Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

coj@nato.3

20. 7. 2010 13:11
Kroupa něco napíše,.......

.....Jeník Kudrnáč-Oldiess to tady pohotově okecá a hned si k tomu nezištně přihodí reklamu na vlastní knížku, kterou nemůže prodat.

Kudrnáči, kolik těch brožůrek máte ještě na skladě ? Zbyde něco do Silvestra ?;-D

0 0
možnosti

oldiess

21. 7. 2010 16:17
Re: Kroupa něco napíše,.......

Teda pane profesore, tohle bych čekal od kohokoliv ale jen od Vás ne. No je vidět, že máte taky prázdniny a tak jste trochu vypnul.;-D  Protože jinak byste nemohl použít nikdy výraz reklama v souvislosti s knížkou, kterou doporučuje i Výzkumný ústav pedagogický. To přeci nemůže být knížka na kšeft, od toho jsou kuchařky, CV celebrit či sebrané prefabrikáty Dana Browna. :-) Navíc jde spíš o info, pod čím knížku Beetles hledat v knihovnách, neboť už je  prakticky všude vyprodaná, a grant pro další vydání ještě neschválený, protože se rozhodování o grantech při výměně ministrů kultury zablokovalo - asi tam taky probíhaly malé domů. To ještě uvidíme, však jistě i o tom bych pak poinformoval.

0 0
možnosti
J

jaruca

18. 7. 2010 23:14
Myslíte, že to ty mladé trápí ? přemýšlí nad tím ?

nejdříve jsem to nepochopila a anglicky tedy nerozumím a překlady na googlu nejsou vždy asi to nejlepší, ukázka z knih - až z diskuze vyplynulo, jinak jsem četla text a vnímala jej, jako by se jednalo přímo o Vás, možná mám po víkendu dlouhé vedení, a nejem po něm ;-D, prima, že píšete knihu. Držím pěsti.

0 0
možnosti
H

holcman

18. 7. 2010 23:40
Re: Myslíte, že to ty mladé trápí ? přemýšlí nad tím ?

   :o)    Madam, ať vás do pěstiček nechytnou křeče.  On Mistr tu knížku totiž dávno napsal, jenom ji nemůže prodat.

Kupte si od něho nějakej kousek tý beletrie. Budete uchvácena a on vám vděčnej.

0 0
možnosti
ZB

zuzana.blanarova

18. 7. 2010 18:51
Nejsou to Beetles

...ale Beatles ;-)

0 0
možnosti

oldiess

19. 7. 2010 8:44
Re: Nejsou to Beetles

Nesmíte se tak ukvapovat, co když se v knize převážně jedná o přírodopis;-D Ale hudební tématika je tam rovněž, a tak jste to trošku trefila, jenže jste zase trošku podcenila lidi, co dávali knihu dohromady s tím, že by si nikdo nevšimnul překlepu. Pravdu máte totiž jen částečně, protože se pochopitelně jedná o slovní hříčku, mj. na základě tohoto:Joining on bass in January, Lennon's fellow student Stuart Sutcliffe suggested changing the band name to "The Beetles" as a tribute to Buddy Holly and The Crickets,

0 0
možnosti
DM

Aretta

18. 7. 2010 15:03
Nejhezčí

na tom všem je, že nějak moc nerozumím:-) Je to fajn, je to klika, je to úžasný pocit, že si nedokážu vzpomenout na nic, co by mi byť jen lehce kazilo dojem z hezkých až krásných děvčat, která se mi občas pohybují bytem a domem, ať už patří k synkovi, nebo nějak jinak k mému životu.

.....

Jsem moc ráda, že se asi pohybuju někde, kde mi zkušenosti tohoto blogu a toho, na který reagoval, chybějí.....vlastně NECHYBĚJÍ:-))

0 0
možnosti
DM

Aretta

18. 7. 2010 15:04
Re: Nejhezčí

(už mám dost, vidím stééreo)

(Pokud vy také, už to nepijte...);-D

0 0
možnosti
DM

Aretta

18. 7. 2010 15:01
Nejhezčí

na tom všem je, že nějak moc nerozumím:-) Je to fajn, je to klika, je to úžasný pocit, že si nedokážu vzpomenout na nic, co by mi byť jen lehce kazilo dojem z hezkých až krásných děvčat, která se mi občas pohybují bytem a domem, ať už patří k synkovi, nebo nějak jinak k mému životu.

.....

Jsem moc ráda, že se asi pohybuju někde, kde mi zkušenosti tohoto blogu a toho, na který reagoval, chybějí.....vlastně NECHYBĚJÍ:-))

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

18. 7. 2010 13:49
LOL...

...a podle ceho konkretne vyplyva, ze si o sobe moc myslim? To bych teda rad vedel. A pokud mozno, pokud se mi to nekdo pokusi vysvetlit, tak budte konkretni (vcetne citaci)... Ale je fakt,ze jsem se pobavil. ;-)

0 0
možnosti
KZ

Katka1

18. 7. 2010 17:14
Re: LOL...

No, já bych řekla, že autor tehdejší reakce na Váš příspěvěk se domníval, že když máte tu "drzost" chtít hezkou A zároveň slušnou a milou (nedejbože ještě chytrou) holku, tak asi máte co jí nabídnout. A jestliže se domníváte, že jí máte co nabídnout, tak si o sobě moc myslíte, protože taková holka je ideál a jestliže máte tu "drzost" požadovat ideál, pravděpodobně sám sebe považujete za ideál.

Což je celé absolutní blbost.;-D

0 0
možnosti
H

holcman

18. 7. 2010 1:28
Strejdo!

Ty budeš asi ten spisovatel Kudrnáč, ne?

To seš sociálka, že  ti tady  na ty spisy  dávaj reklamu grátis?   :o))

Ale vobkecávat  to umíš, jen co je pravda.

0 0
možnosti

oldiess

18. 7. 2010 1:38
Re: Strejdo!

Neznámej synovče, ty budeš asi ještě velkej mlaďoch, že nechápeš, že něco jako reklama na knížky vlastně neexistuje, pokud to není nějaká kuchařka či pitomý vzpomínky nějaké celebrity. Hodnotný knížky se totiž ani na kšeft dělat nedají, takže o nich lze jen informovat, třebas právě na blogu. Ale mrzí mě, že jsi se k ukázkám vůbec nevyjádřil, jistě by i diskutující včetně mě zajímalo, jaký názor má nejmladší generace na to, jestli kluci posuzují u holek i jejich hlavu nebo jen figuru a sekundární pohlavní znaky?  Tak co, zkusíš naformulovat i něco podstatnýho?;-D

0 0
možnosti
K

kostižer

17. 7. 2010 21:33
Pane Šestáku , nejste ve vašem věku .........

.....tak trochu na mladé holky  ?  Že Vás toto téma až tak zaujalo ! . Ale nic ve zlém. Ovšem odkazy na vaši knížku Beetles jste si přece jen mohl odpustit . Jistě jste jako její autor na ni hrdý ,ale nemusíte ji stále citovat .

0 0
možnosti

oldiess

18. 7. 2010 1:12
Re: Pane Šestáku , nejste ve vašem věku .........

Ale to byste musel upřesnit, co to podle Vás je "být na mladé holky" a následně jak to souvisí s věkem? Přiznám se ale, že celkově jsem na všechny lidi, nejen na mladé holky, zvláště pokud jsou šikovní, něco umí, v něčem se vyznají atd.

Apokud jde o citaci z Beetles, co třeba říkáte na ta slova americké herečky: "The reason why an all American boy ... atd. "  mysléte si třeba, že naši kluci to vnímají taky tak nějak, nebo ne v takové míře jako v Americe?

0 0
možnosti
ZV

fichifi

17. 7. 2010 21:11
Když už jste mne zmínil

Ve svém blogu,pane Šestáku (čímž jsem velmi potěšena ), musím se ozvat. Ten příklad dívčích gangů mám od své nevlastní dcery, která je skutečně moc hezká holka. Tehdy v jejích šesnácti letech jsem měla tu smůlu, že jsem ji slyšela mluvit s jejími vrstevnicemi a v jejím prostředí. Nevěřila jsem svým uším- kanál. S námi se vždy chovala slušně, mile, zkrátka neviňátko.Nevěřila jsem svým očím, s kým se stýká. Když mi později vyprávěla, co všechno vyvádí, myslela jsem, že záměrně provokuje, ale zjistila jsem, že je fakt členkou jednoho z městských holčičích gangů.Kdybyste se na ni pane Šestáku podíval, nidy byste to do ní neřekl. Opravdu, je to děvče jak obrázek.

0 0
možnosti

oldiess

18. 7. 2010 1:19
Re: Když už jste mne zmínil

Tak to mě tedy těší, že Vás to nenazlobilo;-D ona to byla třeba pro mě fakt zajímavá poznámka, a teď ještě víc když jste to doplnila, protože o tom se zase až tak nemluví nebo nepíše. Takže se ptám, a co dělá ta dívčina teď? Nechtěla by o těch svých zkušenostech třeba napsat? Mám dojem, že kdybyste jí třeba trochu pomohla, či aspoň k tomu přivedla, že by jí nějaké nakladatelství jistě utrhlo ruky, protože to by si třeba nikdy žádný mistr spisovatel nemohl vyfabulovat, nikdy by nemohl být autentický, jako dívka co byla přímo tam.

0 0
možnosti
W

Wendolene+

17. 7. 2010 20:22
Hezka muze byt hloupa, hezka muze byt chytra,

ale sprosta, nebo muze byt hezka a chytra a slusna..variant je x. To jenom pan VK zase polemizuje o nicem. Ja verim, ze vetsina sprostych pubertacek z toho vyroste, ze hodne zalezi na tom, jake to maji doma, jak moc chteji zapadnout do party atd.

Jinak k tomu all American boy prefers, zde je to all mysleno jak prototyp jako typicky americky chlapec dava prednost tomu a tomu...zde to neni uzito ve vyznamu jako vsichni americti chlapec,ale typicky Amik. Je to takovy obrat, asi jako girl next door, tam se take nehovori o sousedce;-) Snad jste to pochopil....

0 0
možnosti
JK

truepapas123

17. 7. 2010 21:05
Re: Hezka muze byt hloupa, hezka muze byt chytra,

;-D;-DR^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik