Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

prezident senat parlament tam vsude se chlasta v pracovni dobe. Ze zakona je to zakazane. Na doktory se posila policie ale na opile politiky nic. Nekde je chyba. Nemeri se stejnym metrem. Jak doktor tak politici v senatu i parlamentu jsou v praci melo by platit stejne pravidlo. Opili na pracovisti by nemel co delat a nebo odvezt na zachytku. Ryba smrdi vzdy od hlavy tak tam by se melo zacit.!!!!!!

0 0
možnosti

Dobře, ovšem tento článek se zase snažil upozornit na to, že té naší české rybě pořádně smrdí taky ocas, tedy druhý pól než kde sídli president, ministři a poslanci atd. Jak jinak než pořádným smradem nazvat to, že jednu bezbrannou občanku šikanuje už pátým rokem  Magistrát města Brna i s primátorem Onderkou, za podpory Městského i Krajského soudu v Brně, a i když toto bezpráví potvrdil jasně Nejvyšší soud, tak novodobí soudruzi se pořád nemají k nápravě. A ostatním ob/v/čanům je to úplně jedno, protože jim vůbec nedochází, že zítra se klidně v podobné situaci můžou octnout sami.

0 0
možnosti
Foto

H41o57n28z77a 85M33a72r26e23k

15. 5. 2013 20:47

Já mám pocit, že by se měl probrat někdo uplně jiný.. my, já, vy ani pan prezident Zeman to není... kdo to asi bude? Těžká to hádanka!

1 0
možnosti

že by tedy brněnský primátor Onderka? Který už pátým rokem šikanuje jednu z nás, kdy po ní chce 300 tis. korun za odtah vraku, i když to Nejvyšší soud označil za nezákonné? Vidíte, a to je téměř všem jedno, a celá republika řeší jen ten spektákl s klenoty. Proč? No protože se to přímo nikoho netýká, ten odtah za 300 tyček, až na tu jednu osobu.

0 0
možnosti
AJ

Proč média už týden živí a přiživují historku o tom, jak Zeman vrávoral...

http://www.protiproud.cz/svet/politika/media/231-jak-je-to-doopravdy-s-alkoholismem-prezidenta-zemana-proc-tento-problem-media-objevila-az-dnes.htm

A já dodávám, že k bulváru počítám i mnohé bloggery...

2 1
možnosti
JK

J82a84n 73K30o43l11i69á45š

14. 5. 2013 23:39

Autor Petr Hájek - to mluví za vše...;-D

0 1
možnosti
JN

nezáviď a zvirózuj se taky ;-D

1 4
možnosti
JL

Říkal jsem už před prezidentskou volbou, že vyhraje Zeman, protože průměrný český volič - bába Dymáková - chce na Hradě alfa-samce v penzi. A tohle je výsledek bab Dymákových, které vyhrály volbu.

10 4
možnosti
ML

Vůbec nejde o nekritické uctívání otcovské figury. Potřebujeme mít představitele s přirozenou autoritou. Tu Miloš Zeman díky svým extempore pochopitelně ztrácí. Ti, kteří jsou kolem něj, a kteří ho snad mají rádi, by mu to měli říci. Jenomže oni ho nekriticky omlouvají.

6 3
možnosti

Tak to si trochu nerozumíme - myslel jsem to tak, že sebelepší president nám nezařídí to, aby třeba Magistrát Brna ostudně nešikanoval občanku tím, že na ni posílá exekutory kvůli nehorázným 300 tisícům za parkování vraku, to vše už pátým rokem a to přestože Nejvyšší soud rozhodl, že je to postup nezákonný. A tohle jistě není jediný případ v republice, byť je výjimečný tou cifrou. Čili tak jsem to myslel, že ať byl či nebyl Zeman indisponován svou vinou, prakticky všem uniká to, že nikoliv Zeman ale my sami musíme dbát na to, aby s námi nevláčel kdo si vzpomene. Ovšem protože většinu lidí nezajímá cizí problém, tak jsou lhostejni k 300 tis za odtah vraku, a probírají Zemana, aniž by jim docházelo, že příště můžou být klidně na řadě oni.

5 3
možnosti
KS

Ano, měla by vás probrat.

Budíček! Už je po volbách.

;-D

6 4
možnosti

Je fajn, že Vy tedy rozhodně nemáte "představu, že za Vás vše udělá otec, Bůh, nebo president."  Jen nevím, proč tam pak pletete ty volby?

4 4
možnosti
JL

Rath kradl jako straka - voliči ČSD ho obhajovali co mohli - Gross kradl jako straka - voliči ČSSD ho za to měli rádi - Zeman chlastá jako ruský mužík - zdejší voliči ČSSD jsou stím spokojení - pro voliče ČSSD jsou toto ti praví zástupci :-/;-€

18 3
možnosti
PK

P66e54t55r 89K22o75l91á63ř

12. 5. 2013 12:01

Nezávidím Vám že budete muset tak dlouho žít v vzteku a frustraci z vyhraných voleb M.Zemana.:-)

8 17
možnosti
JL

Zeman a jeho Hradní banda se domnívají, že národ je stejný jako voliči ČSSD - hloupí a bez  mozku, takže si z nich může dělat srandičky jak potřebuje ;-€;-€;-€;-€Rv

8 3
možnosti

Nějak Vám uniklo, že článek nebyl žádnou propagací ČSSD, když tak jen v tom smyslu, že netřeba hned obviňovat Zemana z opilství. Ale prostě přeháníme publicitu možného faux pas u klenotů, a všem je jedno, že třeba brněnský magistrát pod vedením primátora Onderky /ČSSD;-D/klidně už pátým rokem bezostyšně šikanuje jednu občanku kvůli odtahu vraku. To ovšem z výjimkou iDNES nemá žádnou publicitu, a téměř nikoho v republice to nezajímá.

3 2
možnosti
ZM

No, do vany ještě nespadl. Jako jeden z jeho předchůdců v Thajsku.

9 4
možnosti
LH

L28i14b43o68r 58H87o38s12a93k

12. 5. 2013 11:02

Ja tyhle bulvarni drby nesleduju - kdo ze spad do vany?

1 0
možnosti