Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Š

štváč

1. 5. 2011 14:02
Bolševika se lidi styděli přiznat,

pokud ovšem neseděli mezi svými v komunistické organizaci. A dobře věděli proč. Lži, vlastizrady /nutnost obhajovat ruskou invazi/, podvody, zadrátované hranice, nedostupné školy /sám jsem nikdy nebyl v ČSM /SSM/, všechny nevýhody oproti komoušskejm hajzíkům, špiclování /za vtip proti KSČ hrozil kriminál, vazba a samozřejmě bití / Wonka ubit, neléčen/, za nepřijití k volbám jsem měl doma "milé soudružky s urnou" a škraloupem do r. 89. Nikdy na ty bestie nezapomenu, bohužel mně a jiným, vzaly víc, jak polovinu života. Ale dočkal jsem se  a proti té hrůze, co tu byla, mi to stačí.

0 0
možnosti

oldiess

1. 5. 2011 14:11
Re: Bolševika se lidi styděli přiznat,

To jste vystihnul, vzpomínám jak v každém zaměstnání byly na nástěnkách oznámení o schůzích ROH, o schůzích KSČ ale  nikdy. Že je jejich schůze se poznalo podle toho, že se soudruzi začali nenápadně trousit do nějaké místnosti;-D

0 0
možnosti
N

novačka

30. 4. 2011 22:30
pane Šestáku

že se nestydíte, Vy, zrovna VY!!! Takový práskač a donašeč, kdybyste raději mlčel a tiše v koutě dožíval. FůůůjRv

0 0
možnosti

oldiess

30. 4. 2011 22:44
Re: pane Šestáku

Vážená paní,

podle Vaší expresivní reakce je pravděpodobné, že se Vás článek musel dotknout osobně.  Ovšem je škoda, že pokud jste byla třeba Vy naopak hrdá komunistka, která se svým členstvím všude vychloubala, tak že jste se s námi o své tehdejší totalitní pocity blíž nepodělila.  Upřímně doufám, že jsem Vám nějak nezkazil oslavy 1. Máje, to bych opravdu nerad.

0 0
možnosti
PP

echo.3.

30. 4. 2011 21:46
Oldiess-Śesták-J.Kudrnáč (důvěrník Jeník) je lhář

Śesták tradičně záměrně mystifikuje a lže. Nikdo ho před listopadem ze zaměstnání nevyhodil, na žádné totalitní dlažbě neskončil, od Interhotelů v Brně (z recepčního byl po ukončení VŚE v Praze povýšen na obch.oddělení na podnik.ředitelství) odešel v r.1989 sám, na základě vlastní výpovědi. Jeho tvrzení je lživé (viz citace):

...."toho kdo komunistům sloužil, by komunisti těžko vyhazovali z práce tak důsledně, až skončil ještě na totalitní dlažbě, jako tomu bylo v mém případě. Navíc tak pořád kryjete zločiny komunistů, které tady včetně dokumentů důsledně obhajuju."

30.04.2011 15:28 oldiess

0 0
možnosti

oldiess

30. 4. 2011 21:59
Re: Oldiess-Śesták-J.Kudrnáč (důvěrník Jeník) je lhář

K samotnému článku asi jako obvykle nic nemáte, nebo snad později?

Jinak jsem opravdu povýšil, ovšem s tak skvělým posudkem od StB, že to následně znamenalo to, že mě už nikdo za totáče nezaměstnal. Zmíněný Posudek StB je třeba zde:

http://sestak.blog.idnes.cz/c/172829/Hotel-Continental-Brno-a-jeho-Mata-Hari.html

Překvapuje mě, že jste to ještě nečetl a dokumenty neviděl, dost tím ovšem riskujete, protože teď vypadáte jako velký manipulátor komunistického stylu.;-D

0 0
možnosti
K

kuba1234

30. 4. 2011 19:47
Ani jsem to nedočetl do konce ....

... a už je mi zle! Spolupracovník Stb, bývalý recepční (samozřejmě ve všech velkých hotelech museli být všichni, pokud chtěli být recepčními) tady plká takové zhovadilosti! No, něco pravdy na tom je - píše z vlastní zkušenosti. Evidovaný spolupracovník Stb!!! ;-D

0 0
možnosti

oldiess

30. 4. 2011 21:32
Re: Ani jsem to nedočetl do konce ....

Vážený pane,

je mi líto, že máte tak podlomené zdraví, že se Vám hned udělá zle i při  pouhé četbě. Možná ale, že byste potom  raději neměl psát  žádné příspěvky. protože si jimi zbytečně snižujete reputaci, i když u anonymů to není tak žhavé, ale přece jen. Jak jen můžete tvrdit, že jsem byl spolupracovníkem StB? Stejně jako kde jste vzal to, že museli být všichni ve velkých hotelech spolupracovnící StB? A proč jste nevyjmenoval aspoň jednu "zhovadilost"? Abychom si ujasnili, proč Vám vadí poukazování na chování komunistů. Pak to totiž vypadá tak, že jste sám potrefeným soudruhem. Tak to zkuste napravit, ať tady máte opět dobrou pověst;-D A zadejte si v archivu tohoto blogu StB, a naskočí Vám spousta článků včetně dokumentů,takže se octnete ztrochu v pbraze, a nebude už muset střílet od boku:-)

0 0
možnosti
L

lrkfa

30. 4. 2011 18:44
Být blbcem je ostuda v každé době

ale blbcům to nevadí !

0 0
možnosti
HMC

Hrabě Monte Christo

30. 4. 2011 16:02
Nakladatelství Oldies but goldies neexistuje

...takže veškeré díky jsou zbytečné. Existuje jen několik firem, které vlastní Jan Šesták, takže na nás hraje opět habaďůru a děkuje sám sobě. Navíc s existencí toho  "nakladelství" lže. Tento subjekt NEEXISTUJE. :-/

0 0
možnosti

oldiess

30. 4. 2011 16:12
Re: Nakladatelství Oldies but goldies neexistuje

Vidím, že zkoušíte už všechno možné, abyste ideologického protivníka nějak zdiskretizoval. Kdepak jste se to jen naučil? Aha, že by v Rudém právu?;-D Ale zkuste když tak použít trochu fištrón, skočte do knihovny, půjčte si Beetles, a koukněte do tiráže kdo to vydal.

0 0
možnosti
CJP

Ctihodnost Já První

30. 4. 2011 15:25
Blog je to trefný, i ta............

......ukázka z Vaší prvotiny mě dnes jaksi nevadila, protože sem patří. Ale co se týká straníků, tak je dvojí typ občanské morálky. A sice  komunisté...... a pak  ti druzí ,co byli u komunistů. - A to je rozdíl.  Přeju pohodový První máj.

0 0
možnosti

oldiess

30. 4. 2011 15:31
Re: Blog je to trefný, i ta............

Tak to jsem rád, že jsem se Vám trefil do noty, a za prvomájové přání díky, přeju totéž i Vám, nakonec je to přeci jen svátek práce, a jeho pověst by nemělo ohrozit určité zneužívání.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

30. 4. 2011 14:42
nikdo

nejsme dokonalý

0 0
možnosti
HMC

Hrabě Monte Christo

30. 4. 2011 14:46
Re: nikdo

opravdu...ale jsou i takoví, kteří si na vidle nabíhají znovu a znovu s nadějí, že na ně nepraskne jejich temná minulost.... myslím, že by autor mohl počítat s tím, že to už "prasklo" a podle toho se chovat....:-/

0 0
možnosti
M

ministrbezportfeje

30. 4. 2011 14:19
Ve všech diskusích

ať pod články, nebo pod blogy je to pořád stejné. Obhájci některých nadávají na ty druhé, ti zase najdou špínu na ty jejich obhájce a tak pořád dokola. Takže je lepší se zamyslet nad článkem, co je v něm řečeno, po případě relevantně poukázat na chyby, lži, nebo polopravdy a ne hned komunisti jsou takoví, pravičáci makoví atd. Vracíme se tím do školních let.

0 0
možnosti
HMC

Hrabě Monte Christo

30. 4. 2011 14:24
Re: Ve všech diskusích

hezký pokus o nasazení "lidské tváře" dřívějšímu služebníkovi komunistů, dnes antikomunistovi.... :-)

0 0
možnosti
B

bofums

30. 4. 2011 13:52
Byla to těžká doba.

Neznám pana Šestáka ani jeho stále stejné šlechtické oponenty. V některých

příspěvcích od těchto pánů / či je to jeden a tentýž /? se však objevují poměrně

často nepravdivé údaje- třeba to, že za t.zv. socialismu mohli studovat pouze

žáci z kom.rodin- není to pravda! Pravda je, že děti komunistů m ěly přednost na

prestiž. stud. oborech.Dále : studium t.zv.marx.-len. bylo povinné, ne výběrové.

0 0
možnosti
M

ministrbezportfeje

30. 4. 2011 13:54
Re: Byla to těžká doba.

R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 505
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2756x
Pamětník, který se snažil byť jen nepatrně ovlivňovat dění u nás už za totality, a tak by se pomocí blogu rád pokoušel o totéž i nyní...

Seznam rubrik