Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V politice jde o koryta, tak tomu vždy bylo a bude. Dříve si však papaláši nemohli vyskakovat tak vysoko, jako vyskakují dnes. To je chyba, bylo by dobré to napravit.

1 2
možnosti

To je fakt, už jsem to teď někde jinde poznamenal. Papaláši mohli mít třeba doma tak maximálně žigula, kdežto v meďouru si mohl vozit zadek jen řezník, zelinář a tak, ti totiž nebyli nikomu vzorem, tak si to mohli dovolit i společensky:-)

0 2
možnosti
VH

Nesmyslný článek. Přirovnávat dnešní dobu k 50. letům může jen hňup. Dnes nikomu nic nehrozí, když se jakkoliv pravdivě vyjádří o politikovi. Nikdo není nucen se stádovitě vyjadřovat. Že hodně lidí uznává Onderku, někteří až nekriticky Havla nebo Schwanzenberka, neznamená že tu je totalita.

Dělat z soukromého sporu o odtah auta nějakou zásadní věc, to je jako napsat blog o ho.ně.

5 0
možnosti

Vážený pane, pokud by nad Vámi visel více než 4 roky Damoklův meč v podobě nesmyslného vymáhání čtvrt milionu, zřejmě byste psal poněkud jinak. Ovšem podle Vás byly zřejmě i procesy 50. let soukromou záležitostí postižených.

1 3
možnosti
PP

Nejsmutnější je, že je to jen jeden případ z celého moře podobných, které tady díky aroganci moci vznikají. Aby nevznikaly, je potřeba slušnosti a úcty. Ten kdo slušností a úctou disponuje, je z politiky vyobcován do hodiny po projevení zájmu. Tak to je.

1 2
možnosti

To jste vyjádřil naprosto přesně. tOHLE všechno se stalo, i když to bylo v televizi, několikrát v Mladé frontě, i tady na blogu to četlo snad dvacet tisíc lidí - a stejně. Teď si představme, kolik lidí je takto debastovaných, co nemají sil či kapacitu třeba duševní nějak se tomu vzepřít. A fakt to přesně odráží rudopu totalitu, kdy lidi věděli, že se děje něco špatně, ovšem neozývali se, až na výjimky, protože jim bylo jasné, že proti aparítčikům by neměli šanci. A tak jim spíš nadbíhali, úplně stejně jako dnes.

1 2
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik