Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

maudite

10. 4. 2009 21:29
Pane Sestak,

Pane Sestak, nebudte naivni. Rus to ma v cr pevne v ruce a slusni lide radeji emigruji . Zaznamenal jsem nekolik slusnych lidi v politice, ale jakmile nesli bande na ruku byli medialne zniceni pomoci vykonstruovanych obvineni ( oblibene to , ze zneuzivali  socialni davky), coz pak bylo par mesicu po jeho sestreleni tise dementovano.

A pak : Dubcek zavrazden  (netvrdim, ze byl svaty). Pul roku po nem i jeho ridic.  Ludvik Kalma - zavrazden (z neho by byl 100% vrcholny politik). A naslo by se takovych vic. 

A stabni filtry na okresnich vyborech politickych stran funguji naprosto spolehlive.

0 0
možnosti

oldiess

14. 4. 2009 6:58
Re: Pane Sestak,

Kdepak naivní, to nejsem ani náhodou:-) Copak tem nebyla poznat ani ne tak lehká jako spíš smutná ironie? Je mi žel i podle osobních zkušeností jasné, že se změnilo pramálo. Pořád se tady motá v řízení mnoho stejných jako před rokem 1989, pochopitelně, že odhozením legitky KSČ se jejich charaktery a názor na svět nezměnily. Takže se pořád musí bojovat s těmi stejnými. Je to o to horší, že si spousta  lidí včetně zahraničí myslí, že to už tak není. Dřív byli komunističtí mocipáni aspoň lehce zam,ěřitelní, dnes jsou nebezpečnější protože líp maskovaní.

0 0
možnosti

důchodce

9. 4. 2009 23:10
z ˇoněch časů

si my starší velmi dobře pamatujeme, jak se všemožným hlášením, výkazům a hlášením "pomáhalo." Od těch nejnižších vedoucích míst, přes ředitele fabrik, okresních rudých náčelníků až po ÚV KSČ. Jen aby ten nade mou byl se mnou spokojen. No a ti úplně nahoře to zase vylepšili tak, aby se to-podle jejich mínění- líbilo nám dole. No a tak jsme se navzájem oblbovali. Všichni kradli a nic nechybělo, kde kdo dělal i přesčasy a pořád ničeho nebylo dost a mnohdy dlouhou dobu vůbec nic. Ale statistika, asi jako jediná stále říkala to samé: Máme se stále lépe! Avšak, kdo to vskutku mohl s čistým svědomím říci?

0 0
možnosti

oldiess

10. 4. 2009 8:54
Re: z ˇoněch časů

To jste přesně vystihnul, a je jasné co asi dělal v 80. letech aparátčikový statistik Fischer a v čem nakonec pokračoval i v čele ČSÚ. Výmluvná byla i jeho slova při jmenování - "nebudema vláda vizí ale vláda tvrdé práce" - no takovou frázi si mohl klidně odpustit. Každým je totiž jasný, že to tam bude jen šmudlit aby se neztrapnil, nikoho nepodráždil a po vítaným přivýdělku se mohl zase vrátit na teplý místečko. I když připouštím, že to pro něj tvrdá práce může být;-D

0 0
možnosti

pěnice

9. 4. 2009 15:43
Nemohu si pomoci,

 ale mi to připadá,že se všichni zúčastnění rozhlédli a zvolali: Tak kdo chce být premiérem?

0 0
možnosti

oldiess

9. 4. 2009 17:49
Re: Nemohu si pomoci,

To bych neřekl, protože on asi přeci jen bude Fischer trochu kouzelník s tou statistikou a jako takový možná leccos ví a tak je výhoda v tom, že po skončení funkce nebude jistě nic vynášet ven. Proč do něčeho zasvěcovat totálního outsidera.

0 0
možnosti

pick

9. 4. 2009 15:14
Silně pod Vaši úroveň.

RvRvRv

0 0
možnosti

oldiess

9. 4. 2009 17:50
Re: Silně pod Vaši úroveň.

ó tak to je mi tedy líto, myslel jsem že někdy se může i vážný téma vzít trošku zlehka:-)

0 0
možnosti

Yoachim

9. 4. 2009 14:49
A měli pravdu

Konečně jsem uvěřil komunistickému heslu z let minulých, když v něm tvrdili, že jsou do strany přijímáni jen ti nejlepší  a nejpolehlivější z nás. A ejhle, je to tady. Ti komunisté měli zase pravdu.Začínám mít vyčítky, že jsem tomu nevěřil před 2o ti lety.

0 0
možnosti

oldiess

9. 4. 2009 15:04
Re: A měli pravdu

;-DSměju se jak sviňa, i když je to smutný. Ale ťukl jste ten laťák pořádně, jen co je pravda

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik