Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

holcman

10. 9. 2011 21:23
Ty, Žanku!

Máš v tých vzorech tutáč hokej a to si piš!  :o)

0 0
možnosti
F

Fiara.L@seznam.cz

10. 9. 2011 10:12
Pane autore

mě vadí hlavně ten mediální cirkus kolem tragédie několika rodin.Ba co víc,připadá mi to urážlivé vůči těm mrtvým klukům,že se na jejich smrti pase banda parazitů.A ba co ještě víc,skoro mi připadá,že se to někomu docela hodilo do krámu - odpoutá se pozornost od vládních lumpáren.Hokej mám ráda a tragické smrti těch mladých kluků je mi moc líto.ale vystavování jejich rakví na náměstí mi přijde vrcholně nevkusné.Nějak mi uniká,proč jste ten blábol napsal.

1 0
možnosti
KR

Kocourkovský radní

10. 9. 2011 10:30
Re: Pane autore

Mám podobný názor.

0 0
možnosti
LZ

l.z.s

10. 9. 2011 10:11
sorry, ale ten blábol jsem ani nedočetla do konce

1 0
možnosti

oldiess

10. 9. 2011 10:33
Re: sorry, ale ten blábol jsem ani nedočetla do konce

Nic se nestalo, netřeba se omlouvat, přes dva tisíce čtenářů přečetlo, někdo zase ne, c´est la vie. Jen tak na okraj, kam jste odsud zamířila? A tam jste už dočetla?;-D

0 0
možnosti
JK

kterej

10. 9. 2011 9:44
TO JE ALE SLINT

:-(;-O8-o!!Rv

1 0
možnosti

oldiess

10. 9. 2011 9:46
Re: TO JE ALE SLINT

OK, vidím že jste hračička na barvičky a emotikony vůbec, doufám ale, že jste schopnej i zformulovat aspoň jednu myšlenku, a že nám tak řeknete aspoň  jeden důvod, proč to považujete za slint. Díky moc předem.:-)

0 0
možnosti
L

lihoslavdluhousek

10. 9. 2011 1:32
vyprazdnena doba

miluje jednoduche symboly a co nejpompatictejsi prazdne projevy radosti ci smutku.

0 0
možnosti

oldiess

10. 9. 2011 7:21
Re: vyprazdnena doba

to je těžké, co je pro Vás pompézní a prázdné, může být od srdce od někoho, kdo si jako kluk hrál za barákem na mistra světa, pak se po práci těšil na přenos z finále a jásal, když sice on sám nikdy titul nezíská, tak ho získali aspoň příslušníci stejného národa jako on - Vy sám jste jako kluk nikdy nesnil o tom, že po sólu rozhodnete finále? Sportoval jste vůbec někdy? Nebo děláte pořád jen vědeckou práci, aniž byste se někdy odreagoval?

0 0
možnosti
KR

Kocourkovský radní

9. 9. 2011 22:14
Tuctová kravina

jakých je plný net...Bez karmy.Rv

0 0
možnosti

oldiess

10. 9. 2011 7:23
Re: Tuctová kravina

Tak karma rozhodně není nikdy podmínkou;-Djinak mě mrzí, že jste neučinil aspoň jednu konkrétní výtku, abych se mohl poučit do budoucna.:-)

0 0
možnosti
E

Enaz

9. 9. 2011 21:48
Je mi líto,

že zemřeli. Je mi líto rodin, které ztratily své blízké. Je mi jich líto stejně jako těch čtyř mladíků, kteří ve stejný den zahynuli cestou do práce v autě.

Ti mladí muži letěli do práce a bohužel nedoletěli.

Je to neštěstí v obou případech, ale tragédie je to jen pro jejich blízké.

A hokejisté nebo sportovci jako vzor? Ano, pro někoho jistě a pár dětí si snad i řekne: "Budu jako on.", a pár jich i začne intenzivně sportovat, aby z nich byli profi sportovci (ale spíš jsou za tím rodiče, kteří chtějí mít úspěšného syna). Na druhou stranu - kolik lidí v jakémkoli věku se nabaluje na ten pocit "vyhráli jsme" a táhne po zápasu městem a kope do košů, vyřvává a opíjí se, aby ukázali, že oni jsou vítězové?

Spíš mi to připadá jako ve starém Římě - prostě chléb a hry ... a dav řve nadšením. Nebo taky  žalem. Prostě takové hezké masové hnutí. Vidíte, k tomu ani ty komunisty nepotřebujeme :-/.

5 0
možnosti

Martin Šubrt

9. 9. 2011 22:06
Re: Je mi líto,

Ono to ale stejné není. Já nikoho z těch mladíků v autě "neznal". To neznamená, že bych nesouhlasil, že jejich ztráta je pro jejich blízké a vlastně nás všechny zcela stejně tragická. O to ale nejde. A ani nejde o to, že bych chtěl být jako hokejisté, nebo někde táhl městem na počest jejich výhry. Hokejisty znám jménem, znám jejich fotky, viděl jsem s nimi řadu rozhovorů, vnímám, jací byli, zda byli příjemní, vtipní, vím, že měli děti, že jsem jim držel palce, nebo na ně nadával, vím, kde pracovali pět let dozadu... O těch mladících nevím nic. Je to stejné, jako o jednom spolužákovi nevím nic a z druhým se vidím každý týden. Když se jim něco stane, u jednoho si povzdechnu, u druhého mě to sebere. V té tragédii rozdíl není, ale prostě jí vnímá jinak každý dle toho, koho "známe". Ano, někoho známe dle volby médií, ale to už je jiný příběh...

0 0
možnosti
LM

kniga_sitara

9. 9. 2011 21:39
Pro Morgiana a ostatni co argumentuji lekari a vedci..

A co pro slavu tech skvelych a vyjmecnych lekaru a vedcu delate vy?Napsali sjte nejaky oslavny clanek na skveleho chirurga?

Sdilite na FB ci jine soccialni siti uspechy nasich vedcu?

Propagujete nejak tyto lidi?

Nebo zde jen hloupe moralizujete?

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

9. 9. 2011 21:43
Re: Pro Morgiana a ostatni co argumentuji lekari a vedci..

R^R^R^

0 0
možnosti

Martin Šubrt

9. 9. 2011 21:27
...

Zkusím dodat srovnání s tou včerejší nehodou u Hradce, kde zahynuli také 4 mladí kluci. Z hlediska ztráty lidských životů a dopadů na rodiny je to úplně totéž. Jenže ty čtyři kluky ze silnice neznaly desetitisíce lidí, ani jménem, nečetly s nimi rozhovory, neviděly jejich fotky, nedržely jim place, nenadávaly na ně, neradovaly se s nimi, nevěděly o jejich dětech apod. Je to nespravedlivé? Ano. Ale je to stejné, jako nebudu v baráku truchlit pro souseda, kterého neznám, než pro jiného, s kterým chodím hrát tenis. V provním případě si povzdechnu nad ztrátou, ve druhém půjdu za jeho ženou a bude mi zle. Je to o tom, koho známe, o ničem jiném. Fakt nejde o sport, doktory či něco jiného.

3 0
možnosti
E

Escoto

9. 9. 2011 20:46
Mě u tohohle znepokojuje akorát jedno...

... kvůli třem mrtvým hokejistům každej málem zešílí, na mrtvýho vojáka, nebo policistu si hromada lidí ještě plivne. A to neni v pořádku.

4 0
možnosti

oldiess

9. 9. 2011 21:23
Re: Mě u tohohle znepokojuje akorát jedno...

To je svým způsobem taky ještě dědictví totality, kdy měli hokejisté pořád dobrou pověst na rozdíl od VB a armády. Navíc   averzi podporují i ti na ministerstvu obrany, kteří umo6ňují kasírování provizí, či nezaslouženě vysoké odměny policejním špičkám, plus třeba policejní mafie v Brně. A i když se to netýká řadových vojáků a policistů, tak si hokejisté prostě vydělávají většinou mnohem průhledněji

0 0
možnosti