Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Pokud je inteligence schopnost adaptace a přizpůsobení, bude charakterních inteligentních lídí ubývat.

Protože zjistí, že lhát a krást se vyplácí a přizpůsobí se.

0 0
možnosti

to máte pravdu, ono už jsou tady dva tábory, třeba exekutoři co si s ADVokátem přirazí dohromady 18 tisíc na jednu jízdenku - proti milionu či víc takto postižených, kteří se sice provinili ale ne takovým způsobem, pak třeba H systém atd. atd. plus všichni naši politici asi bez jediné výjimky

0 0
možnosti
Foto

Eugenika je věda, o které se příliš nemluví, neboť její odpůrci mají v rukou argument - Adolf Hitler. Vy jste uvedl Platona, jenže kontext eugeniky je daleko širší. Teď musím pokračovat opatrně, aby mě cenzor nesmázl. Prostě jde třeba o to, když v jednom státě žijí dva národy, z nichž jeden pracuje a vytváří hodnoty, zatímco druhý se jen množí a na tom prvém parazituje, jak dlouho může tato situace trvat. Dříve či později dojde k tomu, že národ paratizující získá naprostou většinu, což má ovšem za následek zánik obou skupin. Bylo by to na obrovskou debatu, ale jak říkám, tady se dostáváme na velmi tenký led, proto je eugenika jako věda velmi potlačována a v době multi-kulti by člověk lehce mohl dostat nálepku rasisty a obdivovatele A.H.

2 1
možnosti

Ale no tak to je myslím nezávadný postřeh, nevinný  a pravdivý se všeobecnou platností,  podobně jako kdyby se sjížděla divoká řeka a půlka posádky by vůbec nepádlovala, tak by to taky zřejmě skončilo někde na skalisku s konečnou pro všechny, když by té aktivní půlce došly síly.

1 0
možnosti
Foto

Geniální článek. Napsal jste ho sám? Pak Vám doporučuji co nejvíce plodit a plodit, abyste zvrátil tento nepříznivý stav, zaviněný kým jiným než komunisty. A co nejrychleji, přece jen už nejste nejmladší. Pokud se necítíte, pak řešení naleznete v Mein Kampf. Jeho autor a jemu podobní eugenikové z USA i jiných států se také považovali za charakterní a inteligentní lidi. Ve skutečnosti to byli ubožáci, pasující se do role všemocných bohů, kteří jediní mohou rozhodovat, například o tom, kdo je inteligentní.

3 4
možnosti

Nějak Vám uniklo, že jsem nenavrhoval nějaký postup ale pouze popsal to co tady od roku 1948 probíhalo. Že by prostě bylo pro tuto zemi lepší, kdyby měl děti dejme tomu bývalý pilot z Anglie, než jeho trýznitel a bachař. Podobně jako že by bylo lepší, kdyby měli děti ti co přišli o milion a více v H-systému, čímž se jim zcela jistě převrátil život s následným dopadem i na život rodinný, neboť bez bytu či domu je to horší. Určitě by jejich potomci byli pro společnost prospěšnější, než potomci těchto a dalších šmejdů. Zřejmě jsem se Vás nějak dotknul když Vy jste asi za totáče prosperovala bez problémů, proč jste ale musela kontrovat Hitlerem a Mein Kampfem, to nechápu. Jediný z toho vyplývající návrh by spočíval v tom, nedovolit korupčníkům a tunelářům okrádat občany této země.

0 0
možnosti

nebude lhát, vždy to potěší, díky:-)

0 2
možnosti
LM

Inteligentních lidí je na světě jedna třetina. A bude se to zvyšovat: jedna čtvrtina, jedna pětina, ...

3 0
možnosti

Jak bych vám to jenom vysvětlil, že se mýlite.

V tom souboji genů vyhrávali ti s tou nejvyšší sociální inteligencí, například vy, ti s tím IQ  tykve zkrátka nepřežívají. Důležité je umět se adaptovat na nové poměry. A ti, co to uměli, tak zkrátka plodili potomstvo.

2 3
možnosti

Díky za doplnění, škoda jen, že jste neuvedl nějaký vzor, co tak třeba Jan Fischer?

1 2
možnosti
JR

J59a20n 91R26á15ž

2. 1. 2013 17:24

Ad Jarda Chovanec: Trefovat se do autora  když zřejmě chybí inteligenční potenciál se vyjádřit věcně k tématu článku... To opravdu vypovídá o charakteru a vysoké inteligenci diskutéra!

Za článek pane Šesták Karma!

2 4
možnosti

Díky za pochvalu, ale jinak si myslím, že pan Chovanec to nemyslel tak zle, třeba si chtěl jen  popovídat o rodině a neodhadnul, že to je lepší spíš někde v soukromí.

1 3
možnosti
JC

Vy sám se jistě považujete za charakterního a inteligentního.

Kolik dětí jste vychoval a kolik máte vnoučat?

7 2
možnosti

Vy jste ale rozkošnej, chápu, že když posloucháte třeba novoroční projev, tak myslíte jen na pana presidenta;-Dale tak to snad neděláte ve všem, kdykoliv třeba čtete všeobecnej článek na blogu? Ovšem když už, tak že jste nezačal u sebe, a nesdělil na úvod diskuse dalším třeba  že "Vy sám se jistě považujete za charakterního a inteligentního."

1 9
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik