Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

důchodce

12. 2. 2009 13:48
jmenovanou reportáž

viděl a to skutečně na vlastní oči. Jakož i celý zbytek pořadu. Možná se mnou bude autor blogu souhlasit, že už to dávno není to, co to bývalo. Z celého "Na vlastní oči" se stala jen taková prachmizerná šmíra, co  toliko předstírá, že je jakýsi investigativní pořad. A bohužel, ani dotyčná reportáž, jež se tvářila jako výpověď o příčinách tak děsného konce jednoho zoufalého člověka. Ve skutečnosti šlo toliko o výpověď několika řadových občanů, jež však na skutečných důvodech a příčinách zdejšího marazmu nezmění ani to pověstné ZBLA. A protože si jsem jistý, že pan Klíma je velmi dobře obeznámen jak se zdejším politickým, tak obecným klimatem, dopadlo vše tak, jak bylo lze předpokládat. Spíše se nabízí otázka, má-li se takový, nic neříkající pořad vyrábět. Patrně by vyšlo nastejno, byla-li by vysílána některá s těch zoufale blbých estrád P. Novotného.

0 0
možnosti

oldiess

12. 2. 2009 13:57
Re: jmenovanou reportáž

No řekl jste to natvrdo, nechtěl jsem být takový sám, třeba proto, že chovám ke Klímovi sympatie. Ale to se opravdu tentokrát moc nepovedlo, vzhledem k tomu že se jedná o jeden z akutních problému celého školství, kterému se nikdo pořádně nevěnuje. Čili měo to být opravdu důkladnější, mohl být osloven třeba nějaký ředitel z úplně jiné školy, vždyť pedagog tam nepromluvil žádný.

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik