Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Mira111

12. 2. 2009 7:54
Opravdu náročný materiál

Tento článek se opravdu zapíše do dějin - nic než kecy, kecy, kecy, kecy - stačilo zvednout své líné zadky a přejít na pětku, ta běžně jezdila. A ještě jednu poznámku - chřipka nebo angína ze stání na tramvajovém ostrůvku nehrozí - za první mohou viry, za druhou bakterie.

0 0
možnosti

oldiess

12. 2. 2009 9:21
Re: Opravdu náročný materiál

Sorry, ale asi jak má článek víc než dva odstavce, tak už nezvládáte. Ve čtvrtém odstavci je totiž tohle: "

´Velké problémy měla městská hromadná doprava například na "Svoboďáku", ten ucpaly stojící tramvaje. "Stálo skoro celé Brno. Provoz brzdilo velké množství nehod, ať už s vozidly MHD nebo tím, že sražená auta blokovala koleje," uvedla pro ČTK mluvčí brněnského Dopravního  podniku Hana Pohanová.´"  Tak to zkuste ještě znovu, když tak si dělejte písemné poznámky. /PS. Pokud jsi třeba teprve školák, tak tě to sice omlouvá, měl bys ovšem volit mírnější výrazy. Slušný může být i mladý člověk.

0 0
možnosti
TT

Thorough

12. 2. 2009 1:35
Škoda že v článku nejsou žádná fakta .......

...... získaná z dopravního podniku, ale jen fantazírování staršího pána, který se neobratně pokouší pobavit ... Rv

0 0
možnosti

oldiess

12. 2. 2009 3:40
Re: Škoda že v článku nejsou žádná fakta .......

Zřejmě mladý muži, nejste opravdu ani trochu důkladný pokud jde o vaše logické myšlení /you´re really not even a bit THOROUGH as far as you´re logical thinking is concerned/. Pokud několik set lidí prokazatelně čeká naprosto zbytečně kolem hodiny v nečase a v marastu jen kvůli totálnímu výpadku nikoliv špatně placených manažerů DPMB, tak bych to nenazýval fantazírováním. Tím by mohly snad být pouze hypotézy, jestli příčinou je neschopnost, nemoc, gamblerství. drogová či alkoholová závislost atd. kompletního vedení brněnského Dopravního podniku. Nevím jaká fakta vám v článku chyběla, pokud jste ovšem měl na mysli třeba stanovisko DPMB, to s vámi souhlasím. A zároveň závidím váš optimismus, se kterým jste něco takového čekal pouhý den po tomto totálním pracovním šmejdu či zmetku, jak se říkávalo za totality.

0 0
možnosti
W

WoooW

11. 2. 2009 15:53
Proč by ředitelství něco řešilo?

Zdražení jízdného mají městskou bolševickou  mafií schváleno od 1.4., tak proč by si šoupali nožičky. Naštěstí chodím pěšky a na brněnský MHD a i městský radní se můžu v..... (Y)[>-]Rv

0 0
možnosti

oldiess

11. 2. 2009 15:59
Re: Proč by ředitelství něco řešilo?

Jen si nemyslete, že vás nedostanou pro změnu někde jinde;-D

0 0
možnosti
AF

riska

11. 2. 2009 14:51
v protisměru

A to ještě netušíte, že v protismeru 8, 10, 13 nefungovala výhybka zrovna na Geislerové, odkud se dá všemi směry jenom pěšky! Po dvaceti minutách řidič konstatoval, že je to nějaký rozbitý;-DZáchrana v podobě autobusu 64, dojezd na Starou Osadu a potom přestup kamkoliv dál, se taky nekonala.

Operativní řešení ze strany DP nijaké žádné.

0 0
možnosti

oldiess

11. 2. 2009 15:00
Re: v protisměru

Taky nechápu proč vůbec nenasadili ty náhradní busy, jako obvykle. Až mě napadá, jestli neměl DPMB  nějakou společenskou akci, ples nebo tak nějak. Protože fakt nebylo nikoho vidět, nefungovalo vůbec nic.

0 0
možnosti
JN

eonwe_

11. 2. 2009 14:27
Díky

Fakt díky za článek, když jsem hodinu mrznul v Kohoutovicích čekajíce na spoj do Bystrce, tak jsem uvažoval, že si po delší době taky zase zablogeřím.

Chápu, že se staly nehody a doprava byla někde zablokovaná, ale nechápu, proč na dispečingu sedí lidé bez jakýchkoliv organizačních schopností.

Například v těch kohoutovicích nebyl problém s průjezdností, od Bystrce a Žebětína busy jezdily, stačilo ze dvou z nich stáhnout lidi do jednoho, jeden bus se mohl otočit a odvézt lidi třeba přes Žebětín do Bystrce.

Stačilo jen trochu operativního myšlení a komunikace s řidiči a lidi nemuseli mrznout.

Bylo tam fakt hnusně, bylo pěkný, že z těch mnoha aut asi dvě zastavily a pár lidí směr Bystrc vzaly. Jim patří dík.R^

0 0
možnosti

oldiess

11. 2. 2009 14:39
Re: Díky

Tak aspoň jedna dobrá zpráva v tom, že ti auťáci pár lidí vzali:-) Průšvih je hlavně v tom, že ředitel DPMB a náměstci mají jistě ke stovce měsíčně o prémiích nemluvě, a nic za to nepředvádí. Bodejť by jo, když hlavně řeší věci jako výběr agentur na vymáhání pokut, tak aby zvolili dobře a něco jim bylo odsypáváno. A jsou víc nedotknutelní, než papaláši za totáče. Protože ti kdyby dělníka neodvezli v pořádku z práce, tak by šli na kobereček. Ale dnes, škoda mluvit. 

0 0
možnosti
JS

x.time

11. 2. 2009 14:27
Uz i Brnaci

Tu u nas na Ostravsku kdyz uz tyden snezi  a silnicare neni jeste videt (nevycitam jim to bo vim ze maji dve auta s tim ze jedno ma tak 30 let a na sul uz kvuli opravam aut nezbylo a to je dobre aspon ty nase plecky nerezavi ne) tak si delame srand z Prazaku ze maji kalamitu jak na sibiri bo cela Praha hlasi tri centimetry snehu a u muzea ctyry tak ted si budeme delat srandu i z Brnaku bo je dostalo pet centimetru sneha.

0 0
možnosti
PJ

DarkSicek

11. 2. 2009 14:33
Re: Uz i Brnaci

A v cem vam pomuze sul, kdyz vytrvale huste snezi?

0 0
možnosti
E

Ebo

11. 2. 2009 14:22
jo

"jak brněnská MHD, tedy Dopravní podnik města Brna, má vše pod kontrolou" .. ;-D .. až na letní pneu na všech autobusech a trolejbusech a uvíznutí pod kopcem ..stačilo, když jsem se bavil asi 5 minut a koukal jak se trolejbus snaží vyhrabat ze zastávky na posolenou silnici... ..ale hlavně že zdražili .. 

0 0
možnosti

oldiess

11. 2. 2009 14:41
Re: jo

Tak to víš, když musí pořád lobbovat za zdražení, tak nějak už nezbývá čas na to ostatní:-)

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora

11. 2. 2009 7:52
a bylo to fakt v pondělí?

Jsme 50 km od Brna a v pondělí zde bylo jaro a vločka kalamitka padla až v úterý.

0 0
možnosti

oldiess

11. 2. 2009 8:03
Re: a bylo to fakt v pondělí?

Díky moc, su starej sklerotik, bylo to včera a nějak jsem to překombinoval, a po vašem upozornění a taky, že teď kolem jeli popeláří co jezdí vždy ve středu, tak mi to došlo. Už jsem to opravil, díky moc:-)

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

11. 2. 2009 7:37
Myslím si, že Dopravní podnik najde řešení:

Zdraží jízdné

0 0
možnosti

oldiess

11. 2. 2009 7:42
Re: Myslím si, že Dopravní podnik najde řešení:

To už zdražil, šalinkarty od prosince a jízdenky zdraží teď v březnu. No doufejme, že aspoň koupí dispečerům za to funkční mobily. Možná je měli jen vypnutý, aby je v herně nebo hospodě nerušily.

0 0
možnosti
I

ivoš

11. 2. 2009 7:28
Je to tak snadné,

stačí přece nakoupit (za peníze z daní) techniku,která 99% času prostojí v garážích, aby si 4x v roce vyjela. Schválně zkuste odhadnout reakce lidí na patřičně zvýšené daně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik