Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

28. 5. 2010 12:54
Proč si nekopnout........

....třeba do oblíbeného premiéra Fischera, že ?......Po kolikáté už ?

Sám nejsem nadšen z toho, že po po 20 letech od komunisty Čalfy máme opět premiéra s komunistickou minulostí. Jenže je to předseda prozatímní vlády a navržen byl po dohodě parlamentních stran. To, že se chová slušně, jedná korektně a seriózně, rozhoduje s přehledem o věci, je evidentní. Není známo, že by byl zapleten do nějakých korupčních afér, že by byl spojen se špinavou lobby nebo mafiánskými strukturami, včetně té justiční.

Tak co proti takovému premiérovi (exkomunistovi), který automaticky skončí po volbách po sestavení nové vlády, může autor, pan Šesták, ještě mít ? Sám si jen hraje, po téměř 40 letech, na "rudobijce", dokonce i na oběť estébácké perzekuce, velkého moralistu a jakéhosi hlasatele pravdy, přičemž i on má na hlavě velkou "hroudu másla".:-/

Hlavně, že si náš hrdina J.Š. zase mohl nekorektně "kopnout".

0 0
možnosti

oldiess

28. 5. 2010 23:48
Re: Proč si nekopnout........

Jste opravdu zajímavý člověk pane XY aka cojanato. Petru Paulczynskému pod jeho téměř každým článkem připomínáte, že před více než 40 lety byl 1 rok v KSČ, neustále ho kvůli tomu dehonestujete, přitom z toho měl celých 20 let zbytku totality potíže jako člověk, který z KSČ nebyl ani vyloučen či vyškrtnut ale vystoupil sám- T y potíže měl kvůli nejrůznějším Fischerům, Kohoutům, Kovářovým atd. Těm jste ovšem nevyčetl nic, ti vám nevadí, protože před nimi se hrbíte tak jako jste se před nimi hrbil už za totality.. A ani premiéru Ficherovi nevyčítáte, že nám třeba ještě neprozradil, jak 10 let upravoval na statistickém úřadě volby, aby bolševik měl vždy těch 99% a něco. Takže jestli někdo tady kolem sebe kope, tak to jste vy.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

28. 5. 2010 10:53
Opravdu?

Já bych spíše řekl, že tzv. demokratické strany jsou schopny svými způsoby dohnat voliče ke komunistům a to vážený pane bez výjimky. Co se týká Vašich obav z opakování r. 1948, je takový návrat nemožný. To nemá nic společného s tím, jací dnešní komunisté jsou či nejsou - k tomu by musela být stejná nebo obdobná konstelace hvězd na mezinárodním poli - a to snad uznáte, že není.

0 0
možnosti
PN

pifl

28. 5. 2010 11:04
Re: Opravdu?

Pane Špáto jedno přísloví říká:nikdy neříkej nikdy!;-);-)

0 0
možnosti
VK

kavatr

28. 5. 2010 10:47
Jsou takoví jen komunisté?

Nějak se mi pořád nikdo nechce odpovědět na otázku kdo a proč zavraždil Mistra Jana Husa nebo Ježíše Krista. Proč musel J. A. Komenský opustit svoji vlast?

Tenkrát přeci komunisté ještě nebyli a přesto byli lidé vražděni nebo vyháněni ze země jen pro svoje názory odlišné od těch, které uznávali ti, kteří tehdy vládli.

Kolik životů a pronásledování ve středověku stálo např. poznání, že Země obíhá okolo Slunce?

To asi nebude o "istech".

0 0
možnosti
MM

Mitheitel

28. 5. 2010 10:53
Re: Jsou takoví jen komunisté?

R^

0 0
možnosti
PS

politicky nekorektni asocial

28. 5. 2010 10:33
Fišer

se měl za bolševika dobře, ohnul hřbet, vlezl do strany a užíval si přízeň soudruhů. Bývalý bolševik je jako bývalý černoch Rv

0 0
možnosti
PN

pifl

28. 5. 2010 11:01
Re: Fišer

Naprosto s Vámi souhlasím,pan Fišer jde dnes cestou nejmenšího odporu! V tom měl Topolánek naprostou pravdu.I ten příměr s černochem naprosto sedí!;-);-)

0 0
možnosti
C

chachar_banik

28. 5. 2010 10:29
Možná máte pravdu

ale pořád lepší, než papaláš

http://shelong.blog.idnes.cz/c/140450/Papalas-nebo-obycejni-lide.html#t2

co k tomu dodat?

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik