Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ccecil

16. 7. 2008 22:39
Matka Kuchtová

To je ale exzemlář. Škodí, kudy chodí. Jako ministrině školství to byl nářez. Jako jihočeská matka taky. Jako samozvaná hodnotitelka JE se znalostmi dítěte čtvrté obecné taky. No a hádejte, jak se vyprofiluje jako hodnotitelka zahraniční politiky? Myslíte, že by to mohlo být lepší než za 4? I vy podlejzáci. Ne, ne, ne. Ty, ty ty. .

.

Mezi námi, pokud matičce Kuchtové budete smrtelně vážně tvrdit, že bity v PC jsou malí trpaslíci, zneužívaní imperialisty, tak věřte nebo ne, ona si najde nějakou tu zelenou výmluvu, aby je osvobodila.

.

Bože chraň nás před aktivními blbci.

0 0
možnosti

grimosa

16. 7. 2008 8:34
Výzkumy veřejného mínění

To že něčemu autor nerozumí, ještě neznamená že je to pochybné. Zde je odkaz na stránky agentury STEM např. autor se může vzdělat a zjistit jak se takové výzkumy provádí

http://www.stem.cz

Myslím, že Dana Kuchtová jen vyslovila svůj názor, stejně jako řada jiných.

Narozdíl od dob minulých  nyní máme možnost o věcech alespoň diskutovat. Bohužel jenom diskutovat, výsledek bude asi stejný jako v roce 1968 a opět budeme hostit bratrskou armádu na věčné časy.

0 0
možnosti

semelik

15. 7. 2008 17:31
No ona se nam pani Kuchtova

krasne odkopala u Krause, kde taky prohlasila, ze zeleni zakazou topit uhlim a v DUSLEDKU TOHO  zlevni drevo. No a pokud neumela na cokoliv reagovat (coz bylo asi v 60% pripadu) odpovidala chichotanim 13-lete divciny, to ji slo skvele. Jeste ted z toho mam pupinky.

PS: Jako kvalifikaci pro post ministryne skolstvi pak oznacila svou funkci v zelene strane, kdy v mistni organizaci vybirala prispevky.

0 0
možnosti

Kvalich

15. 7. 2008 15:24
Dobrá A Neškodná Antiradarová=DANA

Soudružka Dana Kuchta, zvaná Jihočeská Vagína kope kolem sebo jako chcípající kobyla. Ze zkušeností se zelenými doporučuji přijat zákon, že zabití, ubití, utopení, umlácení  a nebo zastřelení nějakého zeleného by nemělo být trestným činem, ale   mělo by se nevšímavě přecházet .  České soudy již něco podobného naznačily, když osvobodily  policistu pana Čermáka, který provedl na Kateřině Vyceněné zuby omlazující kůru služebním obuškem. A po čase bude od zelených šílenců pokoj! 

0 0
možnosti

veskawesi

15. 7. 2008 11:55
ee

pani kuchtova ma velmi extremni nazory. uz jen to ze byla jednou z hlavnich predstavitelek hnuti jihoceske matky mluvi za vse....na jednu stranu si preju aby bursikovci prohrali a vedeni zelenych preslo na pi. kuchtovou a p. stropnickeho.

 apod. meli by sanci ukazat co dokazi a asi by se docela divili:D za pokus by to stalo no ne?;-D

0 0
možnosti

Okos

14. 7. 2008 0:20
Bohužel, máte pravdu pane autore.

Paní Kuchtová je neřízená střela, navíc tzv. alternativně inteligentní. Což je tragická kombinace. Její působení na ministerstvu školství ukázalo, že nezvládne ani základní agendu ministerstva. Je otázkou, zda voliči tento způsob zastupování nebudou pokládat za poněkud nešťastný. Myslím že tento text by měl vyjít i v Neviditelném psovi.

0 0
možnosti

honzajaka

11. 7. 2008 16:24
Jistě

měli raději napsat, že ze smlouvy jsou češi tak nadšeni, že na Condoleezu házeli rajčataRv

0 0
možnosti

sergej_stokurev

13. 7. 2008 22:32
Re: Jistě

pokud je mi známo tak tam byl houf zoufalců v čele s hladovkářema a házeli po trautenberkovi.Já ze smlouvy jsem nadšenej a věřím že radar bud...rudá chátro

0 0
možnosti

dis942

11. 7. 2008 11:50
Veřejné mínění

Třeba pí. Kuchtová čerpá z podobných zdrojů  :

http://www.trokavec.cz/download/CVVM-radar-052007.pdf

Vždy mě fascinuje taková ta zvláštní argumentace a ohánění se výzkumy veřejného mínění. Pokud se někomu do krámu hodí, všade se to hemží odkazy na ně. Pokud se to někomu nehodí, jsou zpochybňovány.

Jistěže se o výzkumech veřejného mínění dá hodně dlouho diskutovat, brát je či zatracovat. Také argumentace, že takové výzkumy jsou dělány nevědecky, že lidé se rozhodují na základě mála faktů nebo neznalosti problematiky. No ano, samozřejmě.  Každý jistě nemá přístup ke všem potřebným informacím. (Osobně pochybuji i o tom, že poslanci a senátoři se vždy rozhodují na základě svých znalostí a veškerých dostupných zdrojů). Občané se samozřejmě rozhodují i na základě svých pocitů, intuice či zkušeností.

Možná je to někdy i lepší, než rozhodování se na základě uváděných fakt, expertíz či vědeckých studií, které jsou protichůdné ;).

0 0
možnosti

honzajaka

12. 7. 2008 1:46
Re: Veřejné mínění

Na druhou stranu vláda taky neváhá použít cokoliv, aby radar obhájila

0 0
možnosti

krllo

11. 7. 2008 9:06
A jak autor ví, že paní Kuchtová dělá ostudu?

A co takový Klaus? Ten dělá ostudu či nedělá? Nedělá, prostě demokraticky vyjadřuje své názory, prostě bychom si na to měli pomalu zvykat.

Už nemáme demokratický centralismus, na to autor zapomíná.[>-]

0 0
možnosti

Scatterbrain

11. 7. 2008 11:00
Re: A jak autor ví, že paní Kuchtová dělá ostudu?

Klaus rozhodne ostudu nedela, protoze rika pravdu, narozdil od ruznych ekofasistu a otepleneho Ala Gora.

A jen tak mimochodem, Klaus nepopira zmeny klimatu, jak se nas vetsina medii snazi presvedcit...

0 0
možnosti

spalovac

11. 7. 2008 8:32
Výstižné

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Lékař.