Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

coj@nato

17. 1. 2010 19:03
Autor J.Šesták-Oldiess-J.Kudrnáč......

jako autor jisté knižní publikace, vědomě a provokativně porušuje kodex blogera ve vztahu k zákazu soukromé propagace nebo reklamy. Navíc tak činí opakovaně.

Jsem přesvědčen, že administrace blogu.iDnes konečně zasáhne a autora umravní. Pravidla Blogu by měla platit pro každého stejně.

0 0
možnosti

oldiess

20. 1. 2010 8:59
Re: Autor J.Šesták-Oldiess-J.Kudrnáč......

coj@nato Vy jste fakt nezmar ale díky, už to stačilo, už to účel splnilo, ale děláte to opravdu rafinovaně, to se musí přiznat. Ale jinak fakt už teď není třeba to podporovat, o knížce Beetles se mluví po celé republice takže vše je naprosto OK. Ještě jednou moc díky i Vám.

0 0
možnosti
E

echo.3

3. 1. 2010 14:16
Myslím, že "Silvestrovská taškařice" skončila

A nejen Silvestrovská!  K tomu ne nedá mlčet.

Pane Šestáku, Vaším posledním, níže uvedeným příspěvkem, jste to všechno nejen zpatlal, ale nebojím se říci, že přímo podělal. Takovým způsobem napadat a obviňovat vlastní čtenáře a oponující diskutéry, to se vidí málokdy a nestačí k tomu mít jen "kačení žaludek". Když takovou obludnost navíc zveřejníte i na diskuzích dalších dvou následujících článků, tak se to jeví jako sprostá provokace a drzost nejhoršího kalibru.

Vaše hysterická reakce, navíc v nedělním čase, kdy si ještě lidé přejí k Novému roku, ukazuje jen na Vaši malost, zapšklou ukřivděnost a nečisté svědomí. Ve svých příspěvcích i článcích jste podobně "ujel" nebo uváděl nepravdy již vícekrát, ale dnes jste tomu doslova nasadil korunu. Vy se vůbec nestydíte?

Po tomto bych ani já ode dneška už za Vás nedal ani pětník, natož pak šesták.

0 0
možnosti
E

echo.3

3. 1. 2010 14:20
Re: Myslím, že "Silvestrovská taškařice" skončila

Ta trapná taškařice je zde /viz odkaz/:

http://sestak.blog.idnes.cz/c/117117/Silvestr-s-Beetles-primo-zde-na-blogu-s-moznosti-vyher.html

Autor mnoha jmen a přezdívek je zřejmě už úplně mimo realitu.:-/

0 0
možnosti

oldiess

3. 1. 2010 12:33
Můžou být třeba Coj@nato a Vinnetou estébáci?

Můžou být třeba Coj@nato a Vinnetou estébáci?

Těžko říct, možná ano, možná ne. Ale spíš ano, a to z jednoduchého důvodu. Ćestný a férový člověk -neestébák, by si nikdo nedovolil pouzkazovat na údajné třeba důvěrnictví, a hrát si tady na arbitra a jediného spravedlivého. Jednoduše proto,  že by jako anonym nemohl dát čtenářům možnost k ověření, že sám není estébákem. Přesto ale oba jmenovaní i další tady na mě neustále ukazují tím nejtrapnějším způsobem, když zaplevelí každou diskusi pod mým blogem, neustálým papouškováním, že jsem byl údajně důvěrníkem StB. Ćímž hlavně odvádí pozornost od skutečných estébáků, o jejichž zločinech  zde informuji včetně důkazů, jako jeden z mála v celé zemi. Dělají tedy činnost, která charakterizuje právě estébáky, protože je především v jejich zájmu, aby se na jejich zločiny neukazovalo .

0 0
možnosti
E

echo.3

26. 12. 2009 16:59
Co na to administrace blogu?

Ani mně tak nevadí, že na diskusi tady někdo někomu začal nadávat do bl*ců.To se dá někdy i vydržet.  Mně vadí, že se zde stále vyskytuje autorova, kodexem nepovolená, pokleslá reklama na jeho neúspěsně prodávané dílo.

0 0
možnosti

oldiess

27. 12. 2009 11:22
Re: Co na to administrace blogu?

Tak málem jsem se musel štípnout abych se probral, a nemyslel si, že čtu slavné Rudé právo  v dobách jeho největší slávy, jak pomlouvá nějakou kapiítalistickou knihu. Vždyť vy ani nevíte, co vám vlastně vadí! Porušování kodexu? Nebo to, že reklama je pokleslá? Nebo zase, že dílo je neúspěšné? A že vám nevadí, když na svém blogu mají informace o knihách jiná blogeři, proč jste si vybral zrovna knihu Beetles? Víte co, zkuste si přečíst blogy ještě jednou, a zjistíte, že se nejedná o reklamu ale pouze o informace o knize, která je na našem knižním trhu ojedinělá, což dokládají i příznivé recenze, které si taky můžete ověřit. Ke všemu si tady můžete přečíst úplně zdarma;-Dcelou jednu kapitolu, a udělat si aspon částečný vlastní názor, abyste jen nepapouškoval  to, co tady někdo plácne, aniž by o knize něco věděl.

0 0
možnosti
V

Vikina

24. 12. 2009 3:28
Hele, vy dva blbci,

nechtěli byste toho už nechat? Teda, vím, že na Uštvána se obracím marně, protože tenhle zatrpklý chudák si udělal z pruzení u vybraných obětí živnost a jediný smysl svýho osamělýho života, ale Tobě, cojanato, se fakt divím. Co to máš za mánii furt někoho otravovat ať již s komunismem či obviněním s důvěrnictví či co. Normálním lidem je to dávno šumák a docela správně jim vadí jiné podstatnější věci. Totiž dnešní kvazikomouši, co nám vládnou - je zvláštní, že ses přes soustavné připomínání ročního členství v KSČ pavoukovi ani jednou čtenářům nepřipomenul dlouholeté členství našich vládních spasitelů. Co takový kriminální ksicht, jako je Ičko, nebo dochtor Sokol - taková kreatura byla kdysi též ministrem vnitra, no není tohle děs? Takoví lidé mají dnes vliv na náš osud, ne Šesták, který i kdyby byl 10x důvěrníkem, tak dnes kope za celkem správné věci. Chtěl jsem si projít diskuzi, ale koukám, že tu zacláníte jen vy dva a není vám to vůbec trapný. Že byste to měli místo masturbace?

0 0
možnosti
C

coj@nato

24. 12. 2009 11:47
Re: Hele, vy dva blbci,.......teď přišel i ten třetí (?)

Hele, Vikino, vůbec mě netěší, když mně někdo po třetí hodině ráno a ještě navíc na Štědrý den začně bezdůvodně nadávat do blbců.

Mně moc věcí právě "šumák" nebylo a není, proto se k nim také veřejně a svobodně vyjadřuji, jak uznám za vhodné.

Pane Vikino, zrovna u Vás mě zaráží názor, že "šumák" by to mělo být těm normálním lidem.  A ti ostatní, co jim nešvary a svinstva lhostejná (šumák) nejsou, ti podle Vás jsou nenormální ?...... No, já to zas vidím naopak.:-)

A když Vám je to tedy všechno "šumák", proč se zde navážíte do mě a do jiných ? Nadával jsem snad já někdy do blbců Vám nebo někomu jinému ? Ne !

Tak si dejte pohov a užijte si raději klidu.  Jsou Vánoce.  Tak přeji hezký, sváteční den a bez zbytečných emocí ! A pozor na rybí kostičky při večeři !

0 0
možnosti
C

coj@nato

24. 12. 2009 1:16
Kouknul jsem na Přehled diskusí.......

....a ejhle, KNIŽNÍ SKANDÁL blog iDnes !!

Musím se na to podívat, opět autor J.Š.Oldiess-Kudrnáč ?:-)

http://sestak.blog.idnes.cz/c/116111/Prvni%2Dknizni%2Dskandal%2Dna%2Dblogu%2DiDNES.html

Tady asi zase jindy. Jako nějaký román bez konce.

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

24. 12. 2009 1:11
Tak pan Šesták nám pláče na novém článku...

jací jsme oškliví. Asi se spoléhal, že už mu nikdo nebude oponovat a bude bez překážet šířit ti svoji pravdu :-)

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

24. 12. 2009 0:08
Na jakém papíře je to vůbec vytištěno?

předpokládám recyklovaný a poněkud zažloutlý,  :-/ ovšem i tak je ho škoda :-/

0 0
možnosti
C

coj@nato

24. 12. 2009 0:31
Re: Na jakém papíře je to vůbec vytištěno?

Něco mně ale tady na diskuzi stále chybí.

Myslím, že to bude asi autor. .....Nějak nám absentuje, možná už zdobí stromeček.

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

23. 12. 2009 23:27
Tak jsem se dnes díval v Brně v Levných knihách

a ani tam tu hrůzu neměli a nic o tom nevěděli. Pokud to někde je, tak to tam autor vnutil do komise a dřív, nebo pozdějí, to potáhne v igelitce domů, k Plynárně.

0 0
možnosti
C

coj@nato

23. 12. 2009 23:46
Re: Tak jsem se dnes díval v Brně v Levných knihách

Pane Istvane, to jsem rád, že do těch Levných knih už nemusím, když to tam nemají.  Já, když už někde jdu do knih, tak vždycky vlezu do těch Drahých knih.  No, a tam to určitě nebudou mít taky, když ta Kudrnáčova brožurka stojí jen "stopade".

Stejně nechápu, proč si tak nadějný a pespektivní autor, jako je Oldiess J.Š.Kudrnáč, nezřídí malý stánek (nebo velký) někde u Plynárny a má to kousek od baráku. A že tam, kolem Plynárny, přece chodí spousta lidí, zaměstnanců i zákazníků JMP nebo Eonu.

Tam by se daly dělat kšefty !:-)Mohlo by to jít na dračku.

 

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

23. 12. 2009 21:28
Věřím, že redakce tento článek odstraní a autora

potrestá za nedovolenou reklamu. Navíc docela primitivní.

0 0
možnosti