Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IV

Ištván Vinnetou

12. 9. 2010 18:25
Zahlídl jsem koutkem oka nějakého plešatého pána ve zprávách

...TV, coby zástupce té nešťastnice. Doplatila na to, že si vzala takového amatéra. nemyslíš, Jeníku? 8-o

0 0
možnosti
C

coj@nato.3

12. 9. 2010 23:45
Re: Zahlídl jsem koutkem oka nějakého plešatého pána ve zprávách

Amatérismus se holt někdy nevyplácí. Následky mohou být i tragické.  Jestli tímto stylem vede Jeník i svoje vlastní spory, tak potěšpánbůh !:-/.....

A to se Jeník ůdajně chce (nebo se už soudí) se svými byvalými nadřízenými "udavači" z Contiku. 8-oSoudní horor na obzoru.

0 0
možnosti
C

coj@nato.3

12. 9. 2010 18:14
Že už není možnost odvolání ?.....

Jeníku, co takhle vyšší odvolací instance, Vrchní soud ?.....

No, když už té paní děláte právního zástupce, tak by se mělo zkusit všechno, ne ?

0 0
možnosti
IV

Ištván Vinnetou

12. 9. 2010 18:34
Re: Že už není možnost odvolání ?.....

Jeník se blýskl ve světle reflektorů a tak byl účel splněn.... i já jsem hleděl v úžasu na toho amatéra, co seděl vedle té ubohé paní a do kamer ČT se tvářil jako její advokát... 8-o jako bych ho někde viděl...

0 0
možnosti
CJP

Ctihodnost Já První

12. 9. 2010 17:53
Tímto zajímavých blogem jsme postižení všichni.

Také jsme odsouzeni až do své smrti k finančnímu trestu  ku př. sociálního a zdravotního pojištění a mnozí z nás i k ukrutnosti placení nájmu. Pro nás je to rovněž rozsudek smrti - do konce života musíme platit. Takže nihil novum sub sole. A nejen ve Vašem Brně.

0 0
možnosti

oldiess

12. 9. 2010 22:39
Re: Tímto zajímavých blogem jsme postižení všichni.

Opravdu vzletná myšlenka Ctihodnosti, při které si uvědomuju, jaké máme přeci jen všichni štěstí v tom, že v žádném případě nejsme odsouzeni k ukrutnosti platit třeba za elektřinu, nezbytnou k tomu, abychom psali byť sebeduchaplnější příspěvky v diskusích na blogi iDNES.

0 0
možnosti
I

icizinec

12. 9. 2010 16:56
Je to absurdni

Jiz nekolik ziju v Irsku, asi pred 2 lety, kdyz jsem byl na dovolene se mi nekdo pokusil v podzemnich garazich ukrast auto. Pri te kradezi s mym vozem poskodil dalsi dva. Po navratu z dovolene na me cekal dopis abych se dostavil na Gardu. podotykam, ze to auto bylo v cene zhruba 500 euro. Na garde mi policista, ktery byl primo na miste cinu vysvetlil co se stalo. Moje auto je na parkovisti pro podobne pripady a ze je to zadarmo. pokud si chci auto vyzvednout neni problem. A jeste jedna vec, jelikoz videl jak auto vypadalo dostal jsem formular v kterem se vzdavam sveho vozu, ktery bude nasledne zlikvidovan a to prosim opet zadarmo. to co tu popisujete mi pripada opravdu velice absurdni a muze se opravdu stat pouze v ceske republice.

0 0
možnosti

oldiess

12. 9. 2010 17:03
Re: Je to absurdni

Díky moc za tuto poznámku, je vidět, že v Irsku neměli 40 roků komunistickýho školení jako tady, kde jsou navíc premianti pořád u toho

0 0
možnosti
MB

802

12. 9. 2010 16:45
Jo takhle to dopadá když se dají takovéhle

pravomoci jako nepostižitelnost, neodvolatelnost, nezávislost na právu a spravedlnosti  takovéhle pokleslé množině společnosti.

To proboha se někdo nemohl zamyslet nad tím kdože a s jakými ideály to tak chodí studovat na ty právnícké fakulty, já myslím že těch co tam chodí s ideály jako právo a spravedlnost těch bude opravdu poskromnu, tam se spíš chodí s ideály snadné  obživy a nemravného odírání ostaních.

Tihle ti mohou slušně fungovat když nad nima bdí nějaká ta jiná mocná ruka, třeba ta bolševická potom jim strach nedovolí dělat takovéhle excesy, když tohle nemají tak se chovají jak lůza utržená z řetězu.

Oni ty zákony se dají vždycky vyložit ve prospěch slušného člověka nebo ve prospěch nemravného pačlověka, holt ale u nás je každodenním pravidlem ta druhá možnost, holt vrána k vráně sedá, ať mi žádný právní lempl nevykládá že tady slušný soudce nemůže vynést slušný rozsudek, jednoduše prohlásí že ta vymáhaná částka je v rozporu s dobrými mravy a upraví ji na něco normálního.  

0 0
možnosti

oldiess

12. 9. 2010 17:05
Re: Jo takhle to dopadá když se dají takovéhle

Pěkně jste to vyjádřil, Je ovšem fakt, že ani mnozí ostatní by si, byť byli už tehdy papaláši, za bolševika tolik nedovolil co dnes

0 0
možnosti
P

pesimista

12. 9. 2010 14:56
Pan Šesták rád mlátí kolem sebe hlava nehlava,

zejména pokud se jedná o socany. Asi si nevšiml, že kauza začala před 8 lety, kdy byl primátorem Brna někdo jiný. V posledích letech konaly pouze nezávislé soudy. a ne magistrát.

0 0
možnosti
A

Amoniak

12. 9. 2010 15:08
Re: Pan Šesták rád mlátí kolem sebe hlava nehlava,

Magistrát by mohl přestat vymáhat tu nesmyslnou sumu za parkování.

0 0
možnosti
FF

fouane

12. 9. 2010 14:35
Onderka?

Já jenom doufám, že to s tím Onderkou myslíte z legrace, ačkoliv i tak mi to přijde maximálně trapné...

Jinak - jak souvisí pevná ruka s Onderkovým synem?

0 0
možnosti

oldiess

12. 9. 2010 15:15
Re: Onderka?

Teď nevím co myslíte jako legraci, že by se nemohl stát prezidentem? To byste se ještě divil. JInak ani´netuším, že Onderka má syna, těžko tedy můžu odpovědět na další otázku.

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

12. 9. 2010 14:34
a těch 300 tis.

je za ten byt nebo je to ta pokuta za odtažení auta?

0 0
možnosti

ajsek

12. 9. 2010 14:21
promiňte, ale není to trochu přitažené...

... za vlasy ? copak jakýkoliv primátor je schopný ovlivnit dvě soudní instance ? sice mám o našem právním systému velké pochybnosti, ale připadámi to, jako bych za (podle mě) nespravedlivou pokutu od finančáku obviňoval po prohraných soudních přích prezidenta; paní je mi líto a předpokládám, že se prostě v tuzemské právní džungli nezorientovala, čemuž se nedivím; ale dělat z primátora dotyčného města vrha srovnatelného s komunistyckými procesy s popravenými ... :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik