Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

EasyR1.4

8. 2. 2011 9:37
Karma

R^

0 0
možnosti

oldiess

8. 2. 2011 12:39
Re: Karma

díky, vždy potěší:-)

0 0
možnosti
K

kmotr2

1. 2. 2011 11:08
Jeníku

nejsi stále úkolován svým řídícím důstojníkem...?

0 0
možnosti

oldiess

1. 2. 2011 16:59
Re: Jeníku

Tak mně byste těžko mohl kontrolovat, ani kdyby Vás na mě poslal samotný hotel Continental, pokud nejste estébák  přímo z něj.;-DMě totiž řídící důstojníci nekontrolovali, ale přímo vyhazovali z práce, to jim ovšem včetně Vás již dávno skončilo, takže už můžou jen hloupě plácat.

0 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

28. 1. 2011 23:02
S klidným svědomím mohu prohlásit

že autor článku J.Šesták a diskutér "oldiess", je nehorázným lhářem!  Autor mě, návštěvníka jeho blogu, bezdůvodně a neprávem napadl a lživě nařkl z konání, jehož jsem se vůči němu nijak nedopustil. Uvedu i důkazy, které jeho nařčení plně vyvracejí (viz texty níže). Cituji z autorova obvinění:

"Pane XY, Váš "ostrovtip" jsem shledal v tom, že jste tady bombasticky zveřejnil číslo mého svazku prověřované osoby a vyzval mě, abych se přiznal k tomu, že je to můj svazek"..."Jinak se nedivte, že Vás přirovnávám k estébákům, protože útočíte přesně jako oni, ze zálohy, a to vše jen proto, abyste tady odváděl pozornost,... Pak je další varianta, že jednáte z pověření Continentalu, či jste sám Continental, což vyjde nastejno. Pokud byste nebyl umazán od StB, tak byste jednal prostě fér." 

27.01.2011 07:50 oldiess   (pokračování)

0 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

28. 1. 2011 23:14
Re: S klidným svědomím mohu prohlásit

Důkazem lživého obvinění a tvrzení ze strany J.Šestáka, budiž použit následující text z této diskuze, jehož nejsem autorem, a který jasně prokazuje, že autor blogu nemluví pravdu. Pan Šesták je pouhým, neomaleným a permanentním lhářem. Ostatní čtenáři, nechť si udělají o bývalém spolupracovníku StB Šestákovi úsudek sami.

OK na rovinu, chcete veřejně prohlásit, že nejste veden v seznamech STB pod jménem Jeník?

Šesták Jan14.05.1948

Důvěrník  Brno Jeník  24292

26.01.2011 22:28 Jan.Vesely

0 0
možnosti
PJ

Paveljan

27. 1. 2011 20:04
p. Šestáku,

tak si pročítám diskusi a koukám, že jste píchnul do vosího hnízda.;-)

0 0
možnosti

oldiess

27. 1. 2011 20:42
Re: p. Šestáku,

 A bude ještě hůř;-D mám ještě pár věcí v zásobě. Takže jsitě budeme mít ještě pár poučných diskusí:-)

0 0
možnosti

jrc

27. 1. 2011 0:44
Karma kolego, ale nemáte ten správný závěr!

Nevím, proč my prďolové v našem, či obdobném věku, bysme měli pobírat každý jiný důchod, když už těm mladým už spíše překážíme.

Ty pitomce, kteří chtějí promítat  nějakou nesmyslnou zásluhovost do důchodu, když za ty svoje zásluhy v STB, Justici a jiných postech, byli dost přepláceni už v aktivním věku !!!

Jediné řešení - stejný důchod pro všechny!!, kteří si odpracují povinné roky - a byl by klid!!!! A pokud by se to těm mladým nelíbilo - tak žádný důchod!!ať si na něj ušetří v aktivním věku sami !!!

Jenže v první řadě je potřeba udělat - Platovou reformu!!ve státní a veřejné správě, protože ty současné zlodějské příjmy těchto tzv. elit, nebo-li bývalých soudruhů, je potřeba urychleně zarazit!!!

0 0
možnosti

oldiess

27. 1. 2011 8:00
Re: Karma kolego, ale nemáte ten správný závěr!

Díky, jinak to není vůbec špatnej nápad, proč ten co si dávno nakradl a vše pořídil měl mít za ty zlodějiny ještě větší důchod;-Dale asi by byl problém to specifikovat. Jinak je to aktuální i pro dnešek, dnes mě rozesmál případ Saši Vondry - jak 750 mega přihrál kámošům za audislužby či co. Jenže Saša je v tom nevinně, když byl Chartista, tak se naučil, že prachy chodí od Janoucha a spol. zadarmo,  a kde je u nich blíž tak si je vezme,proto taky byly třeba vězněné některé vězněné chartistky s dětmi bez peněz, k nim se prostě už nedostaly, protože Saša a spol nedovedli odhadnout, kolik si nechat a kolik poslat dál

0 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

26. 1. 2011 22:57
Jste se minul autore?

Už víme, kdo jste a co jste byl dříve, pane Šestáku.:-/ Nechejte lékařský stav na pokoji, když jeho problematice vůbec nerozumíte a běžte si hrát na jiný píseček.

Nemíchejte zde falešnými kartami a Vašimi kolegy z prostředí kolem STB, státní rozpočet a mzdové požadavky nemocničních lékařů Vy řešit nebudete, ani neumíte.

Komu tímto sloužíte nebo kdo Vás za to platí?

0 0
možnosti

oldiess

26. 1. 2011 23:31
Re: Jste se minul autore?

I  Vy jeden Kolumbe;-Dtak to teda gratuluju k Vašemu ostrovtipu, že už víte kdo jsem a co jsem byl dříve, jenže fór je v tom, že každej aspoň průměrně inteligentní čtenář tohoto blogu to ví už dávno, všechno jsem totiž zveřejnil. A koho jste myslel tím "víme"? Kromě Vás jistě ještě cojanata, echa a Uštvána hraběte, že? Pokud nejste všechno jedna a táž persona, zřejmě bachař Vondruška či kdo, komu vadí, že neustále poukazuju na zločiny StB a KSČ. Dám Vám radu, zadejte si v archivu tohoto blogu "StB" a naskočí Vám všechny články s touto tématikou. JInak pokud někoho obviňujete, že má třeba "kolegy z prostředí StB", tak by to mělo váhu jen tehdy, kdybyste tak učinil vahou své osobnosti, pod svým jménem. NIc proti nickům, ale jako nick můžete v podstatě reagovat jen na diskusích o psích hovínkách či tak, ne ale někoho napadat. To se totiž pak chováte přesně jako rudí estébáci a bachaři atd.

0 0
možnosti
ZS

škovras

26. 1. 2011 21:44
slátanina

Tedy to je ale slátanina.:-/ Řadoví estébáci byli odejiti v r.1990 bez nároků ! Takže ani nepobírali příspěvek. Pokud vím, řada z nich nemohla sehnat práci, nechtěli je ani jako řidiče autobusu, byť zrovna řidiče potřebovali. Prostě taková byla atmosféra ve státě. Někteří se během 20 let vypracovali na slušné místo, jiní nikoliv a podle toho asi i jejich penze vypadá. Důchod se vypočítává z PŘÍJMU, ne podle toho KDE jste pracovali. Vysocí funkcionáři StB byli buď v důchodovém věku a do důchodu šli, mladší si třeba našli  "teplé místečko", protože měli kontakty nebo začali podnikat,. Z lepší startovací pozice - to je jasné. Ale to je stejné pořád, jak jistě sami vidíte kolem sebe dnes.

0 0
možnosti
E

echo.3

26. 1. 2011 22:14
Re: slátanina

Šestákův článek je slátaninou, o to bych se s Vámi určitě nepřel.

     :o))

Jen si dovolím oponovat v pár drobnostech. V r.1990 nebyli "odejiti" všichni bývalí estébáci, mnoho z nich sloužilo po prověrkách dál, někteří jedinci dodnes. Tvrdíte, že byli odejiti bez nároku. Že po výpovědich ze služebního poměru dostali tučné odstupné (event. odchodné) nebo jak to přesně nazvat, o tom jste asi nikdy neslyšel. Ono se to také moc veřejně neventilovalo.

0 0
možnosti
K

Kvetuska55

26. 1. 2011 19:09
Lékaři mají málo kvůli lékařům

Bývalí estébáci a papaláši už dávno čuchají k fialkám odspodu. Kdyby si nemocnice nekupovaly drahou a mnohdy zbytečnou techniku, kdyby praktici a soukromí specialisté nepředepisovali zbytečné pilulky a různá opakovaná vyšetření, bylo by peněz  dost. Například tady v kraji je jedna nemocnice, která má tři nově rekonstruovaná patra. Provoz však běží pouze v přízemí, kde je interna a LDN pro staré děděčky a babky. Vytápí a udržuje se však celý barák, včetně plně vybavených operačních a porodních sálů. Ten špitál tady osobně otevíral soudruh Julínek a po jeho odchodu z ministerstva to tak nějak zkrachovalo.

0 0
možnosti
E

echo.3

26. 1. 2011 21:52
Re: Lékaři mají málo kvůli lékařům

Kvetuska55, napsala jste to moc pěkně a výstižně, ale prkotinami, jako je šlendrián rozkrádání, podvodů nebo korupce ve zdravotnictví nebo samotných nemocnicích, tím se pan Šesták nezabývá. To on vidět nechce.

      :o)

Jinak Vás ale vyvedu z jedoho omylu. Říkáte, že "bývalí estébáci a papaláši už dávno čuchají k fialkám odspodu". Není to úplně pravda Kvetusko55, mnoho z nich, jejich poskoků včetně estébáckých spolupracovníků, nečichá ke kytičkám, ale nerušeně si běhají mezi námi a jsou tak čilí, že byste se nestačila divit.

Někteří dokonce píší články na veřejné blogy a ohlupují lidem hlavy různými fantasmagoriemi, polopravdami a bludy. U jednoho z nich, pana Šestáka, jste právě na návštěvě v diskusi.

(důvěrník, krycí jméno "Jeník")

0 0
možnosti
HP

Fordána

26. 1. 2011 16:38
Měli jsme být jako oni

Před rokem 1989 i obyčejní dělníci členové dostali práci, která byla lépe placená. Mělo se tenkrát vyhlásit všichni členové k lopatě a máte možnost se vypracovat bez červené knížky. Ale to by musel usednout na hrad někdo jiný.

0 0
možnosti

oldiess

26. 1. 2011 16:42
Re: Měli jsme být jako oni

;-Dno jo. když soudruzi se ručíčkama dělat dávno odnaučili

0 0
možnosti
M

maxas

26. 1. 2011 16:22
Prostě už je to tak,

přechod od socialismu ke kapitalismu byl, a to dlouho před rokem 89 plánován, celkem evidentně byla použita tři pravidla : nekvavost, rychlost a nevratnost. K jejich splnění byl dohodnut "Generální pardon" pro všechny členy komunistických aparátů, STB a tak dále  a podobně. Za celou éru socialismu u nás jsou nejspíše odpovědni a byli pravomocně odsouzeni toliko dva lidé, pražský tajemník KSČ a babička Polednová.

Lékaře bych do toho netahal, protože těch pár miliard, které by je na nějaký čas uspokojily bylo rozkradeno a vytunelováno již mnohokrát a jistě se v tom pod pravicovou vládou bude pokračovat. Problém není ani tak ekonomický, jako etický a ten lékaři tímto způsobem nemohou vyhrát. Ikdyž si vydupou přidání, už nikdy si jich nebudeme vážit jako dřív. Otázka je jestli oto někdo z nich stojí. Kdo ví??

0 0
možnosti

oldiess

26. 1. 2011 16:34
Re: Prostě už je to tak,

díky za doplnění, se způsobem akce lékařů vůbec nesouhlasím, napsal jsem to tady na blogu opakovaně, tady jsem je ale zmínil jako příklad toho, že jednak i tyto malá kapka by přispět mohla, a rovněž jako příklad toho, že s nimi bylo za totáče vydrbáváno s tím marksákem podobně jako s ostatními

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik