Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S12345

4. 2. 2008 21:53
Děkuji,

myslím, že líp napsat to už nešlo. Skutečná obyčejná slušnost umí dělat opravdové divy. Dokázat vyjádřit názor, byť nesouhlasný, tak aby byl kultivovaný , slušný a přitom "trefil hřebík na hlavičku" je skutečný kumšt. To je to co myslím chybí našemu premiérovi. Nechat se vyprovokovat a neumět udržet nervy na uzdě, to dost velká slabina. Je to škoda, ale při úrovni našich politiků, kdoví co přijde po Topolánkovi.......třeba něco jako Rath!!!!!!!!! Fakt si to naši občané zaslouží?

0 0
možnosti

Nevka

4. 2. 2008 20:45
Výborná úvaha, ale...

co by na to řekli právě rodiče těch neurvalých politiků, že je špatně vychovali? Sama si už řadu let kladu otázku, kde se kolem bere tolik sprostoty a mnozí nadhazují, že "je to tou dobou". Myslím, že jsem dobře vychovala své dvě dcery, doma nemáme problém s komunikací, jsme víc dobré kámošky, ale bohužel rodin, kde se s dětmi neustále mluví a povídá odmalička už není moc. Co s tím?

0 0
možnosti

Jarda

4. 2. 2008 17:32
Dobře napsáno - jako obvykle.

Jen bych podotkl, že Zeleným žádný kodex k ničemu nepomůže. Být "Zelený" je samo o sobě projevem velké nesnášenlivosti. Slušný člověk nemůže patřit k Zeleným.

0 0
možnosti

Ahmose Nefertari

4. 2. 2008 17:09
Myslím si, že platí,

když dojdou argumenty, přijdou ke slovu nadávky a vulgarity. A pokud jde o naše pány politiky - jedno jestli modré, oranžové či tečkované, slušného člověka aby pohledal. Moje babička měla svatou pravdu když říkala, že slušný člověk mezi ně neleze...R^

0 0
možnosti
MK

Michal Kant

4. 2. 2008 16:50
jojo

smutná pravda

0 0
možnosti