Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

echo.3

6. 1. 2010 21:18
"nejlepsi obrana je utok"

Pane Šestáku (krycí jméno Jeník), ve Vašem příspěvku níže (6.1.2010 v 08:03 hod) napadáte kolegu Cojanato, že papouškuje nějaká moje neznámá slova na Vaši adresu, že "nejlepší obrana je útok".

Hluboce se opět mýlíte, což může být způsobeno Vaší nervozitou, nepozorností, postupující senilitou či jen pouhým pominutím mysli. Vězte tedy, že onen, Vámi prezentovaný výrok o obraně a útoku, nepochází ode mě, tudíž ho Cojanato nemohl po mně ani papouškovat. Pochází od úplně jiného, dalšího nezávislého autora a diskutéra, zcela rozdílného jména-nicku.

Abyste se dostal zase do obrazu, tak jen připomenu, že zmíněný výrok je od blíže neznámého nicka "qui n tana2" a je datován ke dni 4.1.2010 ve 20:36 hod.!!!  Najít si to můžete sám, je to na Vaší diskusi.

Příště si nevymýšlejte a neblbněte lidi kolem!:-) Vy Jeníku kudrnáči!

0 0
možnosti

oldiess

9. 1. 2010 14:55
Re: "nejlepsi obrana je utok"

Pořád opakujete dokola spolu s několika dalšími, že jsem byl důvěrníkem StB což je hloupost, protože být důvěrníkem nebo být v seznamu důvěrníků je rozdíl /Vysvětlení i s dokumenty můžete najít  např. v  blogu:  

http://sestak.blog.idnes.cz/c/97442/Proc-nepostavit-v-Brne-pomnik-praskacum.html

 http://sestak.blog.idnes.cz/c/106698/Karel-Gott-lagr-v-Dachau-a-nase-totalita.html

Pochopitelně, že mi to nevadí, protože mám dost zkušeností s tímto typem obtěžování, když StB na mě založila svazek už v roce 1958 a kvůli tomu jsem přišel mj. dvakrát o práci, jak počátkem sedmdesátých let, tak pak i v roce 1989. Takže Vaše poznámky  mě rozhodit nemůžou, beru to jako další důkaz toho, jak negativně totalita ovlivnila i lidi, kteří byli snad proti ní . Vůbec jste mi ale neodpověděl, proč se až tak dojemně o mě staráte, když opravdových důvěrníků či estébáků byly statisíce, komunistů miliony.

0 0
možnosti
C

coj@nato

4. 1. 2010 1:26
Pane Šesták, chci Vám sdělit následující......

Vašimi včerejšími příspěvky, plnými podezření a obviňování vůči mé maličkosti a dalším osobám, jsem doslova zhnusen.

Mohu Vás ujistit, že výplody a choromyslné dedukce Vás, jako registrovaného důvěrníka StB, mě nemohou v tuto chvíli urazit.

Jen ale mě dojímají až k slzám Vaše primitívní snahy a zoufalá ubohost. Do jisté míry je mi Vás líto.

0 0
možnosti

oldiess

4. 1. 2010 10:27
Re: Pane Šesták, chci Vám sdělit následující......

Dobře, ještě ale dodejte kdo jste, abychom si mohli ověřit, že opravdu nejste bývalým estébákem, kterému vadí, že tady pravidelně uvádím dokumenty o jejich zločinech a proto mě neustále anonymně a bez důkazů napadá, a pak snad budou mít Vaše příspěvky jistou váhu. Pokud se ale za sebe stydíte, nemáte odvahu se k sobě přihlásit, tak se nedivte že jste brán jako anonymní křikloun. A utřete si slzy, chlapům moc nesluší.

0 0
možnosti
E

echo.3

3. 1. 2010 19:00
Myslím, že "Silvestrovská taškařice" skončila

A nejen Silvestrovská!  K tomu ne nedá mlčet. /viz článek Silvestr s Beetles....., ze dne 31.12.2009/

Pane Šestáku, Vaším posledním, níže uvedeným příspěvkem, jste to všechno nejen zpatlal, ale nebojím se říci, že přímo podělal. Takovým způsobem napadat a bezostyšně obviňovat vlastní čtenáře a oponující diskutéry, že jsou to údajně StBáci, to se vidí málokdy a nestačí k tomu mít jen "kačení žaludek". Když takovou obludnost navíc zveřejníte i na diskuzích předchozích nebo následujících článků, tak se to jeví jako sprostá provokace a drzost nejhoršího kalibru.

Vaše hysterická reakce, navíc v nedělním čase, kdy si ještě lidé přejí k Novému roku, ukazuje jen na Vaši malost, zapšklou ukřivděnost a nečisté svědomí. Ve svých příspěvcích i článcích jste podobně "ujel" nebo uváděl nepravdy již vícekrát, ale dnes jste tomu doslova nasadil korunu. Vy se vůbec nestydíte?

Po tomto bych ani já ode dneška už za Vás nedal ani pětník, natož pak šesták.

0 0
možnosti

oldiess

3. 1. 2010 12:30
Můžou být třeba Coj@nato a Vinnetou estébáci?

Můžou být třeba Coj@nato a Vinnetou estébáci?

Těžko říct, možná ano, možná ne. Ale spíš ano, a to z jednoduchého důvodu. Ćestný a férový člověk -neestébák, by si nikdo nedovolil pouzkazovat na údajné třeba důvěrnictví, a hrát si tady na arbitra a jediného spravedlivého. Jednoduše proto,  že by jako anonym nemohl dát čtenářům možnost k ověření, že sám není estébákem. Přesto ale oba jmenovaní i další tady na mě neustále ukazují tím nejtrapnějším způsobem, když zaplevelí každou diskusi pod mým blogem, neustálým papouškováním, že jsem byl údajně důvěrníkem StB. Ćímž hlavně odvádí pozornost od skutečných estébáků, o jejichž zločinech  zde informuji včetně důkazů, jako jeden z mála v celé zemi. Dělají tedy činnost, která charakterizuje právě estébáky, protože je především v jejich zájmu, aby se na jejich zločiny neukazovalo .

0 0
možnosti
E

echo.3

3. 1. 2010 18:16
Re: Můžou b estébáci?

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

29. 12. 2009 15:38
Tak jsem se neozvěděl, jak to s tím Jančurou je....

že by odpověď neznal ani pan Šesták a to jméno se mu stalo je berličkou, k urvání pozornosti? :-)

0 0
možnosti
E

echo.3

29. 12. 2009 18:25
Re: Tak jsem se neozvěděl, jak to s tím Jančurou je....

Panu Šestákovi se asi ta jeho berlička zlomila, jak chtěl mermomocí převekslovat vyhýbku, vjet na vedlejší kolej a odvést pozornost. Nějak pan autor ustrnul a těch pár "odborníků" na kolejové dráhy, co mu na blog zavítali, to navytrhli. Asi ho to samotného dosti deprimuje, protože dole v diskusi začal dokonce s výčitkami, něco ve smyslu, že kolega Cojanato ztratil drajv a že se více nevěnuje tématům k USA a důvěrníkům.:-) Tak nevím, pravděpodobně se s tím Jančurou sám vyčerpal a potřebuje osvěžit původní, vysoce záživná témata.  Proč mu nevyhovět a nevrátit se na První knižní skandál?

Zde je to mrtvé a pan Jančura se mu také nepřipojil do diskuse.

0 0
možnosti
C

coj@nato

28. 12. 2009 20:25
Je opravdu udivující, ......

....jak ve sváteční dny vánoční a hnedle i po nich, projevují někteří čtenáři a diskutéři až neskutečný a obdivuhodný zájem o problematiku Českých drah a Jančurových rychlíkových plánů a vizí.

Zcela však při tom pomíjejí i jeden z hlavních a viditelných záměrů autora Oldiess J.Šestáka-Kudrnáče. Nejde ani tak o Jančurovy žluté vláčky, které by nás možná vozily levněji a poskytly nám více komfortu i požitku z rychlé jízdy. Autor blogu asi závidí panu Jančurovi jeho možnosti publicity a propagace firmy SA a hlavně to, že jisté formy reklamy a propagace se Jančurovi dostává i jaksi "ZDARMA" ! A to i přesto, že žádné vláčky SA ještě na koleje nevyjely.

Zatím, co autor blogu, jinak i věhlasný autor ještě věhlasnější veleknihy "Beetles", už svoje dílko vytvořil a vydal, nemůže ho kupodivu stále prodat. Tak si jen dovolit (v rozporu s kodexem blogera) umístit na veřejném blogu iDnes reklamu "ZDARMA". Navíc, těsně před Vánocemi a na Štědrý den, z toho chtěl autor ještě na blogu udělat skandál.

0 0
možnosti
C

coj@nato

28. 12. 2009 20:36
(2) Je opravdu udivující, ......

...Je též s podivem, že to autorovi J.Š. (J.Kudrnáč):-) administrace blogu vůbec toleruje.......(viz odkazy na články, včetně diskusí)......

http://sestak.blog.idnes.cz/c/115903/Mozna-jedina-knizka-kterou-by-cetl-vas-dospivajici-rybizek.html

http://sestak.blog.idnes.cz/c/116111/Prvni-knizni-skandal-na-blogu-iDNES.html

A panu Radimu Jančurovi přeji, aby měl se svými záměry úspěch a aby se o jméno jeho i jméno jeho vcelku úspěšné firmy neotírali podobní neúspěšní pisálci a neschopní prodavači knih.

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

28. 12. 2009 19:29
pro více diskutujících, kteří nemají páru

Transformace na dráze měla přinést zásadní záležitosti

1) SŽDC - správa železniční dopravní cesty - podnik, který se za státní peníze stará o tratě, které spravuje prostřednictvím SFDI (státní fond dopravní infrastruktury), což znamená, že je tato firma Správa a údržba silnic v kolejové podobě

2) vznik společnosti České dráhy a.s. s většinovým podílem státu, jako provozovatele drážní dopravy - nástupce Českých drah s.p.

3) možnost soukromých dopravců provozovat stejnou činnost jako ČD na kolejích, které jsou již pro VŠECHNY zájemce o provozování drážní dopravy (samozřejmě licencované)

RegioJet (Jančura na dráze) už měl nakreslené rychlíky Praha - Ostrava v jízdním řádu již před třemi lety. Proč nezačal jezdit, nevím, pouze z doslechu - nedostal povolení. V byrokratickém molochu Ministerstva dopravy a ČD jako takových, kde "brácha povoluje bráchovi" se není čemu divit.

0 0
možnosti
ZK

SID09

28. 12. 2009 19:40
Re: pro více diskutujících, kteří nemají páru

Ano, napsal jste to přehledně a zcela jasně i pro ty všeználky. Pokud si pamatuju, tak přesně taková koncepce provozování železniční dopravy byla plánovaná už od roku cca 1994. !!!!

0 0
možnosti
MV

n1r5j45qfe5rhtsd74jz

27. 12. 2009 11:42
Pan autor mi připadá jako Neználek,

který si hraje na Všeználka.

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

27. 12. 2009 13:30
Re: Pan autor mi připadá jako Neználek,

je to mnohem horší...pan autor je o převědčen o tom, že všemu rozumí a do všeho může kecat :-) 

0 0
možnosti
PH

petrph

27. 12. 2009 10:08
ad reakce autora

Můžeme začít třeba tím jak to řeší ČD. Tedy, když jedu dejme tomu z Brna do těch Karlových Varů,stejně musím přesedat,dohledat si navazující spojení.ČD mi  vytiskne jednu společnou jízdenku,ale jak je to s místenkama?Vytiskne mi na jeden lístek dvě místenky na 2 vlaky a v nich na 2 různý sedadla?Já se ptám protože jsem tenhle způsob už dlouho nepoužil.

A pak dojdeme k SA, které za to že si cestující dohledá a objedná samostatné spoje  předem přes internet poskytuje  slevy,že se protáčejí panenky (Praha - Karlovy Vary, koupená jízdenka u SA  v pokladně-140Kč,otevřená 110 Kč, kreditní 80Kč).A že pojem mít lístek znamená že u busu oznámíte číslo vybraného sedadla, které jste si  přes internet či SMs  rezervoval.

No jenže pak se dostaneme od sladké budoucnosti pár dálkových busových linek k budoucnosti  Jančurových rychlovlaků a ptejme se jak to bude s kupování, rezervováním a   placením lístků až se při cestě vlakem z Brna do Varů bude  přestupovat  mezi  vlaky různých společností

 

0 0
možnosti
ZK

SID09

27. 12. 2009 10:55
Re: ad reakce autora

V době existence výpočetní techniky snad tento problém už my řešit nemusíme, ne ? Při on line připojení pokladny je toto otázka několika vteřin.

Jak si budou peníze z jízdenky rozdělovat ČD s alternativním dopravcem nám může být šuma - fuk. !!;-D

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

26. 12. 2009 23:48
Co chce Jan Šesták opravdu říct tímto článkem....

jak ho znám, tak je mu srdečně jedno, kdo bude provozovat železniční dopravu a ani té problematice nerozumí. Opravdovým smyslem článku bylo upoutat pozornost na sebe sama (J.Šestáka) a podprahově propagovat svoje "dílo", když už to prasklo u toho reklamního článku, který nevzbudil pozornost redakce. Že ale nebude brát ohled na vžité konvence a alespoň v tyto sváteční dny si nedá pokoj se svými agresívními a provokačními texty, to je překvapující :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik