Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

;-D...Jeníku Š., já žasnu, jak tě láska ke Štrougalovi a Paučovi úplně dostala.

1 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste ještě to podstatné. Že nástupci komančů po roce 1989 to neukormidlovali, postupně totálně zplundrovali tuto naši zemi, a dokázali udělat za 23 let více zla, zločinů a rozkradení naší země, než komanči za 40 let totality!!! A za těchto okolností je třeba se dívat hlavně dopředu a ne zpět, neb z těch ho..n se musíme dostat. Nějaké kecy o zločinnosti KSČ a STB absolutně nikoho z těch dole co cinkali klíčema už dávno nezajímají, protože pochopili, že je to jen zástěrka novodobých amorálních chamtivců pod záštitou demokracie.

1 0
možnosti

V zásadě s Vámi souhlasím, ovšem podotknul bych, že ti dle Vás nástupci komančů byli zhusta komanči samotní, kteří po týdnu strachu začali jednat a privatizovat, když ostatní byli vyvalení z náhlé svobody, a jen čuměli.  ovšem totalita byla taky věc, nikdy pořádně nevysvětlená, a rozhodně se nesmí zapomínat ale naopak, pokud to jde, tak i nějak řešit. Nacismus není dosud promlčen, a by%t i mnoho nácků se infiltrovalo do nmecké společnosti, pořád zůstávají zločiny nacistů zločiny, na rozdíl od zločinů komunismu.Kdy se z toho už dělá jen nějaký folklór - a nevinný folklóŕ to tedy nebyl žádný ani náhodou.

0 0
možnosti
JH

J91i18ř56í 76H61a78n84s

6. 5. 2013 19:17

A mám zde hlášku z étéru,....máte si prý opravit chyby v tom cancu!:-P

5 0
možnosti
VM

:-) Chyby najde i slepec přímo v nadpisu Šestákovic pamfletu,

PAULCZYŇSKI je správně!

3 0
možnosti
JH

J58i22ř10í 27H88a68n83s

5. 5. 2013 19:56

Šestákovina jako hrom.

8 0
možnosti

Teď jste mi to ale nandal. Že jsem vůbec kdy začal psát na blog;-D

0 8
možnosti
AN

Ani jeden z pánů,uvedených v nadpisu mi nevadí.Jenom,když už jste do toho zamotal ty důchody,tak si udělejte čas a napište,co si myslíte o takovém typu charity,kdy musí nějaký mecenáš či filantrop(nebo populista?) plnit roli,která patří někomu jinému.

A o těch estébácích a přisluhovačích režimu snad jen tolik:představte si,jak by se zachovali někteří /é/ diskutující,kdyby měli tu moc. Z jejich příspěvků to jen čiší.zvláště některé"dámy" to je síla.:-)

Zřejmě dopadnu ,jak ten hoch u profesora Hrbolka,ale nešť.

Hezký máj.To jdou ty myšlenky ven úplně samy.

5 0
možnosti

To by bylo na velký článek, ale zatím časově nějak nestíhám, ono v podstatě ti mecenáši přišli k prostředkům především proto, že pochopitelně není možné nastavit nějak spravedlivě odměnu za práci, či za výkon - a tak se někdo dostane k většímu bohatství než druhý, byť třeba oba pracují se stejným nasazením a mají stejné vzdělání - ale OK, jen by měl mít každý zajištěn prostě nějaký základ, a hlavně by neměl být nikdo okrádán různými fintami. od čistých zlodějin včetně právnických kliček až třeba po odvody majitelům solárních elektráren. Máte i pravdu, že někteří z diskutujících by s námi pěkně zatočili-y kdyby se jim naskytla možnost;-D Jinak důchodům jsem věnoval pár blogů včetně jednoho už před několika lety, ale je tam i dodnes zajímavá diskuse pod článkem.

http://sestak.blog.idnes.cz/c/63063/Opravdu-zivime-duchodce-Neni-vsechno-uplne-jinak.html

0 4
možnosti
Foto

Dobré, pane kolego....R^

1 9
možnosti

Díky za pochvalu, z domovské stáje vždy potěší:-)

1 7
možnosti
Foto

Když jsem si přečetl jak se Paulczynski vyjadřuje o důchodcích a prakticky souhlasí s prodejními akcemi, kde někteří důchodci jsou okradeni, podle Paulczynského blbci mají na předražené zboží tak, jsem jeho článek ani nedočetl.  Znal jsem pár zatrpklých, které přes jejich snahu nevzali do KSČ, protože nebylo směrné číslo. Možná, že patří mezi ně. Pro mne je stejný jako bývalí komunisté.

15 3
možnosti

Ale tady nešlo vůbec o rozbor tvorby či názorů P. Paulczynského, ani M. Kundery nebo J. Nohavici, ale o to, že jim je vytýkáno buď členství v KSČ nebo spolupráce s StB ale přitom nic takového nikdo nevytýká třeba právě Štrougalovi, byť ten sám onen zločinný systém přímo budoval - čehož důsledkem je to, že u veřejnosto jsou te´d za špatné ti zmínění, a Štrougal je čistý jak lilie.

1 11
možnosti
VN

Na druhou stranu. Pokud někdo byl členem KSČ a do dnešní doby zůstal věrný těmto myšlenkám ..lze si jej vážit pro jeho zásadovost.Na rozdíl od jedinců , kteří v roce 1989 zahodili své legitimace a naučili se pravicovým myšlenkám.

Jinak píšete o Polsku... ale unikl Vám jediný podstatný "detail". Lech Walesa přiznal před několika měsíci , že jeho důchod je ve výši 24.000 Kč. Pokud Jaruzelskému snížili důchod na polovinu , poté pořád pobírá 26.500 Kč. Takže má více než demokratický prezident , nositel Nobelovy ceny. Troufnu si tvrdit , že důchod ve výši Jaruzelského nemá ani Jakeš ,ani Štrougal... Ale má jej Václav Klaus (50.000+ náhrady nějakých 40.000+auto+ochranka)

7 0
možnosti

Tak pěkně děkuji za takovou zásadovost, kdy někdo zůstal věrný myšlenkám, že bylo v pořádku vraždění lidí po roce 1948, jejich zavírání do vězení /třeba můj kmocháček 5 let v Jáchymově/ či střelbě do demonstrantů v roce 1969 atd. - i když vím, že jste to tak nemyslel a spíš jste ocenil nepřevlékání kabátů - jenže pořád to byl zločinný systém.  Jinak těžko diskutovat o důchodech Jakeše či Štrougala atd, když to nevíme, kolikk berou a ani netušíme, co si do důchodu ze své kariéry vše přinesli,

2 8
možnosti
ZB

Ano, Štrougal přes 25 let ve vysokých komunistických funkcí a nepamatuji si, že by tuto drobnost někdo po plyšáku řešil, vlastně nic tak strašného se nestalo...

3 8
možnosti

No pozor, kdepak jen 25 let;-D "Již od roku 1948 pracoval v krajském vedení KSČ v Českých Budějovicích, od roku 1957 jako vedoucí tajemník Krajského výboru KSČ pro Jihočeský kraj. V roce 1958 byl zvolen do Ústředního výboru KSČ.

V období od 6. března 1959 do 23. června 1961 pracoval jako ministr zemědělství v československé vládě, důležitější ale byla doba od 23. června 1961 do 23. dubna 1965 na postu ministra vnitra. V komunistickém režimu se jednalo o klíčové ministerstvo, předpokládá se, že zde Lubomír Štrougal získal některé důležité kontakty v bezpečnostních složkách, které mu pomohly v jeho další kariéře."

1 5
možnosti
JS

šesták a paulčák a hermák ... nádhera, svět se v ... obrací ... :-)

17 5
možnosti

K textu jako většinou nemáte jistě nic, no neva, tak jste aspoň blog využila k tomu, abyste opět předvedla svůj ostrovtip;-D

4 12
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik