Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

7. 5. 2011 13:21
Četl jsem něco o úchylácích

....měli taková divná jména a živě se bavili o Vaší knize, pane Šestáku.;-D J.Kudnáč, je to Váš literární pseudonym, nebo se mýlím?

0 0
možnosti

oldiess

7. 5. 2011 13:58
Re: Četl jsem něco o úchylácích

Kéž byste měl pravdu. a kéž by knížku Beetles četli i úchyláci, a hlavně všichni mladí kluci, a mohli tak zareagovat pokud by jejich zdraví ohrozila zmíněná vážná nemoc. Protože celostátní zdravotní osvěta, včetně škol, je pořád žel nedostatečná. Jinak mi uniká smysl Vašeho hobby, kdy sledujete divná jména úchyláků, ještěže že Vy sám nemáte jméno divné ani trochu;-DJinak věřím, že víte, že účelem blogu není probírat jména či pseudonymy, ani diskutujících ani blogerů, takže abychom nebyli off topic, co kdybychom se věnovali spíš tématu článku. K tomu něco nemáte?

0 0
možnosti
PP

echo.3.

6. 5. 2011 23:03
Byl zde dotaz

kam bys tu tvoji knizku jeste nezasunul, Jeniku.

Vzhledem k tomu, ze jsme Slovakum zasunuli 3 goly a ty jsi nikdy nehral ani hockey, mel bys ty neprodane knizky zasunout do regalu a nechat zakonzervovat, jako historicke dilo.

Jeniku, hral jsi nekdy tenis? Jestli ne, zkus to!

:o))

0 0
možnosti

oldiess

6. 5. 2011 23:33
Re: Byl zde dotaz

Budete si divit, ale hokej jsem hrál, trénoval mě mj.  i  ještě Eduard Farda. A taky jeden spoluhráč přišel po ráně pukem o varle, protože suspik ne vždy všichni sehnali. Mám tedy osobní zkušenost, že s tím nebývá sranda. Jinak napadlo Vás třeba, že kdybych sem zasouval tu dnešní ukázku, i každej týden, tak byste možná Vy osobně byl sice značně rozezlen, ale na druhé straně by na to mohl narazit jeden sportovec a třeba se díky tomu zavčas obrátit na lékaře, a vyhnout se tak náročné chemoterapii? Sorry, vím že to už je na Vás asi moc složitý.

0 0
možnosti
K

kostižer

6. 5. 2011 15:17
Pane Šestáku, Vy už jste úsměvný !

Vy už  tu Vaši literární prvotinu " Beetles " strkáte i mezi penisy a ňadra. Existuje vůbec nějaké téma, do kterého byste tu Vaši knížku nezasunul ? Já si ji budu muset přečíst, protože bude to zřejmě dílko pojednávající o veškerém vesmíru.   ;-)

0 0
možnosti

oldiess

6. 5. 2011 15:31
Re: Pane Šestáku, Vy už jste úsměvný !

O veškerém vesmíru těžko, ale o dospívání snad už ano;-D Možná jsem ji sem měl ale strkat každý den, kdoví, třeba mohla i někoho upozornit na vážnou nemoc. Snad ale ty ukázky nepovažujete za nepravdivé či pomýlené

0 0
možnosti
C

culka

6. 5. 2011 13:30
K vašemu názoru o ženách

a jejich sebevědomí založeném na co nejvyšší aproximaci ideálu krásy: ale prdlajs. Podle mého názoru stačí mít pořádek ve vlastních myšlenkách, vědět, kdo jsem a na čem mi záleží (práce, děti a muž) a to, že nějak vypadám, je podružné.

0 0
možnosti
AAP

AndreaAnna

6. 5. 2011 13:37
Re: K vašemu názoru o ženách

"A to, že nějak vypadám, je podružné?"

Se vším co jste napsala souhlasím, ale konec věty mě dostal...a já Vám přeji, aby Vám to doma vydrželo ;-)

0 0
možnosti
RK

Renatus Karmín

6. 5. 2011 12:51
Skoro

by se chtělo říci, že čím kratší penis, tím delší článek :-). To je vtip. Ale stručně:

- velikost penisu je jen zástupný problém problémů zpravidla mnohem hlubších a vážnějších. Pokud takovéto problémy nejsou, tak se velikostí opravdu nikdo netrápí

- komplex u lidí zpravidla vytváří jakákoliv odchylka od normálu, a to oběma směry. Většina lidí se nechce odlišovat, stydí se za to a je jedno jestli je to nos, uši, nohy nebo prsa, a to jak malá tak kupodivu i velká. Penis má tu nevýhodu, že není vidět, tak pořádně nikdo neví jaký je vlastně normál

- jenom opravdu silná osobnost dokáže svou odchylku prodat jako přednost.

- siných osobností je málo

0 0
možnosti

oldiess

6. 5. 2011 13:07
Re: Skoro

Jasně, snad jen nesouhlasím s tím, že zmi%nujete, že "většina lidí se nechce odlišovat"  řekl bych, že se to týká jen těch, kteří na to mají čas;-D Kdo je činorodej a má pořád co dělat, tak  se ho to jistě netýká

0 0
možnosti

studánka

6. 5. 2011 12:03
Za všechno můžou novináři.

Novináři, jimž by měla být odebrána svoboda slova, poněvadž si ji svým vystupováním a svými články nezaslouží. Vyskytne-li se kdekoliv jakýkoliv vážnější problém a hledáme-li skutečnou příšinu, vždy u těch novinářů skončíme. Stejné je to i s velikostí penisů a prsou.  V této oblasti by měli novináři pouze hledat, kdo z nich je větší penis. Nechci být sprostý, ale daleko lépe by zde sedělo jiné slovo.

0 0
možnosti
AAP

AndreaAnna

6. 5. 2011 11:37
Děkuji Vám :-)

Při hledání problému ve vstazích většinou narážím na problémy v sexu, z kterých plyne milion dalších potíží.

Muži se přiznávají, že by chtěli mít penis větší a proto mají doma trable. Po mém delším rozboru však dojdu k tomu, že se partnerce nevěnují, jak by si přála ona.

Mám radost, když se pak vrátí rozzářený muž a řekne: "JO! Ta moje po včerejší noci nemůže sedět! Moc Vám děkuji".

Já si myslím, že takové články občas mile rozčeří zdejší politické řeky ;-)  

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik