Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

coj@nato

19. 11. 2009 12:13
Pozdě, ale přece.

Oldiess, včera jsem to už nestihl, dojel jsem až pozdě v noci. Ale vidím, že máte ještě pár věrných diskutérů, tak jen pár poznámek.

Tomu vzkazu od Echa se divit nemusíte. Profesní kolega a dnes kamarád z branže rád i pomůže.

Vy máte seriálové téma Fischer, k tomu chcete náhrady od bývalých i současných komančů a ještě do do toho mícháte stále ten známý hotýlek, odkud Vás údajně vyhodili StBáci a  něco za Vás nezaplatili.

Je to celé moc složité a s tím Fischerem jste zabrousil dost vysoko. To jste měl takto bojovat už dříve, hned po "sametu" a ne sedět za bukem a jen si užívat cestování a bez Vaší viditelné snahy získané svobody. To jste skoro na 20let usnul nebo to byla jen lhostejnost a nechuť aktivně bojovat za rozvoj demokracie ?

A dnes vidím, zase ten Fischer !:-) Mně to hejno bývalých soudruhů vadí taky, ale že se poslední dobou zaměřujete hlavně jen na něho ? Divné.

0 0
možnosti

oldiess

19. 11. 2009 23:11
Re: Pozdě, ale přece.

Tak zdravím ještě jednou i tady:-) a protože jsem už dost řekl u jinýho "Fischera" tak jen stručná rekapitulace: Fischera jsem kritizoval už před lety v EKonomu ještě coby statistika a letos okamžitě po jeho zvolení tady na blogu. Je to totiž produkt té silent majority -mlčící komunistické většiny, kterej by se adaptoval ať by tady vládnul kdokoliv.  Nevím proč pořád máte potřebu zdůrazňovat "bez Vaší viditelné snahy získané svobody" že jsem se o ni nijak nepřičinil, tak už Vás tedy vyzývám, abyste se se svou viditelnější snahou pochlubil sám. Jen tak pro srovnání. Jinak jsem zdaleka neusnul ale to teď nechci rozvádět, ale dokonce jsem se aninezajímal pořádně o náš majetek, takže až nedávno jsem začal usilovat o navrácení přístupové cesty k našim pozemkům, která nám byla za bolševika ukradena. Cestování jsem si nijak neužíval, tedy jako turista ne, služebně jsem ovšem něco viděl, to ano.

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

18. 11. 2009 23:38
No vida... teď je s tou sebekritikou řada na vás

...ale prosím, bez HOTELU :-)

0 0
možnosti
SH-F

sir Humprey - forever

19. 11. 2009 0:53
Re: No vida... teď je s tou sebekritikou řada na vás

a jméno tý kutálky?

0 0
možnosti
E

echo.3

18. 11. 2009 15:44
To že Fischer prohlásil?

To jsou novinky! A zítra bude v Magazínu DNES dokonce kafíčko,

současný komunisti by měli platit všechny škody za ty předchozí komunisty. Jak byste si ten zákonný mechanismus představoval a jak chcete ty škody vyčíslit? Vám také něco konkrétně dluží?

Autore, po dvaceti letech se mám zrovna od Vás dozvědět, že se tehdá v 89 roce naivně a kardinálně mýlilo OF včetně pana Havla? A jedině Vy na svém blogu na to upozorňujete?

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik