Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

papaya

3. 3. 2010 14:00
knížka Beetles z nakladatelství Oldies but Goldies

...kouknu se v knihovně a pak Vám řeknu  :-))

0 0
možnosti
C

coj@nato

3. 3. 2010 14:51
Re: knížka Beetles z nakladatelství Oldies but Goldies

Papaya, koukněte se dobře, možná budete muset koukat po více knihovnách. Říká se, že kdo hledá, najde !:-)

Hlavně si ten výtvor nezapomeňte přečíst. Musí to být zážitek.

0 0
možnosti
HMC

Hrabě Monte Christo

2. 3. 2010 22:04
No vida.... důvěrník Jeník si tady našel novou lásku

... škoda jen, že je papaya tetka poněkud za zenitem a podepsalo se to na ni dosti výrazně:-)

0 0
možnosti
P

papaya

2. 3. 2010 22:36
Re: No vida.... důvěrník Jeník si tady našel novou lásku

ale kdež, já si našla jeho :-) Na souhlas se chlapů nikdy neptám.

0 0
možnosti
P

papaya

2. 3. 2010 9:42
..

Pane Šestáku, rychlobruslení moc nerozumím, pravda. Ovšem dík za výživnou diskusi :-)) Dávám karmu za ni. Snaha hochů o diskreditaci se obrátila, jako už několikrát, proti nim. Je to vážně zábavné ..;-)

0 0
možnosti

oldiess

2. 3. 2010 11:30
Re: ..

Díky za ranní úsměv - někdy fakt netuším co tím hoši sledují, a občas si myslím, jestli nejsou z nějakého sociologického výzkumáku a nedostali zadání na vědecký úkol "Jak vytočit blogera" A tak si vybrali k testování z nějakého důvodu mě. TaKŽE pořád čekám, kdy mi to oznámí i s výsledkem, jestli jsem odolával dobře či špatně. V každém případě, až bude někdo psát nové obrazy z dějin níroda českého /a moravského/ tak tohle by tam chybět nemělo

0 0
možnosti
DH

falonso

28. 2. 2010 9:51
Souhlasím s p.Šestákem

v téhle republice se totiž hrozně rádo utrácí za všechno možné a nesmyslné, jakmile je k tomu jen ten nejmenší popud. Viz třeba kauza kongresové centrum, lyžování v Liberci atd. Tohle by byl jen další tunel na peníze a využitelnost tohoto zařízení mizivá. Jsem pro vybudování tréninkové haly bez drahých LCD panelů,tisíce sedadel,bistrem,sociálního zařízení s 50 záchody,atd. Věřím, že taková stavba by se dala postavit za zlomek ceny, než současný odhad 1,5mld korun. KARMA !!!

0 0
možnosti
HMC

Hrabě Monte Christo

28. 2. 2010 10:24
Re: Souhlasím s p.Šestákem

panu Šestákovi ovšem nejde o nějaký stadion. Jenom tak plká, bez znalosti věci, protože má pocit, že rozumí všemu:-)

0 0
možnosti
ZS

Archis

28. 2. 2010 9:34
Oldiess

se opět prezentuje aby Vás jenom vyprovokoval jako vždy k reakcím a pak se mohl v diskuzi zviditelňovat a vytáčet Vás. Že mu to žerete. Já jeho bláboly ignoruji

0 0
možnosti

oldiess

28. 2. 2010 9:52
Re: Oldiess

Nějak Vám vypadlo kdo se tak prezentuje, pokud jste měl na mysli cojanata nebo hraběte, tak vězte, že prostě ctím zásadu, reagovat na každý příspěvek, byť je to u těchto dvou stereotypních přispěvatelů někdy obtížné. Ale jinak se vytočit snad až tolik nenechávám, ono zase ani není tak čím, protože chlapci se pořád plácají ve stejných neopodstatněných narážkách

0 0
možnosti
C

coj@nato

27. 2. 2010 18:06
Pane Šestáku, stadion není psí bouda.

Už to tady někdo v diskusi napsal (cituji):........"Pane Šestáku, stavěl jste někdy něco většího než psí boudu ?":-)

Jeníku, je vidět, že se zřejmě pokládáte i za odborníka na etapovou výstavbu zimních sportovišť a rychlobruslařských stadiónů. Je také s podivem, za koho zde vlastně mluvíte, když tvrdíte, že......."monotónní kroužení dvojic  po oválu zase až tak atraktivním "spektáklem" pro nás zatím není". A to jako pro koho není ? Mně se třeba rychlobruslení moc líbí, tomu sportu jsem vždy fandil a nemusí jít přímo jen o olympijské zlato.. Mluvte raději jen za sebe a ne za druhé a nezaměňujte sport se spektáklem na divadle.

0 0
možnosti

oldiess

27. 2. 2010 18:20
Re: Pane Šestáku, stadion není psí bouda.

Jsem rád, že se vám rychlovruslení líbí. Kdy jste se byl naposledy podívat osobně na nějaké závody?

0 0
možnosti
FP

ferdapytlik

27. 2. 2010 17:53
Pokud by se mělo hodně šetřit a postavit tréninkový

rychlobruslařský stadion za pár milionů ..... tak by se místo velkého zastřešeného klasického stadionu mohla postavit pouze zastřešená dráha. Byla by to vlastně chodba s prosklenou vnitřní stěnou. Prostor uvnitř dráhy by zůstal volný, nezastřešený. U jedné rovinky by byla budova, kde by bylo nezbytné zázemí, jako šatny , malé hlediště, zvětšená ledová plocha. ............. Skrze vnitřní prosklené stěny by bylo vidět na celou dráhu, což by mělo trenérům a jiným zvědavcům stačit. Moderní technika, jako jsou kamery, obrazovky, reproduktory, atd. jsou samozřejmostí. ........ Ještě jednou říkám, tréninkový stadionek za pár desítek milionů, aby měly rychlobruslařky a rychlobruslaři kde trénovat.

0 0
možnosti

oldiess

27. 2. 2010 17:58
Re: Pokud by se mělo hodně šetřit a postavit tréninkový

Popsal jste to naprosto skvěle. Piodle mě stejně ty řeči o hale za miliardu a půl byly jen z té medailové euforie a nikdo si to nepromyslel. Rád bych viděl sponzora, co jen tak vytáhne miliardu a půl, která se mu nikdy nevrátí.

0 0
možnosti
HMC

Hrabě Monte Christo

27. 2. 2010 15:11
Cítíte se úplně zdravým, pane Šestáku?

Vy se zamícháte jednou i prasatům do žrádla. Na první pohled je zřejmé, že jste sportem nedotčený a jen bůhví, kde berete tu drzost, kecat do věcí, kterým ani nemůžete rozumět.:-/

0 0
možnosti

oldiess

27. 2. 2010 15:20
Re: Cítíte se úplně zdravým, pane Šestáku?

Nechci komentovat čím jste zjevně úplně nedotčen Vy sám, o tom si udělá každý čtenář obrázek i bez mé asistence. Snad jen malá poznámka - obvykle se zde diskutující vyjadřují k tématu.

0 0
možnosti
N

Nero

27. 2. 2010 11:04
Pořád a furt "Pro Sáblíkovou"

Vstávejte,už je ráno.Nechcete chápat,jako nechtěl Onderka chápat,......

Jsou sporty pro lidi s rychlým myšlením a pro lidi kteří si vše rozmyslí v klidu a pak se jim to realizovat podaří,nepodaří,nebo jen částečně.To je nad IQ prostého člověka.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

27. 2. 2010 11:10
Re: Pořád a furt "Pro Sáblíkovou"

Souhlas. Sáblíková je stimul. Abychom si rozmysleli, že existují jiné sporty, než jenom hokej a dali do toho peníze. Hokejistů hraje spousta, ale mnoho z nich jen průměrně. Kdybychom jim dali šanci v jiných disciplínách, měli by motivaci.. A větší výběr..

0 0
možnosti
J

jirkaknop

27. 2. 2010 11:02
A co třeba nechat celoročně zamrzlý nějaký rybník?

Třeba Šeberák. Na to by stačilo položit kabely pod vodu.

0 0
možnosti