Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Caretaker

23. 3. 2009 11:30
Jeden příklad true blonde za všechny

Nedávno jsem omylem přepnul na kanál jisté soukromé TV, kde běžela jakási soutež o podceňování světlé barvy vlasů (to abych nedělal reklamu a blond cenzor mě nesmazal). A když tam jedna blondýna ukázala cedulku, na které krasopisně napsala jméno města Turýn, pochopil jsem vše.

0 0
možnosti

oldiess

23. 3. 2009 14:09
Re: Jeden příklad true blonde za všechny

cha cha, shodou okolností jsem to měl jako kulisu taky, a když ten černovlasý fešák měl problém s indigem nebo ampérem, tak bych to viděl spíš ve věku a našem školství. I když on ani ten Turín není pravý ořechový, není nad Torino;-D

0 0
možnosti

_Ismail

22. 3. 2009 17:26
Vidíte to trochu černobíle.

Existuje mnoho přírodních odstínů mezi blondýnou a černovláskou. Většina žen barvících se na blond je plavovlasá (světle, středně, tmavě..), mnoho jich zesvětluje vlasy jen trochu, aby prozářily svůj plavý odstín. Hodně brunet a brunetů bylo blond jako děti. Odrosty vypadají tmavší než jak byste jejich barvu vnímal na celé hlavě, bez kontastu s odbarvenou částí účesu. Plavovlasé dlouhovlásky mají vlasy zesvětlené od sluníčka -švindlují nebo ne?

P. S.: Když chloupky postříkate trochu nejakým zesvětlovacím sprejem, žádné odrosty tam nebudou a taky je zesvětlíte. Ale je to nešetrné ze zdravotního hlediska, tam kde je jemná a citlivá kůže.

:-)

0 0
možnosti

oldiess

22. 3. 2009 17:56
Re: Vidíte to trochu černobíle.

Díky za rozšíření téměř vědecké - či spíš úplně:-),  můžu potvrdit i to zsevětlování od sluníčka byť ne u plavovlásky;-D jednou jsme s e ještě za totáče vrátili v červnu z Jugošky do deštivýho Československa a kámoška obdivně poznamenala, jaký mám vyšisovaný nohy od sluníčka

0 0
možnosti

Gloom

20. 3. 2009 12:37
Dneska jsou oholeny prakticky vsechny

Poctivě sleduji trendy v této oblasti a vypozoroval jsem toto:

Koncem 80. a začátkem 90. let si holky holily tak akorát nohy - doba bobrová.

Pak v půlce 90. let začaly s holením nejdřív blondýnky, pak i brunetky s tím, že si nechávaly alespoň část ochlupení nebo si oholily chloupky dole a z boku, aby jim nelezly z plavek (plavky se v te době začaly dělat vykrojenější).

Ale od přelomu milenia je velký fenomén být úplně vyholená a je jedno, jestli jde o blondýnku nebo brunetku. Nanejvýš si nechají pár chloupků jako znamení, že tam opravdu něco mají.... osobně tohle z pohledu fotografa moc nemusím, protože mi pak všechny připadají strašně podobně - někdy je to dokonce tak nehezké, že tomu říkám že to vypadá jako vykuchaná ryba.

Sakreš, copak holky úplně ztratily fantazii a individualitu a nebo je jen nebaví vymýšlet účesy?

0 0
možnosti

liludallas

31. 8. 2009 19:39
Re: Dneska jsou oholeny prakticky vsechny

no nevim, jestli je to o individualite nebo snad fantazii, ale je to:

a) hygienictejsi;b) prijemnejsi pro me; c) prijemnejsi pro partnera; d) nbemusim resit, jestli mam carecku nakrivo nebo ne... :-)

blondatejsvet.cz

0 0
možnosti

Vikina

13. 3. 2009 18:18
Taky dobrý,

já si jen přihřeji polívčičku. Terezka B. (to je ta adminka) je fajn a pěkná.

To víš, Jene, musím si to žehlit ;-D;-D, tak promiň (snad to Patrik nesmázne).

0 0
možnosti

oldiess

15. 3. 2009 8:35
Re: Taky dobrý,

No jo Viki ale pozor, přihříváš málo! Nejen fajn a pěkná, ale taky šikovná a chytrá! Aha vlastně už není třeba tohle dodávat, po přečtení tohoto článku je to jasný. /To jsem se ale pěkně samožersky a nenápadně pochválil, co?;-D/

0 0
možnosti

Autobus s tykadlama

12. 3. 2009 12:31
off topic

Trochu off-topic:

Má nějaký vzláštní důvod, proč velkou část textu svých příspěvků Píšete tučně8-o?

nevadí mi to, naopak, lépe se to čte...

0 0
možnosti

oldiess

15. 3. 2009 8:43
Re: off topic

Zvláštní důvod žádný, pouze shoda okolností. Vždy se mi to nějak měnilo po vložení z Wordu a jednou jsem byl spokojen, tak už to nechávám v souboru kde si píšu koncepty, tak jak to tam je. Pokud jde o znalosti týkající se PC jsem totiž pořád naprosto nesmělý.

0 0
možnosti

kraken

9. 3. 2009 23:56
ted me napadlo,

ze tenhle clanek by mohl byt o vecne nespokojenosti. Mam kamaradku, co je prirodni blondyna (pry - neoveroval jsem to, dukaz nechtela podat ;-D). A ta se pro zmeno bavi dost na tmavo a ciste cernocernou... A ted - psycholog porad :-).

0 0
možnosti

oldiess

10. 3. 2009 0:16
Re: ted me napadlo,

Ale jistě, všechno je možné, vždy se najde někdo kdo jde proti proudu.MMch to mě přivádí k tomu, se holky nechávají tetovat i když vědí, že je to na vždy,

0 0
možnosti

pepa z hongkongu

9. 3. 2009 22:06
kazdy pise o tom, co mu chybi

ze pane oldiessi? mlade maso, handourovi asi kolik a jeste se s tim chlubi na netu. boze, to je uroven, fakt. jesteze jsem mimo tohle sebranku. ;-(

0 0
možnosti

oldiess

9. 3. 2009 22:13
Re: kazdy pise o tom, co mu chybi

Ale pane Pepo, někdy se píše o tom co chybí, někdy o něčem co přebývá, jindy zase jak je pěkný když je všeho akorát. Mmch. taky jste se s tou "sebrankou" právě zapletl. A jak na tom jste vy?

0 0
možnosti

handour

9. 3. 2009 21:29
Jen OK?

8-oa já kvůli tomu musím tak často ke kadeřnici;-DR^;-)

0 0
možnosti

oldiess

9. 3. 2009 21:35
Re: Jen OK?

Detaily Hanko! Prý už kadeřnice upravují  nejen hlasy;-D

0 0
možnosti

Wendolene

9. 3. 2009 19:03
Hezky napsano, pobavilo me to

;-DJe opravdu zajimave, jak malo prirodnich blondynek najdete a jak moc se nektere zeny snazi za kazdou cenu byt blondyny. Ovsem vetsina tim odbarvenim pusobi jako prave remeslnice nejstarsiho remesla, neni nic smutnejsiho, nez prilis opalena peroxidova blondyna, tim zeny vypadaji tak nejak levneji..Ja osobne jsem experimentovala s barvami vlasu v puberte hodne, ale blond jsem nikdy byt nechtela.

0 0
možnosti

oldiess

9. 3. 2009 21:00
Re: Hezky napsano, pobavilo me to

Díky za fundovanou poznámku /radši asi zasvěcenou - to zní líp:-)/ a netřeba snad dodávat, že jste mi udělala radost.

0 0
možnosti

kraken

9. 3. 2009 18:40
hezky clanek,

hlavne me pobavilo az vedecke pojeti, vzhledem k tematu.

Jinak myslim, ze tohle je vec, na kterou se neda udelat jednoznacny nazor. Je pravda, ze falesnych blondyn se vyrojil kopec, take je pravda, ze pravidelne ctenarky Cosmopolitanu a podobnych "kvalitnich" stylovych casopisu se urcite casto odbarvuji, zeny ktere jsou "sve" to nemaji zapotrebi.

Nicmene nekde jsem cetl clanek, ze blondyby maji trosku jinou produkci nejakych hormonu, nez brunety (bylo to davno,samozrejme netusim, kde). Tim padem jsou jednak vhodnejsi pro rodinu,sexualne atraktivnejsi, ale i mysli trosku jinak. Tj. ne nutne hloupe, ale obcas proste jedou po trochu jine koleji. A opet to nejak souvisi s rodinou a potomstvem, detaily si uz fakt nepamatuju.

0 0
možnosti

oldiess

9. 3. 2009 21:15
Re: hezky clanek,

To jste mě rozesmál s tím vědeckým pojetím, ale je fakt, že pár zkušeností se za život nasbírá a něco se pak dá vydedukovat. Napsal jsem to hlavně proto, že si myslím, že už těch vtipů je jak u blbechj. Něco jinýho byly fóry o policajtech či lampasácích za totáče, kteří se už sami definovali svým vstupem do pochybných ozbrojených složek /i když i tam jistě bylo hodně solidních, kteří se tam dostali různě/. Ale pořád dokola fóry na jednu skupinu lidí a navíc zdaleka ne přesně cílenou, to už je moc. Jistě to nebylo namířeno ani proti odbarveným, ani proti brunetám, každá holka když se povede tak je šmrncovní. Teď mě napadá, že největší rozdíl metzi přírodní a přebarvenou je u zrzek, tam se to pozná nejvýrazněji. Protože pravé zrzky formovalo i to, jak se jim děcka posmívaly klasickým Zrzi,zrzi co tě mrzí, ta zrzavá palice, vypadáš jak opice. Teď už se to může napsat, protože holky zrzavý jsou žádaný a nedostatkový typy.  

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2755x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik