Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

21. 10. 2010 22:00
Velký bojovník a rudobijce

Tak, Jeník si zase trochu "důvěrnicky" zafilosofoval, po mnoha letech nicnedělání se odvážně a hrdinně obul do starých struktur totality a současné KSČM, která mu vlasrtně ani moc nevadí. Trochu zamíchal jablka s hruškama, Mein Kampf s Vítkovem a dílko je hotovo.....

Patláma, patláma.....Rv

0 0
možnosti

oldiess

21. 10. 2010 22:24
Re: Velký bojovník a rudobijce

á jé, zatímco jsem Vám odepisoval níže, tak Vy si tady zase v klidu rudě "patláte" jako obvykle. Tak ať to máte po ruce, tady je část ještě jednou: Tak či onak, jako anonym byste se měl asi zříct soudů v těchto záležitostech, teď nemyslím tady u mě, kde jste již dávno profláknutý. Ale všude jinde byste mohl být považován za exota, protože když byste se nemohl prokázat sám čistým štítem, tak jako kritizující někoho, za totality dvakrát nezaměstnaného, sledovaného StB od jeho deseti let, rozšiřujícího nepovolenou literaturu atd. - to byste byl nutně považován za syna třeba Brožové - Polednové či jiné rudé stvůry, útočícího jako obvykle ze zálohy, jak měla tato kasta lidí ve zvyku, a dodnes jistě má. 

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

21. 10. 2010 21:14
a četl jste mein kampf?

Kde jsou tam prosímvás ty návody na upalování?

a nechápu proč zakazovat vydávat knihu, kterou v pohodě najdete na internetu.

0 0
možnosti

oldiess

21. 10. 2010 21:58
Re: a četl jste mein kampf?

Takže můžeme začít i normálně prodávat dětské porno, "které v pohodě najdete na internetu" taky? Nikdo netvrdil, že v Mein Kampfu jsou návody na upalování, to jste mylně pochopil - MK tam byl uveden jako příklad toho, že pokud je volně ditribuován symbol nacismu jako jednoho z extremistických hnutí, založených na násilí - tak to může být pro někoho příkladem pro to, že to je hnutí akceptovatelné společnosztí.

0 0
možnosti
G

Gmur

21. 10. 2010 10:13
zrejme nabyli dojmu

Zajimave jsou vety pana Papeho na vcerejsich udalostech v 10 vecer. Ten rikal, ze takovych utoku tu bylo vice a byly hodnoceni laxne jako poskozovani cizi veci.

Podrobnejsi je dokument Reporteri CT z 13.9. 2010. "Nedořešené případy žhářství z Vítkova ". Svedci se boji a mlci, vse je spis zameteno pod stul.

Tudiz hosi nad nicim dlouho nepremysleli a vec si krasne naplanovali. Chteli udelat neco velikeho...jak sami rikaji......proste si mysleli, ze to zase projde.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

21. 10. 2010 10:20
Re: zrejme nabyli dojmu

ale vždyť tu nikdo nehoruje za propuštění ani za podmínku....ať sedí jak mourovatí. Jen trest musí odpovídat jiným srovnatelným případům....ach jo.

Proč tak trváte na tom, že jednoho pachatele exemplárně potrestáte a druhého ne? Není to nesmysl? Buď všichni dvacet let, nebo všichni pod 15 let. Ani jedno by mi nevadilo. Vadí mi ROZDÍL......a vy furt, jako by tady lidi fandili fašistům nebo co.....za sebe říkám na rovinu, že nefandím!Rv

0 0
možnosti
A

ah1988

21. 10. 2010 8:46
ušní lidé tak museli hrát na náhodu a doufat, že s

tak museli hrát na náhodu a doufat, že se těmto extremistům nepřipletou do cesty. Jinak byly jejich možnosti změnit tento neutěšený stavu značně omezené.....ted je to to same.....musime doufat, ze neprideme do cesty bande romu,

0 0
možnosti
JP

JaromírP.

21. 10. 2010 8:10
Mein Kampf

Já jsem si Mein Kampf přeložený do češtiny přečetl a pochopil jsem, proč musel být prodej této knihy u nás zakázaný. Žádný komentátor se totiž ještě neodvážil napsat polemiku na téma, kde se v Hitlerovi vzala jeho nenávist k židům. Právě tohle tady Hitler popisuje a též vývoj svojí nenávisti.

Ale dávat Mein Kampf do přímé souvislosti s kauzou Vítkov je dost odvážné tvrzení.

A mediální hysterie kolem výše jejich rozsudku, když si prezident Klaus dovolil vzhledem k výši trestu jaké se dávají za vraždy, též hovoří o něčem nenormálním.

Srovnejte Mašíny a ty čtyři extremisty. Mašínové zavraždili náhodné svědky, proti žádnému komunistickému papaláši nikdy nepozvedli svoji zbraň a vládní činitelé je velebí jako hrdiny. Tito čtyři extremisté nikoho nezabili, ale dostali tresty podstatně vyšší než jaké naši soudci dávají za bestiální vraždy.

0 0
možnosti
OK

Ondatroň kolčava

21. 10. 2010 7:41
šesťáku, ty jsi zase propad ???

uč se

V

0 0
možnosti

oldiess

21. 10. 2010 8:26
Re: šesťáku, ty jsi zase propad ???

Zato Vaše vyčerpávající zdůvodnění mého propadnutí bylo přímo profesorské;-D Pro úplnost jen ještě dodávám, že jsem chtěl poukázat především na to, že žháři z Vítkova mohli už od mládí nabýt celkem oprávněného dojmu, že v této zemi má extremismus všeho druhu zelenou, což je taky jistě mohlo povzbudit k tomu, že si můžou dovolit to co nakonec učinili.

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

21. 10. 2010 7:13
Jeste se mi nestalo...

...ze bych s timto autorem byt jen v jedinem clanku souhlasil. To meli byt akteri poslani do vezeni ve fazi, kdy si na bundu pripli prvni nemecky odznacek? Nebo maji byt telefony vsech odposlouchavany, jestli nahodou? Pokud vim, tak proti Romum se vzedmulo nasili jak na Slovensku, tak v Madarsku, Italii a Severnim Irsku. Vlastne vsude, kde se Romove ve vetsim poctu nachazeji (doporucuji obcas cist noviny). Ale nejhorsi jsme my Cesi, kteri se nedokazali vyrovnat s minulosti, zatimco vsichni ostatni nam mohou byt vzorem...

0 0
možnosti

oldiess

21. 10. 2010 7:39
Re: Jeste se mi nestalo...

Tak sorry, že se neumím vyjádřit přesněji - sám ovšem zase nevím, jak jste přišel na odznáčky. Jestli podle zmínky o Mein Kampfu - tak tu jsem myslel tak, že kdybychom byli normální společností, tsk by nám úplně stačila reedice toho vydání, co je na fotce - a nikoho by tady nenapadlo vydávat kultovní faksimilii originálu. A pokud by napadlo, tak by mu to prostě neprošlo - ať by to chtěl vydávat z přesvědčení, nebo jen kvůli kšeftu.  Romy bych do toho nepletl, ecxtremisté mají širší škálu obětí.

0 0
možnosti
LPB1

Lumpíí po banánu 1

21. 10. 2010 6:41
zas jeden

co by nejraději přepsal historii? ;-€  

0 0
možnosti

oldiess

21. 10. 2010 7:57
Re: zas jeden

Jaké přepisování - copak  u nás extremismus nemá tradici? Byste se možná divil, co vše se tad\y po roce 1948 dělo.

0 0
možnosti
L

lrklo

21. 10. 2010 6:16
Kolik staletí se hudební "intelektuálové"

budou vymlouvat na naše komunidty. A jak statečně jste bojoval s komunismem?;-D;-D;-D

0 0
možnosti
SS

albertan_bear

21. 10. 2010 5:31
Ad USA

Autore vy jste stejny jako ten "politolog" - v USA ta bible nacku normalne vychazi ... - tam jsou legalni i NSDAP USA se vsemi symboly ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik