Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Zajimave ale needi mi tady amnestie V. Havla.

0 0
možnosti

Tak to je nejasný bod, ale dost možná, že těch 766 tis manka Ivo Rittig nikdy neutratil, v každém případě tehdy národ nestál nikomu za to, aby se mu sdělovaly takové detaily

0 0
možnosti

vždy potěší, dík

0 0
možnosti
OL

O74t90o 14L63e66v

22. 9. 2013 14:26

Rittigové miliony ve "staré měně" a Havlově amnesti je to sranda co Klaus amnestoval letos.;-(

0 0
možnosti

Tak doba pokročila a tak se už dnes nepříštipkaří ale dělají se velký věci;-D

1 0
možnosti
Foto

Zápletka článku je celkem násilná. Co se týče odpuštění jakýchkoli finančních závazků amnestií prezidenta republiky není podle mě nyní vůbec možné a přípustné. Prezident by tak nepřípustně zasahoval do práv třetích osob.

Na druhou stranu ale máte 100% pravdu, že kriminálníci, zloději, veksláci a nemakačenkové se včetně všech emigrantů mávnutím kouzelného proutku stali "bojovníky proti socialismu".

0 0
možnosti

pokud ovšem třetí osoby není a je povinnost jen vůči státu, tak kdoví jak se to i dnes zašolichá

0 0
možnosti
DD

Za článek jsem Vám dal karmu. Ono je dobré alespoň trošku odhalovat motivy, příčiny a hlavně pravé skutky všech těch třeťoodbojářů, panem Havlem omilostěných "chudáků", kteří tak neskutečně trpěli. To byl, panečku, ODBOJ! Ještě by bylo dobré na příkladech uvést pravdu o skutečných důvodech emigrace naprosté většiny těch "pronásledovaných". Ona ta kriminální složka tehdejší Národní bezpečnosti měla práce habaděj. A prachnic společného to s politikou opravdu, ale opravdu nemělo. ;-):-)

1 0
možnosti

Jasně, včera jsem náhodou objevil to geniální popsání socialistické ekonomiky, které kolovalo už za totáče:

Paradoxy socialismu

Každý je zaměstnán.

Přestože je každý zaměstnán, nikdo nepracuje.

Přestože nikdo nepracuje, plní se plán na 103,4%

Přestože se plán plní na 103,4%, nikde není nic k dostání. Přestože nikde není nic k dostání, každý má všechno. Přestože každý má všechno, všichni kradou. Přestože všichni kradou, nikde a nikomu nic nechybí. Přestože nikde a nikomu nic nechybí, všichni furt něco shání.

2 0
možnosti
Foto

Pěkně to do dnešní doby pásne.R^

1 1
možnosti

No myslím, že se to fakt zajímavě sešlo, to promítání filmu s těmi podle mě dost překvapujícími podrobnostmi,  co se objevily o aktivitách Ivo Rittiga za totáče. V podstatě náhodou, neb kdyby byl dnes Rittig méně nápadný, tak by to najevo nikdy nevyšlo. A tak mě napadá, že i tohle by mělo patřit do náplně /Ustavu studia totality, protože tkových věcí musí být ještě mraky, ale v podstatě vše se tutlá či nechává zarůstat mechem.

2 0
možnosti
Foto

Záhadou zůstává, na co tomu Rititgovi v tom socialismu ten těžce vydělaný majlant byl, neboť jak nás mnozí bloggeři přesvědčují, za peníze se stejně nedalo nic koupit. Ani firmu, ani slečnu, ani svetr, ani umělou ledvinu. Ba ani gama nůž.

0 0
možnosti

Tak na gama nůž jistě ještě přispět nemohl, ovšem s holkama se dalo utratit dost, kolem světa  či do USA s Čedokem asi za pajdu s e taky dalo jet, nějaká plečka a třeba byt , ono zase v Praze se těch 3/4 mega dalo utratit hravě, a údajně ho měli taky obalamutit nějací šmelináři

1 0
možnosti
JL

Máte také špatnou pověst, autore.

0 0
možnosti

To je jediné pane Leinere, co jste chtěl sdělit? K článku samotnému nic? A co Vaše pověst, aspoň se s ní trochu pochlubte, ať má diskuse nějaký šmrnc:;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik