- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Hezký to máte Honzo. Navíc na tom betóně to musí skvěle dozrávat a nehnijou plody. My se tady na Moravě taháme s hnojem a ryjeme zahrady a okopáváme jahody a každý den to zalíváme a v Čechách stačí kousek betónu a roste to samo. Kde je ale nějaká spravedlnost??? Na Moravě zase zůstala jen dřina a v Čechách se bezpracně sklízejí plody
No jo Davide, ale nebojte, taky o tom jak to chodí u Vás něco vím, ještě když jsem s kmotřenkou v Míkovicích chodil okopávat mrkvičku či kmocháčkovi amatérsky spíš zavazel než pomáhal při žních. Ale dodnes si pamatuju vůni močůvky když rozběhl kravku s dřevěnou cisternou po poli, stejně jako chuť chleba, kterej jsme vždy tak 7 bochníků vezli na kole s kmotřenkou nechat upéct u pekaře v Podolí, kterej pak byl ok i za týden či čtrnáct dní jen v ošatkách ve spíži. Ani jsem tehdy netušil, že je to vlastně bio chleba