Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D60a25v27i84d 41V39l94k

24. 5. 2018 10:51

Hezký to máte Honzo. Navíc na tom betóně to musí skvěle dozrávat a nehnijou plody. My se tady na Moravě taháme s hnojem a ryjeme zahrady a okopáváme jahody a každý den to zalíváme a v Čechách stačí kousek betónu a roste to samo. Kde je ale nějaká spravedlnost??? Na Moravě zase zůstala jen dřina a v Čechách se bezpracně sklízejí plody;-D;-D;-D

0 0
možnosti

No jo Davide, ale nebojte, taky o tom jak to chodí u Vás něco vím, ještě když jsem s kmotřenkou v Míkovicích chodil okopávat mrkvičku či kmocháčkovi amatérsky spíš zavazel než pomáhal při žních. Ale dodnes si pamatuju vůni močůvky když rozběhl kravku s dřevěnou cisternou po poli, stejně jako chuť chleba, kterej jsme vždy tak 7 bochníků vezli na kole s kmotřenkou nechat upéct u pekaře v Podolí, kterej pak byl ok i za týden či čtrnáct dní jen v ošatkách ve spíži. Ani jsem tehdy netušil, že je to vlastně bio chleba;-D

1 0
možnosti