Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HN

handour

29. 1. 2009 11:51
Honzo, sice

se ptáš mužů..tak nevím, jestli do toho vůbec kecat můžu?;-D;-).

Já jsem zastánce sexu ve dvou,každej element navíc je nežádoucí a rušivý.

A už vůbec nechápu pornofilmy a tyhle filmíky domácí výroby...proč se jen koukat, já se radši zúčastňuju.Když mám chuť na víno,tak si lahev otevřu a nebudu na ni přece čučet...a trápit se, né?;-)

0 0
možnosti

oldiess

29. 1. 2009 12:26
Re: Honzo, sice

Ale jasně Hani, přiznám se že mám často problém nechat se unést i normálníma filmama, atk abych se ponořil do děje - pořád myslím jak tam někdo volal klapka a že jsou tam kameramani, prostě pořád mi to přijde jako, nejlepší jsou dokumenty, i když i s těma se dá manipulovat. Nemusím vůbec ani sex uměleckej v rámci filmovýho děje - prostě ten chlap mi tam vždy vadí, takže můk vztah k pornu je tím snad jasnej, když to se už jedná o totální fejk. Al e jak jsem poznamenal níže, to měla být taková lehká provokace,kdyby si molralisté co odsuzují to Znojmo měli vybavit, že třeba mají podobný aspoň představy. A taky jsem chtěl zmínit což mi došlo až včera, že ten kluk co to točil prostě tím pořváváním něco zakrýval, byla to jeho obrana. Prostě nemělo se to dostat nikdy ven, byla to soukromá kravinka. Ale zase to něco o nás vypovědělo. Uf, to jsem asi přehnal teď s tou délkou.  

0 0
možnosti
RR

rezjir

29. 1. 2009 9:01
A proč ne

Je to podobné situaci, kdy si představujete,že se milujete pri milování ještě s jinou.

A ostatně přítomnost jiné ženy může být stimulem pro zvýšení sexuální výkonnosti, protože se začnete více předvádět. A navíc dost často dochází k tomu, že se spouštíme s kamarádkami svých partnerek. Jinak řečeno, vaše otázka je už dávno vyřešena životem.

0 0
možnosti

oldiess

29. 1. 2009 9:08
Re: A proč ne

OK, máte pravdu, i v tom že je otázka vyřešena životem. Jak si potom ovšem vysvětlit to, že mezi těmi co znojemský případ pohoršeně odsuzovali byli zcela jistě i ti, kteří by vaše slova taky potvrdili?

0 0
možnosti
IO

Ilona Ondráčková

29. 1. 2009 7:32
diskuse

Je rozdíl mezi uvažování o situaci, která by mohla nastat a hodnocení události, která již proběhla. A bohužel celou takovou zkušenost bychom měli právo posoudit teprve ve chvíli, kdy celý národ by hodnotil právě tu "naši holou prdel"(Y) Hezký den a další nápady Vám přeju

0 0
možnosti

oldiess

29. 1. 2009 9:06
Re: diskuse

Moc díky za moudrá slova. Popravdě řečeno, k tomuto článku mě přivedlo hlavně přemýšlení nad tím, co vedlo znojemského kameramana k tomu sportovnímu skandování. Už když jsem si to video pouštěl, tak mi přišel jako nejsilnější vjem zvuk, nejen proto, že sledování souložících lidí mě vůbec nebere. Ale bylo to něco neslýchaného ;-D  a to tak, že příčina nyla jistě jinde než v nějaké zvrhlosti "kameramana" a podle mě tím pokřikováním jen maskoval své jiné pocity a problémy.

0 0
možnosti
PJ

Shumway

29. 1. 2009 7:18
problém přece není ve filmování

ani v grupáči. někdo má rád holky, jiný zase vdolky. a v alkoholem podpořené rozjívenosti ledaskdo z nás vyváděl i jinačí věci. zavrženíhodného jednání se dopustol ten, který zveřejněním nahrávky když ne zničil, tak hodně zkomplikoval ženský život. doufám, že to bude mít drahé a hodně

0 0
možnosti
OG

Kirů

29. 1. 2009 6:06
To je otázka....

Vážený pane, koukněte na  http://www.amateri.cz a máte hned odpověď.

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik