Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

10. 6. 2009 19:42
Komunisti jsou hlavními oběťmi

stalinských nezákonností. Např. Gustáv Husák a mnoho dalších. KSČM je taky jedinou stranou, která se s temnou stránkou své minulosti vyrovnala, ostatní to teprve čeká. Ať už jde o ODS, ČSSD, nebo KDU, pořád se k ničemu nemají.

0 0
možnosti

oldiess

10. 6. 2009 20:37
Re: Komunisti jsou hlavními oběťmi

Hm, jak se to vezme. J e ovšem kuriózní, jak se u komunistů někdy tyhle věci lišily. Třeba Slánský napřed stalinské nezákonnosti sám dělal a pak na ně dojel,  u Husáka to bylo pak obráceně, měl ovšem na začátku kliku.

0 0
možnosti
DM

Dr. Muroň

10. 6. 2009 14:22
Popsal jste to dobře

Skutečných neonacistů máme asi nepatrně, spíš jde o malou skupinu výtržníků, o něco méně agresivních než anarchisté. Skutečně nebezpeční jsou bolševici, jako pátá kolona cizí a nepřátelské velmoci, co nás okupovala na nyní na nám míří raketami. Paroubek se dal do jejich služeb a na seznam extremistů patří především on. Zeman vůči Palestincům řekl: s teroristy se nejedená, teroristé se střílí. Dnes paroubkovi sociální demokraté vesele jednají s Hamásem, který sice nehajluje a nezpívá podezdřelé písně, ale odpaluje rakety na civilní cíle, posílá bombové sebevrahy -ženy a děti do kaváren a autobusů. V podobnou verbeží se právě komunisti přátelili v době totality. Exner jim prodával z omnipolu zbraně - to je jejich mírové hnutí.

Skuteční sociální demokraté - podporovali spolupráci v rámci Nato, zahraniční mise, nejednali s teroristy. Bolševizovaní paroubkovi tzv. sociální demokraté - jednají hamasem, dělají zahraniční politiků komunisty a orientují nás na Moskvu.

0 0
možnosti