Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HN

handour

12. 7. 2009 11:27
tak jsem si Honzo znovu přečetla

Tvůj článek a pořád mám stejný pocit...že jsem oba chtěli říct to samý-Ty článkem, já reakcí v diskuzi...ale já jsem tu za pitomou, hodňoučkou blondýnu, která opět neví o čem mluví. Jestli Tobě chování některých šílenců připomíná štípnutí komárů u rybníka?8-o O jakých dikutérech Ty mluvíš? Těch co s Tebou nesouhlasí? A proč si myslíš, že nedokážu odhadnout kritiku? Kritika je, že jsem alkoholička,štětka, píšu srač.y? Nebo to, že jsem si vzala velký sousto (třeba nedávno rasová diskriminace)?Když mě někdo slušně upozorní na mou chybu-dokážu ji uznat a poděkovat za upozornění...Nemůžu za to, že mám v diskuzích pár nekritických obdivovatelů...a to pak vypadá, že "Hanička neumí přijmout kritiku", děte se bodnout s takovejma závěrama;-O

0 0
možnosti

oldiess

12. 7. 2009 15:10
Re: tak jsem si Honzo znovu přečetla

Teda Hanko, tak ještě jednou - psal jsem" ve své dobrotě pořád nejseš schopna rozlišit kritiku od něčí touhy zanadávat si" a to všechno proto, že nadávky či urážky nejsou kritikou ale výplody choré duše či stavu vůbec dotyčnýho, a tak  - no a ty se mi zdálo, že to bereš moc vážně, podobně jako kritiku - ale tím se podle mě jeden fakt zaobírat či brát si to nějak, nemůže a nesmí. No a ty se tam ted ptáš jako kdybych si měl myslet, že kritikou jsou ty invektivy. Naopak, ty kritikou nejsou a proto nemá cenu se s tím nějak  zabývat, či brát si to osobně, pokecat o tom to jo. Vždyť jsem tam myslím taky poznamenal, že poté co mi ostatní pomohli pár takových výtečníků odhalit tak se už vzdáli a zatím je od nich klid.

0 0
možnosti
HN

handour

10. 7. 2009 18:39
Mám ráda svoje diskuze I.

a lidi, který si chodí ke mně popovídat.Bylo by to moc ideální,kdyby byli jen tací,bohužel mám tu čest i s těma,kteří přijdou jen proto,aby ublížili,ponížili a zasáhli jakýmkoliv způsobem...proč?Taky jsem o tom hodně přemýšlela,ale nikdy jsem záměrně nikomu neublížila,tak nechápu co je k tomu vede a jaké uspokojení jim to může přinést...Často je mi vytýkáno,že neumím přijmout kritiku...jenže je kritika a kritika.Když udělám v článku pravopisnou chybu,překlep,napíšu hloupost a diskutující mě na ní upozorní,poděkuju.Víte,my blogeři,(a to se vám bude líbit co teď napíšu;-D)..nejsme NADLIDI - nemůžeme jedním,dvěma články rozlousknout politickou nebo ekonomickou krizi nebo třeba rozjet sexuální revoluci.V článku prostě řekneme svůj názor (já osobně si nemyslím,že ten můj je jedinečný,skvělý a správný,chci slyšet váš názor,zkušenosti,chci si o tom povídat.. ) a pak máte slovo vy...

0 0
možnosti
HN

handour

10. 7. 2009 18:51
Re: Mám ráda svoje diskuze II.

ovšem kritika typu "jsi špatná matka, kur.a, alkoholička..."jaká je hranice do které diskutující mohou jít? Pokud se někomu nelíbí můj styl psaní nebo můj obličej, fajn nemusí mě číst, a ani se na mě koukat. Není nádherná ta možnost volby?:-)

0 0
možnosti

anžto

10. 7. 2009 11:22
no jak to tak čtu

vy jste tady jak děti na pískovišti;-D co furt řešíte, bloger něco napíše a ostatní pod to taky něco napíšou - v čem je problém? dyť je to legrace, ne? nudíte se? kupte si medvídka mývala;-D

0 0
možnosti

oldiess

10. 7. 2009 15:08
Re: no jak to tak čtu

klid, co bychom řešili? jen si povídáme,přesně ve smyslu vaší poznámky - každý něco píšeme;-D

0 0
možnosti
S

Semper2

10. 7. 2009 10:58
Kdo a proč zas vybíll diskusi ?

přes noc zmizelo ca. 30 příspěvků ? Macura a Porobek  si halt notujou s censorem !

8-o

0 0
možnosti

oldiess

10. 7. 2009 11:07
Re: Kdo a proč zas vybíll diskusi ?

Kde, tady? Toho jsem si nevšimnul, i když je pravda, že dozadu tak často nechodím.

0 0
možnosti
C

cojanato

9. 7. 2009 20:52
Vskutku záživná diskuze

Díky panu Šestákovi.:-) Poklona ......všem diskutérům !R^

Neznám nudu.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

9. 7. 2009 20:50
Osobně to vidím jinak

A to přesně naopak. Blog je diskuse a tudíž mu kralují diskutéři. Bloger jen přináší nějaké téma, které buĎ hloupě a nebo chytře zpracuje. V obou případech se na něj vrhnou diskutéři. A to je dobře, protože bloger je jejich hostem.

V opačném případě si bloger píše blogy sám a sám si je i čte a to je konec blogera.;-)

0 0
možnosti
C

cojanato

9. 7. 2009 21:33
Re: Osobně to vidím jinak

R^No, jak toto pan Šesták stráví, to nevím.:-)A nejen on.

0 0
možnosti
P

praveverka

9. 7. 2009 11:19
:)

všichni pojďte na blog pana Streita...tohle bude bitva vážení http://streit.blog.idnes.cz/c/92148/Mam-autorskou-hrdost-nedam-se-past.html

0 0
možnosti
TK

honda_mrkos_pajdusakova

9. 7. 2009 11:29
Re: :)

již jsem si dloubla ... :-)

0 0
možnosti
BH

BoboHml

9. 7. 2009 10:40
Hlavně,že blogeři jsou ti svatí.

Pokud jim pod článek napíšu ,že jsou dobří či dámR^,tak jsem pomalu jejich kamarád.Běda když napíšu nelíbí,či dokonce běda když podotknu že se mýlí a uvedu dokonce zdroj ze kterého čerpám-v ten moment jsem označen jako modrobolševik,komunista,či jinak je mi sprostě vynadáno apod.podle zaměření autora.Co se týče přezdívky i autoři vystupují pod nickem a mnohdy to ani není jasné,že je to autor.Navíc jsem postřehl,že spousta blogerů pokud diskutuje,tak většinou s těmi sprostými,kde si krásně nadávají navzájem.Na věcnou připomínku či dokonce na u vedení zdroje raději nereagují a pokud ano tak většinou poznámkou mimo mísu.

Někdy zde čtu i články z historie kde si autor čísla a fakta vycucává z palce a pokud mu uvedete zdroj,který to popírá,tak v ten moment jste nepřítel No 1,a je vám nadáváno či mimo mísu upozorněni na pravopis apod.

U spousty autorů mi příjde,že chtějí jen slepé přitakávání

0 0
možnosti
P

praveverka

9. 7. 2009 10:46
Re: Hlavně,že blogeři jsou ti svatí.

běžte se podívat na diskuze pana Paulczynského. To jsou orgie urážek a iracionality.

0 0
možnosti
PK

dolch

9. 7. 2009 10:24
Tak úplně nesouhlasím

diskuse jsou skvělá věc. Já třeba mám nějakýho dvorního obdivovatele s nicek SID09. Přestože jsou moje články úplně pitomý, vždycky se potrestá, přečte ho a pak mi to napíše do diskuse. Ale na můj poslední článek nic nenapsal. Buďto ho přehlíd, nebo odjel na dovolenou, a nebo umřel. A nebo se ho dotklo, že mu na jeho ostrovtipné příspěvky nic neodpovídám a urazil se. Docela mě to mrzí, příště mu určitě něco napíšu, abych ho povzbudil :-)

0 0
možnosti
RK

Radek0075

9. 7. 2009 10:27
Re: Tak úplně nesouhlasím

A ty seš kerej? Podle pitomejch článků se to poznat nedá. Ty píše kdekdo. :-)

0 0
možnosti
QNT

qui n tana

9. 7. 2009 10:16
tak jsem uz zase slavny

ze mam dokonce i svuj blog :) Pane Sestaku, kdybyste radeji zacal pracovat na sobe a nepsal vyslvene hovadiny, tak bych k Vam nechodil. Ale ze mate trauma (a hodne silne) z vaseho komunistickeho detstvi a dospelosti, tak mate potrebu vypisovat tyto sve frustrace kazdy den do blogu nebo do diskusi. a pak cekate, ze nekdo bude na tyto blaboly rozumne reagovat? psal jsem vam, ze byste se mel venovat spise tem vasim clankum o hudbe, ale nedate si rict. a jeste ublizene napisete blog na tema diskuteru - to pisu jen ti, co maji problem sami se sebou a se svym sebevedomim - namatkou George Novotny, Hanka Novotna, Jiri Kram, Pan Paulczynski, Vlada Kroupa - ti vsichni napsali blog, kde si stezovali na diskutujici. Coz o nich vypovida daleko vic, nez jsou si stale ochotni pripustit. A na konec - ja nejsem hostem blogeru, ja chodim na idnes, kde vy jste hostem. Takze klidek, starousi a zacnete konecne premyslet.

0 0
možnosti

oldiess

9. 7. 2009 10:44
Re: tak jsem uz zase slavny

Dobrý den pane XY,  jak jste jen přišel na to, že jsem to psal ublíženě? A že jsem si stěžoval na diskutující? Pouze jsem vyslovil přání, aby při jisté formě osobnějšího kontaktu, kdy už blogera osloví jménem, dbali trochu na bonton a rovněž se představili.  To není žádná ublížená stížnost na všechny blogery. Jinak opravdu jste zde mým hostem, protože  byť mi iDnes dává prostor, je to do jisté míry obchodní vztah, kdy počítá, že za prostor jí přitáhnu nějakého čtenáře. Ovšem když do mého byť jen per ústa pronajatého virtuálního kamrlíku vy vstoupíte, tak už jste mým hostem ať chcete či ne. Postaral jsem se o vás jednak svým článkem, a potom i tím, že se vám věnuji i dál v diskusi.

Dovolte mi rovněž opakovat dotaz, proč se neustále věnujete rozboru mých domnělých traumat a frustrací, a dosud jste mi přes mnoho výzev nedokázal sdělit, jste-li v oboru aspoň trochu erudován. Stejně jako nechápu proč máte pořád tendenci doporučovat mi, co mám či nemám psát.

0 0
možnosti