Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

echo.3

3. 1. 2010 17:29
Myslím, že "Silvestrovská taškařice" skončila

A nejen Silvestrovská!  K tomu ne nedá mlčet.

Pane Šestáku, Vaším posledním, níže uvedeným příspěvkem, jste to všechno nejen zpatlal, ale nebojím se říci, že přímo podělal. Takovým způsobem napadat a bezostyšně obviňovat vlastní čtenáře a oponující diskutéry, že jsou to údajně StBáci, to se vidí málokdy a nestačí k tomu mít jen "kačení žaludek". Když takovou obludnost navíc zveřejníte i na diskuzích dalších následujících článků, tak se to jeví jako sprostá provokace a drzost nejhoršího kalibru.

Vaše hysterická reakce, navíc v nedělním čase, kdy si ještě lidé přejí k Novému roku, ukazuje jen na Vaši malost, zapšklou ukřivděnost a nečisté svědomí. Ve svých příspěvcích i článcích jste podobně "ujel" nebo uváděl nepravdy již vícekrát, ale dnes jste tomu doslova nasadil korunu. Vy se vůbec nestydíte?

Po tomto bych ani já ode dneška už za Vás nedal ani pětník, natož pak šesták.

0 0
možnosti

oldiess

14. 1. 2010 0:15
Re: Myslím, že "Silvestrovská taškařice" skončila

Teď se dívám co jste sem umístil za zmatený vzkaz ale podle data vidím, že jste se asi jen ještě neprobral ze Silvestrovské kocoviny. Ovšem že byste nedal ani pětník natož šesták, to jste musel mít vymyšleno jistě už dřív, to bylo naprosto originální až geniální;-D

0 0
možnosti
TK

osvetitel

16. 12. 2009 19:15
No vidis, stacilo par otazek na telo a mas od

Vinnetou docasne pokoj ! A ted jeste navic "umrel" "Kleki Petra", takze schazi jeste " Old Shatterhand" pokud nekdo podobny nick pouziva , a bude z toho "filmova tragedie".

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

11. 12. 2009 0:26
Škoda, že se pan Šesták tak spustil s bolševikem....

...docela rád bych si jinak pokecal o country music, i když třeba Earl Scruggs nepatřil mezi moje kamarády (bohužel). Ale zase jsem potkal v životě díky muzice spoustu jiných zajímavých lidí, i když to nebylo v USA :-)

0 0
možnosti
C

coj@nato

11. 12. 2009 0:34
Re: Škoda, že se pan Šesták tak spustil s bolševikem....

On prý teď čučí na telku. :-) Dnes žádný country pokec nebude !

0 0
možnosti
TK

osvetitel

10. 12. 2009 21:22
Porad jsem jeste nevidel zadnou odpoved na mou

legitimni otazku proc tak zalezi nicku Vinnetou prave na Mr. Sestakovi ,a zda je stejne cinny u vsech tech, kteri jsou natom seznamu? Nejake odpovedi typu jak je Mr. Sestak natom s demenci lepe nezli ja,  je pouhe ubohe mlzeni  od radoby chytreho svejka , ktery nedokaze odpovedet ani na tak jednoduchou otazku !!! Myslim za takova otazka by byla jasna i sedmiletemu diteti ,  tak nechapu comu nani neni porad jasne !!! A ty  "qui n tana2" bambulo  radeji drz zobak, kdyz pises na mou adresu , a nejdrive si radeji pockej naty dukazy od Vinnetou , pak treba tve blaboly budou mit nejake opodstatneni !  Normalni clovek nejdrive napise ty dukazy a pak teprve si zvysuje krevni tlak !!:-))

0 0
možnosti

oldiess

10. 12. 2009 21:59
Re: Porad jsem jeste nevidel zadnou odpoved na mou

Toho vysvětlení jestli se věnují opravdovým důvěrníkům  se nedočkáte, ono jim totiž spíš vadí to, že tady systém StB odhaluji. Jenže za to by mně nadávat nemohli, tak to zkouší jinak.

0 0
možnosti
QNT

qui n tana2

10. 12. 2009 17:23
nic jste nevyvratil

naopak, vetsina lidi tady (az na osvetitele, coz uplne chapu, ze nemuze rozumet tomu o cem se dospely bavi) ma skutecne za to, ze jste tim duvernikem byl. a budeme cekat na Istvana a jeho svazky, pak to bude asi tezke uz neco vysvetlovat a psat blogy.  

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

10. 12. 2009 20:01
Re: nic jste nevyvratil

může se na to podívat každý. Stačí napsat na př. na badatelske.zadosti@abscr.cz a domluvit  si návštěvu. Jméno a datum narození lustrované osoby a potom už jen obětovat nějaký ten čas. Ale samozřejmě, jak jsem řekl, tak udělám. Veřejnost to bude mít k dispozici bez cenzury. Jen ještě malé strpení.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

9. 12. 2009 22:54
Hmm a pak pry kdo je dementni :-)))

JJ,  Vinnetou , ja si o cinosti mnoha Cechoslovaku v CSSR nedelam zadne iluze, ale nemam rad selektivni osocovani bez predem podanych konkretnich dukazu ! Ovzlast kdyz ti ostatni kteri jsou v tech seznamech,  te  tak ocividne nevzrusuji , jako Mr. Sestak !! Takze nezli me priste nazves dementem,  tak se postarej abys tim nemaskoval zbytecne svou demenci !!!

0 0
možnosti
TK

osvetitel

9. 12. 2009 22:37
Znovu se ptam tu jednoduchou otazku Vinnetou

Proc mate tak spadyno prave na Mr. Sestaka na rozdil od tech ostatnich kteri jsou v tom seznamu?? On se alespon ted do STB obouva a ti ostatni drzej HUBU ! Jde opravdu o takoveho duleziteho "solokapra" na rozdil od jinych, a nebo o nejakou osobni mstu? Cekam na odpoved, pokud vam ta otazka zase nepripada "dementni"?!!!

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

9. 12. 2009 22:48
Re: Znovu se ptam tu jednoduchou otazku Vinnetou

od spoludiskutujících vyžaduji alespoň nějakou úroveň inteligence. Musím přiznat, že i Šesták je proti vám duševní gigant. Nejste hoden, abych s vámi ztrácel čas :-/

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

9. 12. 2009 21:45
Tak kde je ten kamarád J. Cashe, Ronalda Reagana

....a přítel Sovětského svazu? Blbý je, že o existenci nějakého Šestáka neměl Johny Cash ani tušení, natož aby ho někam zval. V jiné verzi ho zase zval vedoucí jeho kapely (pochybuji, že ta funkce vůbec existovala). Nakonec stálˇnáš hrdina-cestovatel u zrodu hitu Jackson. Ještě, že do té Ameriky jel, co by si ti hoši bez něho počali? :-)

0 0
možnosti

oldiess

9. 12. 2009 22:32
Re: Tak kde je ten kamarád J. Cashe, Ronalda Reagana

Jo tak pan Vinnetou si už konečně blog o mé cestě do USA přečetl, ale má to trošku popletené, nebyl jsem kamarád s Johnny Cashem /mmch psát prosím s double en/, s tím jsem si poklábosil jen jednou v Budapešti, podobně jako jen jednou jsem dal řeč s jeho bráchou Tommym v Nashvillu. Ale tušení o mě opravdu měl, protože pochopitelně před svou prvou cestou k nám v r 1978 se o nás zajímal a tak měl informace z první ruky od svého pianisty Earl Balla, s kterým jsem byl tehdy ve styku už asi 8 let. Mmch byl vedoucí skupiny v tom smyslu,  že byl jednak MC neboli master of ceremonies, tzn. že Cashův program vždy i uváděl, vedle toho jako jedinej z doprovodných hráčů si vždy zazpíval jeden rokenrol a dal i nějakou instrumentálku na klimpr, např. The last date. Dobrý bylo když jsme byli v r. 1997 v hotelu Forum v Praze, tak poslal hotelovýho pianistu  na drink a udělal v lobby nádhernej minikoncert. Opravdovej můj kámoš ze zpěváků je pouze George Hamilton IV, pro něj jsem moravský bratr 

0 0
možnosti
TK

osvetitel

9. 12. 2009 21:44
Hmmm v tech seznamech je fura lidi a i nekteri znami umelci

Cim konkretne mel Mr. Sestak skodit a jak? Omezovat zadace o vycestovani s CSSR nebo co? A jake jsou dukazy ze na jeho cinost konkretni osoby doplatili? Takove veci me zajimaji, nezli  ja osobne nekoho odsuzuji ! Cetl jsem ze v tech seznamech byla i herecka  Bohdalova , jejiz otec mel byt zapojen do nejake pripravy atentatu na Zapotockeho, nebo tak nejak. Chapu ze mu chtela pomoci , a ze treba nikomu neublizila a proto se tak domahala toho vypisu, ale na druhe strane  kdyz mel nekdo takoveho  pro rezim nezadouciho otce, kteremu jeden cas pry hrozila i poprava,  tak jak je mozne zeji nechali  udelat takovou karieru v TV a ve filmu? Pouze proto ze mela talent?

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

9. 12. 2009 21:46
Re: Hmmm v tech seznamech je fura lidi a i nekteri znami umelci

problematika vytěžování vízových cizinců.... jinými slovy: práskal na hosty hotelu.

0 0
možnosti
E

echo.3

9. 12. 2009 20:04
Zde na diskusi

to vypadá, jako by se nic nestalo. Nějak to vázne.

Pane Šestáku, berete to asi moc "důvěrně", argumenty slabé, četná vysvětlení nepřesvědčivá a ještě se do některých z téch pár diskutérů obujete a neadekvátně je napadáte. Máte divné způsoby a svoje emoce nedovedete udržet na uzdě. Jiné to pak může odradit.

0 0
možnosti

oldiess

9. 12. 2009 21:23
Re: Zde na diskusi

Tak obávám se, že vás te´d úplně nechápu. nevím co myslíte pod tím, že to beru "důvěrně" - dále do koho jsem se tak asi obul a koho jsem napadnul? Spíš bych řekl, že jsem napadán sám, větama jako:

"Dozvíš se to. Až se potkáme."

Chodíš Šestáku po hodně tenkém ledě a to neděláš dobře.

A že jsem neudržel emoce? To je pravda, ovšem ani jsem je držet nemusel, neb tady už pár dní v klidu trpělivě vysvětluju, že třeba po 41 let od února zbamená běhen těch 41 let, atd. atd. u toho není důvod k nějakým emocím, je to jen občsa únavný.

Škoda jen, že mluvíte všeobecně a nebyl jste schopen aspoˇb jednu výtku říct či napsat konkrétně. Tak je obtížné poznat co špatně chápete či co si vykládáte jinak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik