Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lopata12345

15. 12. 2008 16:31
Klipy

Klipy jsou prilis vyumelkovane a hlavne moralizujici. Cimz jsou u maldych predem odepsany. Vek zacinajicich ridicu je stale jeste vekem vzdoru/revolty a pokud z klipu cisi: "Udelej to takhle." Je temer jiste, ze si reknou: "To urcite" - cili bez efektu. Nebo to dokonce zkusi a tim se dosahne opacneho efektu. Lepsi jsou klipy od AXA tam je vic mista pro vlastni premysleni.

0 0
možnosti
PP

chios

15. 12. 2008 4:25
klipy

Klipy nejsou spatne. Treba s tim malym ditetem. Ted uz bez pripoutani male neobjedu ani blok. A to, ze si komercni tv uctuji je ok. Vsechno neco stoji. Mohli by natocit klip o skutecne obeti nehody. Prvne ukazat fotky/video z rodineho alba a pak dodat, ze uz bohuzel neni mezi nami, protozeji zabil opily ridic. Takove jsem videl v zahranicnich tv. Taky me dostaly.

0 0
možnosti
ML

m. l.

14. 12. 2008 21:15
Keťasení?

Je fakt, že ta kampaň nápadně připomíná řadu podobných státem placených kampaní, jejichž skutečným cílem je hlavně proinvestovat přidělené peníze a ne něco propagovat. Ale proti tomu keťasení bych se s dovolením ozval. I ČT má omezený vysílací čas a do něj se musí vejít spousta dalších věcí. Proto je jen správné důležitost přidělení času nějak kvantifikovat a peníze jsou pro tento účel jako stvořené (vlastně ani ne "jako"). Jinak by se daleko víc prosazovali ti co mají lepší známé a umí si to zařídit a podobně a měli bychom v televizi kampaně pro zápis potkana na seznam CITES, kampaně na propagaci vědeckého vegetariánství nebo kapaně pro sbírání příspěvků na změnu smyslu rotace Saturnu. Přeci jenom, tahle byť tupá kampaň je o kousek užitečnější.

0 0
možnosti

oldiess

14. 12. 2008 22:38
Re: Keťasení?

Asi s Vámi trochu budu odporovat, když jsem jako kluk dělal na brigádě závozníka v Lacrumu, tak jsem se vždycky napil mlíka a smetany do sytosti, po maturitě jako posunovač jsem dostal tuším po 2 měsících režijku a když jsem po Listopadu jeden čas dovážel z Itálie polotovary na zmrzlinu, tak jsem o ni neměl žádnou nouzi aniž bych ji musel kupovat. Říkám to proto, že když máme jako národ veřejnoprávní televizi, tak bychom si v ní taky mohli občas pustit něco grátis, zvláště když je to pro všechny. Ale obávám se, že problém bude v tom, že zajištění vysílání může mít na starosti nějaká agentura, která by si těžko pomohla účtováním procent z nulové pro forma ceny.  

0 0
možnosti
J

jack095

14. 12. 2008 15:39
Kampaň je trapná

Kampaň je vyumělkovaná nic neříkající a trapná. Je vidět, že si jen někdo schrábnul svoje miliony a tím to hasne. Pokud by zodpovědní měli zájem ńěco řešit, tak místo mýtných bran za 20 miliar dostaví obchvat Prahy za 13miliard. A vůbec postaví to čemu se říká dálniční síť a nej kousky dálnice mezi poli na kterých se platí. Zatím mne nikdo nepřesvědčil, že tzv.agresivní řidiči nejsou policisté nebo aspoň udavači, kteří si to u policie můžou vyřehlit.

0 0
možnosti
JK

M626

14. 12. 2008 15:23
Jako nápad dobrý, ale asi to nepude..

Toho, kterého mladí berou (jestli vůbec někoho) a měl by morální právo radit bych rád viděl. Dnes je přece u celebrit móda se předhánět v tom, kde víc prasil, za jak krátkou dobu dá Brno-Praha, jakou to má maximálku, nebo jak mu policajt odpustil pokutu. K bezpečnosti maximálně přihodí to, že ten jeho dvoutunovej tank na běžný jezdění má 10 airbagů, protože se chce cítit v suchu a bezpečí. Pak si ještě stačí přečíst, jak se nějaký pohlavár řítí na svatbu 200km/h, nebo policejní prezident spěchá do práce a může se vysílat klipů třeba za miliardu a  čemu to bude? K ničemu, je to jenom k smíchu.

0 0
možnosti

oldiess

14. 12. 2008 15:43
Re: Jako nápad dobrý, ale asi to nepude..

To máte asi bohužel pravdu, to jsem nedomyslel, že po dlouholetých masážích Rudého práva začal hned s ovlivňnováním našich postojů třeba bulvár a obávám se, že s mnohem větším efektem. Ale třeba to ještě není úplně beznadějné:-)

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

14. 12. 2008 12:01
Pekny clanek

Mne treba chybi ty petiminutovky od BESIPu se Soukupem. Jmenovalo se to "Rady ridicum". Kde jsou? Ty byly prece zajimave. Nebo je ministerstvo stahlo, aby nezjistilo, ze se na ne lidi koukaj vic nez na Rencovy ptakoviny??

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik