Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Proboha, pred padesati lety by v Brne nekdo rekl "SES BLBEJ nebo NAVEDENEJ"?

0 0
možnosti

A proč ne, řeč byla snad o klukách, co kšeftovali s odznakama, a to spojení se běžně užívalo i jinak. Škoda, že jste nezmínil, co se Vám na tom nezdá.

0 0
možnosti
MK

Tož možná nechápu Vaše myšlenkové pochody, ale jak může být velezradou jednání někoho, kdo není ani nebyl prezidentem, může-li se velezrady v našem státě dopustit pouze prezident? To je jako byste o bezdětném mladém muži prohlašoval, že se provinil trestným činem zabití novorozence matkou. :-)

0 0
možnosti

OK, tady jsem to ale nepoužil jako právní termín ve smyslu velezrady prezidentské, ale jako to, že primátor Onderka a spol. se svým konáním dopoustili a stále dopouští veliké zrady ideálů listopadu 1989. Vždyť koho by tehdy napadlo, že dvacet let poté bude primátor demokratického města demokratické země přes čtyři roky vláčet po soudech občanku kvůli absurdnímu čtvrtmilionovému poplatku za údajné parkování? Vždyť taková buzerace nebyla ani za bolševika, a to už je co říct. Jedinou omluvou pro Onderku je to, že si dosah svého jednání asi neuvědomuje, ovšem potom fakt nemá na místě primátora co dělat. Vždyť rozsudek už taky musel před nějakým týdnem dostat, a vůbec ani stopy po tom, že by se třeba omluvil paní Trenčanské.

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik