Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GI

Gwendolyn I.

11. 2. 2011 23:53
Schon wieder? Jakmile clovek vidi nadpis, hned vi,

kdo to a co napsal.

0 0
možnosti

oldiess

12. 2. 2011 8:15
Re: Schon wieder? Jakmile clovek vidi nadpis, hned vi,

Na und? K textu nemáte nic? Nebo si čtete jen titulky?;-D

0 0
možnosti
H

holcman

11. 2. 2011 20:20
Jakési Hugo, pingl.

Žanku, teďka na nějakýho papaláša, Hugo pingla, jedeš války. Proč ho nemenuješ, námestníka, máš fedry nebo co? Hoď do placu jeho meno a nepindej. Byl von Nováček, Sedláček nebo Kalivoda?

Ty Źanku, dvacet járů seš z Contišu pali. Jakó máš včil hoknu? Hotela žádnýho nemáš, to jenom píšeš grátis ty story?    :o)

0 0
možnosti
S

solway

11. 2. 2011 18:21
Proboha ! Zase Šesták versus Continental.

Autor vytáhl opět svého kostlivce za skříně a straší nás minulostí. Nic proti tomu, ale nepřináší veskze žádnou novinku, jen se sebemrskačsky ukájí svojí životní  křivdou .

0 0
možnosti
H

holcman

11. 2. 2011 20:43
Re: Proboha ! Zase Šesták versus Continental.

Voni Žankovi, důvěrnickýmu, ulópili hotel Contiš v samým Brnisku. Taková čórka za bílýho dńa, gómeš kámo? A von to těžko bere. 

Žanek si to blbě sečetl, ale to už nebyl na recepci, ale véeš, socialistickej ekonóm. Von tróba hodil vod hotela kramle, mezi tím do toho vlítnul sametové šrumec.

Zatímco Žanek bloncal s klíčama po štatlu a vykecával se s borcama po palušách, jiní borci, taky estébé, kuli v Contišu velký pikle. No a pak šméčko privatizácija a to už byla konečná a hotel byl fuč.

Ho to dodneska bere, fakt.     :o))

0 0
možnosti
C

certik_bertik

11. 2. 2011 11:29
vy

jste na ten hotel nějak zatížený se mi zdá

0 0
možnosti

oldiess

11. 2. 2011 11:37
Re: vy

Proč zrovna zatížený?;-D Copak je špatného na tom, když se někdo věnuje problematice, kterou zná? To mám kvůli Vám začít psát o nějakém hotelu Zlatá husa, kde jsem nikdy nebyl?;-D

0 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

11. 2. 2011 10:53
Když se může stát prezident Klaus profesorem

, nebo disident Jan Sokol (aniž absolvoval řádnou střední školu) docentem, proč by se nemohl stát jakýsi Hugo veterinářem ?

0 0
možnosti

oldiess

11. 2. 2011 11:11
Re: Když se může stát prezident Klaus profesorem

Tak o Sokolovi to nevím, ale že by Klause při obhajobě někdo nějak drtil, to si taky nemyslím;-D

0 0
možnosti
BM

BořekŠikula

11. 2. 2011 10:52
A teď si představte...

že jste za komančů asistentem na vysoké škole, na místě více méně pouze trpěný, protože vaše kádrové materiály vás směřují spíše na kvalifikované místo v kotelně. Asi nezkoušíte, ale zápočty dáváte - a teď tam máte naprostého idiota, který ještě ke všemu na všechno kašle (tj. nic nedělá). Zápočtový týden, zazvoní telefon z OV KSČ a ozve se naprosto jednoznačně formulovaný pokyn.

Dáte mu ten zápočet?

Nebo nedáte - on ho stejně dostane toho, kdo nastoupí po vás, protože vy nastoupíte v kotelně, celou dosavadní odbornou kariéru si pověsíte na hřebík.

Ani v tom nemusela figurovat StB. Nemusel jsem to řešit, ale kolegyně se v podobné situaci ocitla.

0 0
možnosti

oldiess

11. 2. 2011 11:02
Re: A teď si představte...

Docela věřím, jistě se něco podobného děje pořád, a nejhorší je to, že se studentgi bojí s něčím oprávněným ozvat, aby je vš učitelé nedusili, profesorka si třeba klidně nepřijde na přednášku, ale pak jiný den studenty nahání, že musí přijít stopro - no protože tam přišla "její" firma a nabízela jim slovníky a tak, hodně profesorů má úvazek jen jako stabilní zdroj příjmů., a spíš si hledí svých vedlejšáků

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik