Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

jv14

26. 4. 2009 19:54
...

tak opet s vamu nemohu souhlasit. predne - jednoznacny dukaz, ze v teto zemi je cten princip rovnosti, je nedavne rizeni o rozpusteni delnicke strany. tato partaj, vcelku otevrene vykadrujici neonacisticke nazory, nasla zastani u nejvyssiho spravniho soudu. takze v tomto ohledu lze rici, ze co se tyce organizovanych politickych uskupeni je to mezi nacky a komousi 1:1. dale lze nalezt rozhodnuti NSS, kterymi rozpustil i komunistickou stranu, ktera se ve svych stanovach dovolavala stalina a spol. (sp. zn. 11 Zp 34/2001).

v zadnem pripade nejsem priznivec komunismu, spise naopak, ale preci jen to chce se pokusit o jistou objektivitu a videt fakta. co se tyka pana duka - domnivam se, ze KKK byla predevsim rasisticka  organizace. diskriminace na zaklade rasy je u nas mj. zakazana uz v LZPS. mate dukazy, ze se soudruzi dopousti otevreneho rasismu? tak to nahlaste policii a udelejte neco pro republiku.

michate hrusky s jablkama...

0 0
možnosti

oldiess

26. 4. 2009 22:57
Re: ...

Musím se ohradit proti míchání ovoce, jistěže by bylo přesnější dát do titulku třeba - Jedna extrémní strana ano a druhá ne? - ale takto si myslím to bylo jasnější, aniž zavádějící. KKK se sice od nacistů liší ale ten rasismus mají stejný. To že se nyní soudruzi nedopouští rasismu, ani třeba nezavírají nikoho do Jáchymova není dokladem jejich polepšení ale pouze toho, že si to právě nemůžou dovolit. Je x zkušeností z jejich historie, čeho jsou schopni, získají li moc. Shrnutím vychází jediné, komunisti jsou tolerovanou extremistickou stranou jen proto, že jsou prostě z rodiny, pořád mají na rodinu různé vazby, hodně členů rodiny se  s nimi zapletlo a tak je ani není možný vyobcovat a potrestat, jen když už někdo skoro nevnímá jako prokurátorka Brožová-Polednová, tak se udělá jakoby gesto, podobně u Fischera, Fülleho či Kohouta se mávne rukou, byli mladí a udělali hloupost takže proč jim teď nedát šanci?

0 0
možnosti
MP

admiral666

25. 4. 2009 20:33
proc ano komunistum

Komunisticka ideologie nikdy otevrene nevyzyvala k valce a hromadnemu zabijeni. V 20. letech v SSSR byl sice tzv. "revolucni teror" a i pozdeji bylo uznavano znarodneni, ale bylo to podano jako akt spravedlnosti, ktery zabrani kapitalistickym podnikatelum v pachani krustosti na lidu, kapitaliste sami se mohou prevychovat praci a bez zasti zapojit do budovani socialisticke spolecnosti. Ackoli SSSR coby velmoc jednal jinak, nikdy nebyla v propagande oslavovana utocna valka, v propagande CSSR se objevovalo jen budovani, radost, zivot a mir. Propaganda nacisticka je proti tomu jak z pekla, utocna valka, smrt vsem, nepratelum a v sebeobetovani i vlastnim, zabit zidy, rusy, polaky, vsechny... Proto jsou komuniste stale prijimani, protoze nepropaguji masakry, ale lepsi svet bez onech masakru.

0 0
možnosti
TC

Ignoratio

25. 4. 2009 21:04
Re: proc ano komunistum

Sám píšete, že se jedná o komunistickou propagandu, tedy tvář, kterou bolševici chtěli lidem ukázat. Každý, kdo něco zažil a má mozek, snad viděl, že reálný dopad bolševismu je naprosto identický s dopady působení teroristické organizace. S panem Šestákem v podstatě souhlasím, pokud jsme neodstranili komunisty, nemáme právo umlčovat žádné radikální názorové proudy.

0 0
možnosti
LL

Alein

25. 4. 2009 18:31
Zajímavý článek

Článek je zajímavý. Sice nevím, zda je pan Duke neonacista. Řekl bych, že to neví ani autor tohoto článku, minimálně nezdělil proč se tak domnívá. Avšak to není úplně podstatné. Podstatnější je, že má pravdu. Neonacismus nebezpečný není, je okrajový a marginální. Neonacisté jsou ovšem, krom snad Národní strany , jediní, kteří se zastávají obyčejného člověka před nepřizpůsobivou verbeží a toho se naši politici obávají. Jakou mají naši parlamantní zástupci mentalitu se právě ukázalo na panu Fischerovi. Hlavně že se dušují, že s komunisty nebudou vyjednávat a pak si bývalého dlouholetého komunistu zvolí za premiéra.

0 0
možnosti

oldiess

25. 4. 2009 20:13
Re: Zajímavý článek

Přiznám se bez mučení, že jsem pana Dukeho nijak nezkoumal byť už tím, že působil dřív v KKK si mé žádné sympatie nezískal.  Stačilo mi ovšem to,  že byl označen jako extrémista a jako takový vyhoštěn, přičemž ostatní a to komunističtí extrémisté /byť zrovna prochází relativně klidným a nenápadným obdobím/ tak ti požívají veškeré vážnosti a politických možností. Hlavně proto, že většina jejich přímých obětí už nežije a tak se jim podařilo zůstat u moci. 

0 0
možnosti
RR

rezjir

25. 4. 2009 18:21
Poklaádat po r.1945

koloniální velmoci za demokracie, je poněkud přehnané, ne? a druhy v Národní frontě za demokraty rovněž, ne?

0 0
možnosti
RR

radegast45

25. 4. 2009 18:12
Dobre napsano, trochu "obamovsky" rekl bych.

Diky!VVV

0 0
možnosti

oldiess

25. 4. 2009 18:22
Re: Dobre napsano, trochu "obamovsky" rekl bych.

Vtipně výstižné originální pochvaly si vážím dvojnásob;-D Dík

0 0
možnosti

oldiess

25. 4. 2009 14:15
Případným diskutujícím se omlouvám

ale budu chvíli mimo a tak budu moci odpovídat zase až po páté hodině. Díky za návštěvu a zdravím. JŠ

0 0
možnosti
BN(

Bůh Nejvyšší (23)

25. 4. 2009 13:22
Velmi správně, mělo by bez výjimky platit,

že se všem měří stejným metrem.

0 0
možnosti

bobas

25. 4. 2009 12:46
Bravo

naprosto s Vámi souhlasímR^. Jen ještě maličkost, jak na to ???

0 0
možnosti

oldiess

25. 4. 2009 12:56
Re: Bravo

Hm, to vědět, tak by to bylo na Nobelovku za mír:-)

0 0
možnosti
E

evina333

25. 4. 2009 12:34
o)

Cit.:K zatčení došlo na Malé Straně v restauraci Černý orel v ulici U Lužického semináře. Večer na Žofíně plesali úředníci Prahy 1. Proto ta přísná bezpečnostní opatření!:-)

0 0
možnosti
KK

CarolusIV

25. 4. 2009 12:04
Snížit počet komunistů

na počet členů DS.  Potřebné náboje jsem ochoten sponzorovat.

0 0
možnosti
BK

xb01

25. 4. 2009 14:06
Re: Snížit počet komunistů

souhlas, rád ti z vlastních zásob pomůžu, rad bych si svýho koumouše odprásk sám..................8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik