Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z

Zel1

24. 2. 2009 18:58
Svatá boží prostoto !!

Cožpak nechápete, že této sběři vůbec nejde se pobavit na fotbal, ale jenom vyřádit?! Jak by asi sestavovali v dopravním prostředku svůj tým na předzápas "fanoušků", když jsou zaneprázdněni demolováním autobusu, vagónu, řvaním a dopíjením chlastu... V rámci pokřivené demokracie a práva na všechno si v davu dělají co chtějí s vědomím, že žádnému jedinci nikdo konkrétně nedokáže, čí ruce  odtrhli tu sedačku, nebo kdo  jmenovitě  rozbil  třeba záchody na stadionu. Je v podstatě fotbal vůbec nezajímá. Je to pouze záminka k tomu aby se tato lůza mohla odreagovat a vybít.  

Zdánlivě trochu odbočím: Rozbít dlažební kostkou výlohu rychlého očerstvení - jedná se asi o trestný čin. Udělat totéž v davu při zasedání Mez. měn. fondu - jde o protest proti globalizaci, na který má přece každý demokratické právo.

Jediné řešení: Po násilném zákroku na stadionu povinná registrace těchto výtečníků a vydat zákaz vstupu na jakékoliv sportovní utkání. Tržba za jejich vstupenky přece nemůže pokrýt náklady!

0 0
možnosti

oldiess

24. 2. 2009 23:12
Re: Svatá boží prostoto !!

Nemůžete být takový pesimista, naví i tady generalizování zkresluje, všichni nejsou stejní a jen se z různých důvodů přidali k tlupě, třeba jen proto, že je někdo vzal mezi sebe. A nevěřím, že by fotbal jako takový nikoho z nich nezajímal, takže ten návrh bych nezatracoval.

Vaše úvaha o povinné registraci výtečníků mě přivedla k myšlence, že by se měli podílet na úhradě nákladů toho dne kdy byli přistiženi - tzn. třeba 20 chycených výtržníků - dokumentce na videu aby se nemohli odvolát, náklady na ochranku oůl mega, každý výtrřník tedy uhradí 25 tyček a hotovo,  za 14 dní může přijít klidně znovu .

0 0
možnosti
HN

handour

24. 2. 2009 17:04
Fotbal už není hra

Zdravím Honzo, další smutné téma...po sexu ve školní lavici, fotbal v uvozovkách.Stačí kouknout na zápasy hrané před 20 lety a je jasné,že se zvýšila na terénu nejen rychlost, ale i brutalita.Dneska se ve fotbale točí doping,obrovské sumy za transfery,na trávníku se umírá už během tréninku...A když je taková situace na trávníku, jaká pak může být na ochozech? I hráči i fanoušci a především fotbal, jsou odrazem dnešní doby.Fanoušci už nechodí na dobrej fotbal, (jako jsem třeba já jezdila za Rudou Hvězdou Cheb),dneska hledají místo, kde ze sebe můžou vyřvat vztek a frustraci z každodenního života.Honzíku,ještě můžeš napsat o českým pivě a můžem si hodit mašli;-D Sex-nic,fotbal-nic,pivo-brr,ještě že máme Karla Gotta!;-)

0 0
možnosti

oldiess

24. 2. 2009 17:22
Re: Fotbal už není hra

Hanko tak ty nikdy nezklameš a umíš jednoho rozesmát, no k tomuto příspěvku mě dovedlo to, že všichni bez rozdílu to probírají tím, že svalují vinu na druhýho a chtějí nad těmi násilníky zvítězit silou, čímž jim jen nahrávají. Ale myslím, že by byla docela pěkná sranda, kdyby fakt takovou desíttku zadržených postavili v půlce na středovou čáru a řekli jim, ať kopnou do prázdné brány - mám dojem, že by se pak diváci smíchy neudrželi a ty rowdiesový esa by byli hned jak beránci

0 0
možnosti
B

Bucharovic

24. 2. 2009 14:34
Honzo,

Vy si děláte srandu, že ano...8-o Řekněte že ano prosím, jinak nevím, nevím...;-( V.Kroupa

0 0
možnosti