Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FP

Prezidentských voleb se zúčastnit nechcete, tož prečo toĺko klevet a tárania kolem?:-P

0 0
možnosti

Tady Vám to asi odskočilo z nějaké slovenské diskuze, jestli obsluhujete víc počítačů, tak si to musíte hlídat;-D

0 0
možnosti

Pane Šesták,

není třeba k tomu článku nic vysvětlovat, máme zkušenosti z totality, víme, jak to dělali.

Nic nového pod sluncem. Karma !R^!!

0 1
možnosti

Je to tak pane Čumpelík, a díkY:-)

0 1
možnosti
PK

P25a24v50e62l 70K41u62l80a

5. 1. 2013 14:17

A také prý se moc báli tykadlového Smetany, tak nařídili Langerové, ať ho nechá zavřít :-/

1 2
možnosti

Klídek pane Kulo, do drobností plebsu nekecají

0 1
možnosti
Foto

Já se prezidentských voleb zůčastním. Do obálky vložím lístek kandiáta Schwarzenberga, na který nakreslím pánské přirození, dále lístek kandidáta Fischera s dámským přirozením a nakonec kandidáta Zemana c nakresleným čuníkem. Na všechny lístky napíšu jméno OKAMURA a vhodím to do urny.

2 2
možnosti
JV

Vždycky se najde nějaký kandidát, který bude "zavedeným politikům" nepohodlný. Dnes se tak jeví pan Okamura, zítra to bude někdo jiný, kdo bude vypadat nadějně pro ostatní lidi.

Pavla Wonku šoupli do kriminálu a on tam zemřel. To dnes až tak jednoduše nejde, ale kdyby bylo potřeba a nestačila na "popravu člověka" naše roztomile objektivní média, on by se už nějaký nájemný vrah jistě našel!

Ono v podstatě nejde o pana Okamuru, jde o princip, kdy politici, sami se povyšující na božstvo, nechtějí mezi sebe nikoho, kdo by jim "na jejich písečku mohl rozšlapat bábovičky". ;-€

7 1
možnosti
VH

A teď nám, prosím popište, jak to ti hnusní politici zařídili zrovna v tomto případě, aby vypadli právě ti (podle vás) nepohodlní. Moc by mně zajímalo, jak se to stalo.

1 5
možnosti
JJ

;-DVolit hlavu státu nepůjdeš, Jeníku, ale jako na pavlači se vykecávat musíš. Inu, to jsou ti bývalí "důvěrníci".

2 3
možnosti

Pane Janato, pokud se tímto vyjadřujete ke mně, způsobem třeba bývalých estébáků, nyní osvobozených za mlácení Petra Placáka, tak jste jasnej jak úder na tvář;-D

3 1
možnosti
AM

Pane Šesták, co bránilo Okamurovi začít se sháněním podpisů dříve. Mohl začít jako Zeman. Pak se nemůže vztekat, že se to během 14 dní nepodařilo. Okamura se jevil jako naděje, ale to následné kroky svědčí spíše o skryté zapšklosti - "jen já mohu republiku zachránit". Uvidíme, co předvede v senátu a za 5 let může kandidovat znovu.

1 5
možnosti

nepsal jsem to pro to abych se dohadoval, jestli republiku by zachránil spíš Okamura než třeba Fischer, šlo mi jen o to, že při tak chatrně postavených podmínkách se tam mohli klidně ti dva tři vyřazení kandidáti nechat - jinak se přiznám, že se mi všeobecně nelíbí podpora některých kandidátů různými obskurními skupinami, a především to jsem chtěl dát článkem najevo

2 0
možnosti
JK

Nechte si toho stěžování. Všem kandidátům byly prověřeny podpisy podle stejného klíče. A pan Okamura měl těch neplatných nad limit. Pokud si nedokázal vybrat dobrý tým na sebrání podpisů, čím by se asi obklopil ve funkci?

6 6
možnosti

Fór je v tom, že u těch matematických metod není vůbec jisté, jestli pan Okamura neměl nakonec víc pravých podpisů, než třeba Honza Fischer - ovšem je fakt, že to jeho obklopení se třeba panem Chrenkem  jistě váhu má;-D

5 1
možnosti
VH

Pro hloupé příspěvky mám hloupé dotazy. Zde je ukázka:

1.  Podle vás zákonodárci věděli, že bude kandidovat pan Okamura a už dopředu právě pro něj určili způsob kontroly pravosti existence petentů (zde je jedno, zda dobrý, nebo špatný - byl připravován zhruba před rokem - a proti Okamurovi?)?

2.   Zákon stanovil pro všechny kandidáty stejnou metodu ověření (hloupou - ale pro všechny stejnou) - statistické zjištění pravděpodobné chyby ze dvou vzorků. NSS správně určil (pro v š e c h n y   k a n d i d á t y výhodnější) způsob výpočtu.  Pánové Dlouhý a Okamura při tomto   z á k o n e m  s t a n o v e n é m   výpočtu neuspěli.

    A teď mně řekněte, kde je v tomto postupu ta díra, která byla ušita právě jen na toho ubohého Okamuru.  

   Bóže! Jak jsou lidé ochotni uvěřit neskutečným žvástům!

7 5
možnosti

jistěže zákonodárci nevěděli před rokem, ale věděli nyní, a při těch laškovných parametrech měli prostě uznat i ty odchylky, zvláště když vůbec není jisté, jestli neměl pan Okamura nakonec víc platných hlasů, než mnozí jiní

5 6
možnosti