Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Martin Jirousek

5. 6. 2009 0:23
Jak dnes

Na blogu zaznělo, vajíčka na Madlu Albrightovou byla skutečným trestným činem, odsouzená tiskem i prezidentem Havlem, dnes je vajíčkování demokratickým procesem. Vskutku zvláštní vývoj v chápání stejného činu v médiích. Naštěstí prezident Klaus podržel konzistentnost, že to rozhodně není způsob demokratického protestu, ale anarchie.

0 0
možnosti

oldiess

6. 6. 2009 0:32
Re: Jak dnes

Jak dnes mluvili očité svědkové včetně přímých účastníků na Primě, tak tenhle student žádná vejce na socany neházel -  ovšem ta nakládačka co dostal to byl zřejmě vůbec přímý přenos tohoto druhu protože v 50. letech se mlácení politických odpůrců ještě nenatáčelo. 

0 0
možnosti
JV

jv14

3. 6. 2009 12:38
...

tak to je zase perla: "...a v žádném případě nepoužili nepřiměřenou obranu..." proti cemu se jako branili? napadal je nekdo? vite jaka formulace a podminky nutne obrany? pokud ti hosi chteli bojovat o svou budoucnost, meli tak ucinit ustavni cestou vyuzitim svych politickych prav - volebni pravo prip. zalozit vlastni politickou stranu. v demokraticke vyspele spolecnosti je neprijatelne, aby nekdo na nekoho jineho fyzicky utocil jen pro jeho nazory.

to ze mozna nebyla reakce ochranky primerena nemuze ospravedlnit neprijatelne chovani ze strany "vajickaru", nebot to byli oni, kdo zacal s nasilim.

a opet se vracite ke sve tradicni bulavrni note - ten nadpis je zase strasny. to ze je za nejaky trestny cin (zastavete se vsech kriminalniku?) horni sazba 2 roky vubec neznamena, ze to tem dvema hrozi. naopak bych se vsadil, ze tem dvema realne nehrozi ani jakykoli nepodmineny trest odneti svobody, maximalne tak verejne prospesne prace, coz by jim jen a jen prospelo.

0 0
možnosti

oldiess

3. 6. 2009 21:48
Re: ...

OK ale nemůžete chtít po mladých klucích aby čekali na aplikaci volebního práva atd. Prostě vyjádřili bez otálení svůj nesouhlas vúči kádru z RaJe, který se paktuje s různými  existencemi, vydává o sobě větší publikace než Stalin za kdoví čí peníze a tak dál.

0 0
možnosti
K

kaktusak

3. 6. 2009 0:47
Zaútočili pravičáci

a sociální demokrati se pochopitelně začali bránit.

0 0
možnosti
DM

Dr. Muroň

2. 6. 2009 21:52
Zajímavé, ty procesy s Horákovou

Navenek to vypadá, jako by soudci chránili demokracii či bezpečnost země. Bolševici jsou nepředstavitelní lháři, totéž platí o Paroubkovi a Rathovi, kteří do vlaku komunismu nasedli už před pár lety. Zkrátka pokrevní bratři.

Hozené vejce vadí, obrovské násilí. Ovšem, z mítingů neustoupí, to zas nechtějí. Střelec Ďuričko, to nevadí. TAdy žádná hysterie, ale ticho po pěšině. Pan Jiří se tváří jakoby nic, zodpovědnost necítíl. Ani bývalému kamarádovi na funus nešel, i když tam byla řada lidí jiných, které bych nečekal.

Paroubek místo "vajíčkového násilí" nám nabízí mírové řešení - seřezat jeho gorilami, pěstí do zubů, když dva přidrží, to ano. Gumoléčba pendreky, to je taky v pořádku. A nepochybuji, že v televizi by skončily i pořady o politických vězních či procesech jako s Horákovou, Píkou atd. Místo toho by přišly výklady, že za socialismu nebylo vše tak špatné, pár chyb se udělalo, ale v jádru to bylo dobré, vše pro lidi.

0 0
možnosti

oldiess

2. 6. 2009 22:34
Re: Zajímavé, ty procesy s Horákovou

Tak dneska ta Fráňa Zemínová, to bylo taky dojemný, bylo jí v dobé procesu 68 let A v podstatě na ni měli ti blbečci jen to, co získali přes nastrčenýho agenta provokatéra, ale i tak je svou inteligencí strčila všechny do kapsy. No a je jasný, že tohle by socanům nevonělo, podobně jako ˇUstav totalitních režimů, bez ohledu na to, že tam občas udělají kopanec.

0 0
možnosti
HN

handour

2. 6. 2009 20:00
ta babizna

dělá ostudu nám normálním blondýnám...;-€...to co má na hlavě bych nazvala děsným roštím a prej je na to dobrej zábal z vajíček;-D:-P

0 0
možnosti

oldiess

2. 6. 2009 22:35
Re: ta babizna

;-D no ta se fakt nepovedla, ale jinak věřím že je v uličce právě teď za velůkou hvězdu /pro mladý: ulička je uliční organizace, většinou KSČ/

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

2. 6. 2009 19:05
Tak nakonec to delší bylo...

Jinak ta paní v bílém je normální podvraťák...

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

2. 6. 2009 17:06
Popisek pod videem...

Bitka na mítinku ČSSD v Brně ;-D

0 0
možnosti
T

tromi

2. 6. 2009 16:49
to je fakt dojemný

dva fakani házeli vejce strachem z totality, tak to si příště můžu na míting s modrostrakáči vzít třeba brokovnici, protože mám strach o rozkradení své vlasti, ze zkušenosti posledních dvaceti let

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

2. 6. 2009 16:51
Re: to je fakt dojemný

:-)

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

2. 6. 2009 15:46
No...

To video mohlo bejt vo kapku delší... :-) Někdy je to holt adrenalin,ty předvolební mítinky ;-D PS.Jsem proti jakémukoliv násilí :-)

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

2. 6. 2009 15:32
Jak to tady tak čtu

Tak když někomu řeknu něco nepěknýho, tak mi může dát po hubě a je to legitimní.

Když hodím vejce po JP, který jen lže šíří okolo závist a nenávist a slibuje, že nás všechny zadluží včetně našich dětí a snad i vnuků, tak jsem darebák a mám být zavřen.

Nechcete si to trochu ujasnit jak by to mělo být?

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik