Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

echo.3

3. 1. 2010 17:58
Myslím, že "Silvestrovská taškařice" skončila

A nejen Silvestrovská!  K tomu ne nedá mlčet. /viz článek Silvestr s Beetles....., ze dne 31.12.2009/

Pane Šestáku, Vaším posledním, níže uvedeným příspěvkem, jste to všechno nejen zpatlal, ale nebojím se říci, že přímo podělal. Takovým způsobem napadat a bezostyšně obviňovat vlastní čtenáře a oponující diskutéry, že jsou to údajně StBáci, to se vidí málokdy a nestačí k tomu mít jen "kačení žaludek". Když takovou obludnost navíc zveřejníte i na diskuzích dalších následujících článků, tak se to jeví jako sprostá provokace a drzost nejhoršího kalibru.

Vaše hysterická reakce, navíc v nedělním čase, kdy si ještě lidé přejí k Novému roku, ukazuje jen na Vaši malost, zapšklou ukřivděnost a nečisté svědomí. Ve svých příspěvcích i článcích jste podobně "ujel" nebo uváděl nepravdy již vícekrát, ale dnes jste tomu doslova nasadil korunu. Vy se vůbec nestydíte?

Po tomto bych ani já ode dneška už za Vás nedal ani pětník, natož pak šesták.

0 0
možnosti

oldiess

22. 1. 2010 10:34
Re: Myslím, že "Silvestrovská taškařice" skončila

Vážený XY aka echo.3,  nic ve zlém, ale opravdu Vám nedochází, že si počínáte jako stalinistický komunistický ideolog? Vy jen pořád do mě bušíte s tím, že mě nějaký horlivec zapsal do seznamu důvěrníků aby si splnil nábor, když jsem vůbec nic, žádný závazek nikdy nepodepsal. Navíc jsem jako jeden z mála aktivně celou totalitu proti StB vystupoval, varoval před ní např. hosty hotelu Continental, rozšiřoval zakázanou literaturu třeba vydávanou v Jazzové sekci /najděte si někde co to bylo, mám dojem že to zatím nevíte/ a to vše jsem dělal zadarmo, nikoliv jako člen třeba Charty, kteří za to pobírali finance z venku. ale Vy pořád jen proti mně útočíte. A přitom agent StB a ředitel Continentalu Vás úplně nechává klidným, a vůbec Vám  taky nevadí, že nikdy nenastoupil trest za privatizační podvod v délce 6 roků. Není Vám tohle divné? Vždyť Vy opravdu musíte tady psát na zakázku estébáků z Continentalu, jinak by to přeci nebylo možné. Čekám, a nejen sám, na Vaše vyjádření.

0 0
možnosti

oldiess

3. 1. 2010 15:26
Můžou být třeba Coj@nato a Vinnetou estébáci?

Můžou být třeba Coj@nato a Vinnetou estébáci?

Těžko říct, možná ano, možná ne. Ale spíš ano, a to z jednoduchého důvodu. Ćestný a férový člověk -neestébák, by si nikdo nedovolil pouzkazovat na údajné třeba důvěrnictví, a hrát si tady na arbitra a jediného spravedlivého. Jednoduše proto,  že by jako anonym nemohl dát čtenářům možnost k ověření, že sám není estébákem. Přesto ale oba jmenovaní i další tady na mě neustále ukazují tím nejtrapnějším způsobem, když zaplevelí každou diskusi pod mým blogem, neustálým papouškováním, že jsem byl údajně důvěrníkem StB. Ćímž hlavně odvádí pozornost od skutečných estébáků, o jejichž zločinech  zde informuji včetně důkazů, jako jeden z mála v celé zemi. Dělají tedy činnost, která charakterizuje právě estébáky, protože je především v jejich zájmu, aby se na jejich zločiny neukazovalo .

0 0
možnosti
E

echo.3

3. 1. 2010 17:49
Mohl být sám autor, J.Šesták, třeba důvěrníkem StB?

Ano, mohl. Dokonce je v registru MV jako důvěrník oficiálně evidován. A když se to na něho provalilo, začal z estébáctví obviňovat veřejně, na diskusích blogu, vlastní čtenáře a oponenty. Jak prosté a průhledné!

Jeho taškařice kolem tohoto problému i kolem propagace jeho literární tvorby jsou tak zapeklité, že to musí prezentovat i na Silvestra a v době novoročních svátků. /viz odkaz/:

 http://sestak.blog.idnes.cz/c/117117/Silvestr-s-Beetles-primo-zde-na-blogu-s-moznosti-vyher.html

Autor mnoha jmen a přezdívek je zřejmě už úplně mimo realitu.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

22. 12. 2009 0:31
Nejhezci jsou ty smajliky, kterejma ten mentalne

nadrazeny Vinnetou vyjadruje sve momentalni pocity ! Nekde ma ten smajlik hubu rozesmatou a otevrenou jako vrata, nekde pouze od ucha k uchu, a jinde se tvari zarmoucene !! Je poznat ze jde o emocionalne zalozeneho (nebo vysinuteho) Indiana !

0 0
možnosti
C

coj@nato

22. 12. 2009 0:56
Re: Nejhezci jsou ty smajliky, kterejma ten mentalne

A tady to Vaše :-))) nebo ???:-))) to je co ?:-P

Někde to máte i třikrát v jednom příspěvku. Taky emoce nebo jen vybočení z normálu ?

0 0
možnosti
TK

osvetitel

22. 12. 2009 0:02
Ale mozna ze ten nick Vinnetou je kamuflaz

pro rude a rudochy??:-)))))

0 0
možnosti
TK

osvetitel

21. 12. 2009 23:53
Jak jsi prisel nato ze to slovo bambula pouzivam

jako "prudce inteligentni urazku" bambulo Vinnetou ?? Bambula je spise v cestine takove schovivave nezne slovo , nezli nejaka urazka !:-))))))

0 0
možnosti
TK

osvetitel

21. 12. 2009 23:57
Re: Jak jsi prisel nato ze to slovo bambula pouzivam

"shovivave," opravim se sam, nezli to uvidi ten bambula Vinnetou !:-)))

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

21. 12. 2009 23:13
Tedy...tak prudce inteligentí urážka se málokdy vidí

... osvětitel má zřejmě za to, že ta jeho neustále omílaná "bambule" je něco strašlivého a odporného ;-D No a samozřejmě důvěrník Jeník, ten aby se toho nechytl jako tonoucí jediného stébla, které tady může najít. Všichni ostatní se od něho s odporem odvrátili a i mně není dobře u žaludku, když mám reagovat na ty jeho Stbácký kecy. Dokud neuvidím rozsudek, který nařizuje výmaz ze seznamů, bude pro mně pan Šesták jen opovrženíhodný jedinec. Osvětitel, to je zase nadšenec mdlého ducha a vyznavač kafemlenkového způsobu diskuse. takže bambula/nebambula... nikdo mně nedonutí s tím mimozemšťanem komunikovat :-)

0 0
možnosti

oldiess

21. 12. 2009 23:50
Re: Tedy...tak prudce inteligentí urážka se málokdy vidí

Proberte se člověče, Osvěttiteli nejste schopen odpovědět na jediný dotaz, po mě tady pořád trapně vyskakujete protože si neumíte vyhodnotit či ověřit, že do seznamu důvěrníků  často zapsali někoho bez jeho vědomí.  Přitom o vašeho udavače estébáka se vůbec nezajímáte, ani jste se nebyl zeptat na svůk svazek, kdoví jak to s vámi bylo a jestli vám váš šéf- udavač nepomáhal přečkat totalitu v závětří. Je to podobné,jako když Rudé právo psalo pořád o USA ale o vlastních problémech nic. Kromě toho se neumíte ani slušně chovat. Ale i takoví diskutující patří ke zdejšímu koloritu, tak si pochopitelně plácejte klidně dál.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

21. 12. 2009 4:07
Ze ktereho ustavu jsi utekl ty bambulo s nickem

"Istvan Vinnetou ???:-))))) Kde jsou nejake ty dukazy ktere jsi sliboval , a kdo jsou ti vsichni , kteri si neco "ONEM" mysli???? Ty a tve nahradni nicky???:-)))))))

0 0
možnosti
TK

osvetitel

21. 12. 2009 4:14
Re: Ze ktereho ustavu jsi utekl ty bambulo s nickem

Ps. Kdyz te ten Sestak tak vodi za nos jak pises , tak uz ho musis mit pekne vytahanej, DA? Zmen si ten nick "Vinnetou" na "Pinocchio" , ty bambulo !!:-))))

0 0
možnosti
C

coj@nato

20. 12. 2009 15:22
Jó, jó, pořád se něco děje........

....a pořád se něco řeší.

Oldiess, tak se něco vysvětlilo, něco málo vyjasnilo nebo zase trochu zamlžilo.  A ještě nám zbývá dořešit nějaké ty Šestákovy "bulíky na nos".:-) Jeden by už z větší části vyřešen byl.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

20. 12. 2009 8:15
Uz se neco konkretniho vyresilo, nebo se to porad

resi???:-))))

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

20. 12. 2009 10:21
Re: Uz se neco konkretniho vyresilo, nebo se to porad

jako obhájce zločinců jsi to měl sledovat on-line a bránit svého oblíbence do roztrhání těla. Teď, když už si o něm všichni myslí, že nás vodí za nos a mlátí s námi o zem, svými veselými příhodami z StB, teď už to tvoje pindy nezachrání. :-)

0 0
možnosti
QNT

qui n tana2

19. 12. 2009 10:03
Sestak jako Rapkova

mlzit, mlzit, odbihat od tematu, vyhybani se klicovym otazkam - sorry, pane Sestaku, cim vic tady budete reagovat, tim vic mame pravo se skutecne domnivat, ze jste tim duvernikem byl. Pisete, ze vam nebylo umozneno studovat na VS nebo byt jen vypravcim, ale ten samy rezim vas klidne pusti do USA nebo vas necha zamestnant v klicovem hotelu v Brne. pohadky, pohadky, pohadky. ;-)

0 0
možnosti
C

coj@nato

19. 12. 2009 11:27
Re: Sestak jako Rapkova

Ale oni soudruzi ho nakonec vystudovat nechali.  K režimu byl loajální, nevyskakoval a sekal poklony, tak si mohl dodělal dokonce VŠE v Praze nebo kde.  Údajně  tu VŠE dělal dálkově, ale zda ji ukončil až těsně před "Velkou sametovou" nebo o něco dřív, nevím.

?Nedělal pan Jenda tu vejšku v Praze nakonec společně s věhlasným VIP blogerem Pavoukem-Paulczyňským ?;-D Ten si ji taky dodělával dálkově někdy v té době. Nakonec, proč ne, vždyť oba jsou spolužáci z mládí a kamarádi z Brna.

0 0
možnosti