Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

SID09

23. 5. 2010 11:28
Já bych se tolik nerozčiloval.

Výrobky skončí na skládce, jek je v ČR dobrým zvykem cca za 1100 Kč / tunu, proč ještě to dál pitvat. Konec konců pivo v plastu se k nám vozí z Maďarska a tady se prodává s velkou slávou v 1,5 l balení. A nikdo z pivařů to ještě nepoznal, stejně tak jako original lahvový plzně, který se k nám vozí převážně z Polska. ;-D!!;-D

0 0
možnosti

oldiess

23. 5. 2010 12:12
Re: Já bych se tolik nerozčiloval.

Tak ne že bych se nějak rozčiloval, jen mi to přišlo zajímavý z toho pohledu, že se stahuje jedno zboží ve skle a u iks dalších podobných balení je to úpln ě jedno. Ovšem s tou polskou Plzní jste mi dal, zrovna včera jsem si dal jednu na dobrou noc  a td jsem znejistěl - na vinětě sice je že vyrábí Plzeňský prazdroj, Plzeň - ovšem není tam "vyrobeno v Plzni. "  Takže je fakt, že to může být i z pobočky. Na druhé straně je pravda, že mi včera bodla a tedy chutnala.

0 0
možnosti
T

tacet

22. 5. 2010 15:32
Šedivý blog , jako dnešní počasí .

Je to sice  aktuální  instruktáž , ale  jaksi  nevýrazně  sobotní .  Střepový  problém  jistě  nastal  ,ale  míváte  nápaditější  blogy .  Dnes je to  šedivě  konzumní , i  když jste  chvályhodně  upustil  od  svým  oblíbených  estébáků . Ale  počkejme si  na  Vaši  pondělní  inspiraci .

0 0
možnosti

oldiess

22. 5. 2010 15:41
Re: Šedivý blog , jako dnešní počasí .

Co přinesla média, z toho jsem si vybral;-D I když v Brně se nám celkem úspěšně střídá sluníčko s deštěm, tak mě to až tak šedivě nepřide. A třeba si na to jednou při Plzni z umělé hmoty ještě vzpomeneme.  Ale jinak estébáčci ještě přijdou, a možná i s překvapením.:-)

0 0
možnosti
V

viveka77

22. 5. 2010 12:53
Sklo klesá ke dnu

stejně jako šutr, to je fakt. Ale hodně malý střípek, stejně jako hodně malý kamínek = zrnko prachu, ke dnu zas tak rychle neklesá. Zkalená voda se čistí/sedá třeba hodinu. Takže můžete drobný střípek vypít a ten může mít tvar jehličky nebo ostrého trojúhelníku. Tak to pravděpodobně bude, protože střípky kulovitých tvarů budou klesat ke dnu rychleji. Ne že bych vám to přála.

0 0
možnosti

oldiess

22. 5. 2010 13:17
Re: Sklo klesá ke dnu

Dobře, ale potom to platí jak pro kafe tak i pro pivo, a tak by se měly zakázat všechny skleněný přepravky.

0 0
možnosti
P

papaya.

22. 5. 2010 12:13
no pane Šestáku

vysypanou kávu bych vážně oželela a mrskla bych jí do koše ... co Vy všechno nevypijete (nemyšleno nijak zle) ... mě to připomíná mé rodiče, snad jsou zvyklí tolik neplýtvat potravinami ...Má matka si dá do lednice maso, krev z masa jí vyteče do tvarohu, ale to nevadí .. to se utře a tvaroh se dá do buchet, mno:-P ... nejím u matky moučníky, asi tak... Já vím ..cimrplich;-D;-D

0 0
možnosti

oldiess

22. 5. 2010 12:27
Re: no pane Šestáku

Vy jste mi taky asi panský dítě, vám kdyby spadnul bonbon do hovínka, tak byste ho už snad ani nejedla;-D

Ale jinak nebojte, tekutý a pevný skupenství respektuju a ulepený věci vyhaZUJU, ale to jen zřídka protože to mám pod kontrolou a většinou se mi nic nerozteče.

0 0
možnosti
P

potřetí

22. 5. 2010 11:58
Tak tohle

já vůbec nepiju.Není nad klasický Standard.

0 0
možnosti
RL

limbursky.blog.idnes.cz

22. 5. 2010 11:37
Zdravím, Honzo,

teda o čem vy nedokážete také napsat blog :-) Ale budiž, když už jsme u toho, víte co mě u těchle kafí točí? Ten pokovený uzávěr pod víčkem, který vůbec nejde odstranit od hrany sklenice a zbytky s narušeným a drolícím se pokovením tam zůstávají...Teda blog bych o tom asi nepsal, ale když už jste nakousnul téma, tak jen doplňuji...Zdraví Richard L. :-) 

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik