Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

corrompere

25. 4. 2012 9:00
Jeníku

tebe to fakt musí bavit  tady diskutovat, jinej koníček nemáš..?;-D

3 0
možnosti

oldiess

25. 4. 2012 18:58
Re: Jeníku

škoda že tebe zase to diskutování nebaví ani trochu, už delší dobu neodpovídáš na mé odpovědi ani když jsem tě požádal aby ses mi ozval, když se tedy známe - a ty pořád nic - co je s tebou? stačí oldiess^seznam.cz máš to i u profilu, což nakonec takovej šikovnej borec jako ty musel zaregistrovat

0 0
možnosti
PP

echo.3.

19. 4. 2012 17:44
Ty mas ale divne moresy, Jeniku!

Delas si neskutecne skvelou reklamu

:o))

a Pavoukovi take. Jeho vdek te nemine.

3 0
možnosti
PP

echo.3.

19. 4. 2012 17:48
Re: Ty mas ale divne moresy, Jeniku!

P.S. Jen koukam, jak ti sem dorazili i zastupci Matejkovy mafianske klaky.

:o))

3 0
možnosti
K

klavesnice1

19. 4. 2012 6:54
Pane Šestáku,

jste dost zkušený - jako člověk i jako bloger - abyste věděl, že každé sdělení čehokoliv, co se bytostně dotýká Vaší osoby, popř. rodiny a je to myšleno naprosto vážně, veřejně na blogu, vyvolá různé reakce. Kladné i záporné. Vždy se najde i pár jedinců, nicků, kteří Vám to dají "sežrat". Váš životní příběh je svým způsobem zajímavý, ale pustil jste se opravdu na velmi tenký led. I diskutér pod anonymním nickem, pokud o sobě cokoliv zde prozradí, či jen naznačí, musí počítat s určitými útoky spoludiskutérů. Víte, ono to není o rudé nebo modré, popřípadě hnědé. Je to prostě v lidech. V jedincích. Možná byste se strašně divil, já také, kdo všechno je za tím kterým nickem. Možná máte pravdu, a já jsem sama o tom často i přesvědčena, že pod největším kritikem, odsuzovačem a nálepkovačem je právě ten největší bývalý ruďák, modrák, hnědák. Třeba kompenzace špatného svědomí, v lepším případě, v tom horším obyčejná lidská zloba a nenávist. Takže, když už jste do toho šel, berte vše víc s nadhl

1 0
možnosti

oldiess

19. 4. 2012 8:21
Re: Pane Šestáku,

Díky moc za poznámku, jinak tenkého ledu se nebojím a nikdy jsem se nebál. Když mi  před asi 7 lety dali ještě v Pardubicích první záznamy z archivu StB, ještě jsem se tomu smál,  i s některými kolegy v hotelu Continental. Později se objevilo ovšem víc detailů včetně toho, jak propracovaný systém  to byl, mezi správou StB v Brně a spolupracovníky StB v hotelu. Takže to už jsem si pro sebe nechávat nemohl.

Jinak i tyto diskuse na blogu jsou velmi poučné v tom, že dokládají asi největší zlo totality, kterým byla ta schizofrenie, kdy lidi včetně dětí dávali pozor na to, co se mohlo povídat jen doma, a co v práci a ve škole. Včetně těch co byli u komunistů což byli prakticky všichni partajníci, kdy si lhali navzájem protože normální člověk už dávno komunismu nevěřil. Ale někteří v té schizofrenii pokračují dodnes, nepoznali prostě ten pocit, říct otevřeně co si myslím a postavit se za to veřejně. Takže to řeší anonymně tady, ale sami cítí, že to není ono, a vidí to i ostatní.

0 0
možnosti
C

coj@nato.01

18. 4. 2012 22:45
Jeniku-duverniku, neni to poprve,...

...co si me beres do sve nevymachane klavesnice, ale u takovych skrcek se clovek divit ani nemuze.Rv...

Ale jednu otazku bych mel. Je ti Jeniku Paulczynski kojna nebo dojna ?:-P

7 0
možnosti
PCZK

Pic Club za kopějku

18. 4. 2012 23:55
Re: Jeniku-duverniku, neni to poprve,...

R^ Byl sem u Pleskace, pise dobre.;-D

Ze slizkeho Jendy mam legraci, Matejka Franta je lepsi orisek, pod skorapkou vice nahnily.

3 0
možnosti
EZ

Emiliano Zapata I

18. 4. 2012 21:19
Ono by to bylo možná každému jedno,

jestli byl Paulczynský ve straně nebo ne, kdyby tady ze sebe dnes nedělal pravičáka. Zrovna on atk někomu něco promíjí nebo toleruje.

2 0
možnosti
HW

Horace Wimp

18. 4. 2012 21:20
Re: Ono by to bylo možná každému jedno,

on pravičák ale je, mourku

0 0
možnosti
HW

Horace Wimp

18. 4. 2012 20:48
Pokud někdo vstoupil 22. srpna 1968 do Ksč,

(den po okupaci) a po roce vystoupil, tak je frajer.

Pan Šesták je tu pod svým jménem a svoji evidenci u StB solidně vysvětlil, taky žádný problém.

Ti věčně poukazující flustráti (termín jednoho z nich) jsou už opravdu jen trapní.

3 0
možnosti

oldiess

18. 4. 2012 21:01
Re: Pokud někdo vstoupil 22. srpna 1968 do Ksč,

On to někdo dobře napsal pod Paulczynského blog dnes, že 22. srpna když se Dubček postavil proti okupaci, tak by lidi za něj dali život. A že to byla poslední šance komunistů, něco dokázat, kterou ovšem prodrbali. S tím souhlasím, sám jsem tehdy Dubčeka miloval. A je to prostě jako rozebírat možnosti po spálené  šanci u televize, hodnotit vstup do KSČ 22. srpna 1968 s odstupem 43 či kolika let. Nehledě na to, že Paulczynski pak vystoupil v době, kdy ostatní komunisti sháněli protekci, když už je měli vyhodit, tak aspoň aby nebyli vyloučeni ale jen vyškrtnuti. Ale jak jsem psal, ti co mu to neustále vyčítají byli zřejmě v partaji pro jistotu až do ledna 1990. A i proto můžou ohromovat jen tajně v diskusi na blogu.

2 0
možnosti
G

Gwendolyn!

18. 4. 2012 20:48
Pretrvavajici rude moresy nekterych blogeru IDNES

Jenicku, mate tam neco jineho nez duverniky a rudochy? Neco jineho nez odkazy na vase clanky branici svou kuzi? Vzdyt vy casto obvinujete lidi v diskusi z buhviceho, reagujete neprimerene, takze? ZLODEJ VOLA CHYTTE ZLODEJE> Obri antikarma.!!!!!!

5 0
možnosti
HW

Horace Wimp

18. 4. 2012 20:49
Re: Pretrvavajici rude moresy nekterych blogeru IDNES

0 0
možnosti
TJP

Tomáš Jasný, PhD.

18. 4. 2012 20:43
stale jste se nevyrovnal s tou minulosti ...

... napsal jste za posledni mesice neco jineho nez o komousech a jak jste byl nespravedlive pronasledovan? asi tezko, takze spolu s Paulczynskim jste se stale nevyrovnali se svou pochybnou minulosti a tak stekate jako o zivot na vsechno kolem, Sestaku ... oba dva jste tak smesni, ze si zacinam myslet, ze v Brne snad jini, nez frustrovani jedinci snad ani neexistuji ... apropos, duvernik Jenik je stale veden v seznamech a Paulczynski byl v KSC ... to jsou jedina dva skutecna fakta, ktera jsou k dispozici ...

4 0
možnosti

oldiess

18. 4. 2012 21:05
Re: stale jste se nevyrovnal s tou minulosti ...

Vážený pane doktore, Váš zájem mě sice těší, ale nevím, kde jste vzal nějaké štěkání? Četl jste vůbec ten článek.  Jinak netuším, podle čeho usuzujete, že má minulost měla být pochybná. Škoda, že jste nepoznamenal v čem. Ovšem k Vaší minulosti Vám zcela jistě musím pogratulovat, podle všeho jste byl jedním z největších odpůrců totality u nás. mmch je možné se o tom někde dovědět blíž? Doufám, že ano. Díky za info.

0 0
možnosti
HW

Horace Wimp

18. 4. 2012 20:37
ano

R^

1 0
možnosti
W

Widmar

18. 4. 2012 20:33
Diskutér " cojanato " není.......

.....žádný politický oponent pana Paulczyňskéhoo, je to jeho osobní nepřítel. Vůbec mu nejde o politický postoj, ale z jakéhosi osobního důvodu, který je znám pouze Brňanům, stále na Pavouka útočí. Už řadu let.

0 0
možnosti
HW

Horace Wimp

18. 4. 2012 20:36
Re: Diskutér

zkrátka magorovič

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik