Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KU

Karelur

10. 1. 2008 12:49
Vážený autore

Porovnej demokracii v následujích zemích a najdi alespoň deset rozdílů v systému výkonné a zákonodarné moci: USA, Polsko, Švýcarsko, Austrálie, Hongkong . Pokud to zvládneš můžeš kritizovat demokracii v Rusku. Každá země má takový systém demokracie který ji vyhovuje s ohledem na její historický vývoj !

0 0
možnosti

Dandy57

11. 12. 2007 9:14
vážení....

staral bych se raději o sebe,docela mne děsí,že každé zastupitelství,hejtmanství,či Obvodní úřad má vládu jedné strany ODS,a to už nebudu dál rozebírat,že většina těch modrých ptáků čtyřiceti-padesátníků byla svazácko -komoušská generace,těm pár čestným, bych nerad ublížil,či-li pamatuji si na 89,jak právě tito ambiciózní, svazáci,za mnou jako mluvčím OF s čistým štítem, chodili a sdělovali,mi už jsme to komoušům položili tu knížku a do OF chceme  vstoupit a vy nás vezmete,je to otevřené,mne  z  toho bylo zle,a vidím,že právě tyhle proškolení kujóni,tady rozhodují na všech úrovních,téměř o všem,dřívější kámoši,těch pár spravedlivých beru,ale ti přece musí s vlky výt,šmejd made in cz[>-]

0 0
možnosti

Lenka

11. 12. 2007 9:43
Re: vážení....

Zaprděný názor maloměšťáčka, který nevidí přes prah svého domu... ach bože..

0 0
možnosti
D

Doktor69

11. 12. 2007 9:07
Hmmm...

V Rusku nemají demokracii. No a co? Musejí ji mít? Je to pro Rusko nejlepší systém? V Iráku zkusili USA demokracii zavést, o výsledku se netřeba zmiňovat. V Rusku mají jednu silnou osobnost, chcete-li, diktátora. Odpádá jim tím zdržování patrná u nás, kde sice demokracii máme(tedy údajně), nicméně teprve 8 měsíců od voleb vzniká vláda, a zbytek času do dnešních dnů řeší naše "elita" víceméně personální otázky místo aby vedla stát kupředu ... Já říkám, že jeden schopný diktátor by byl i pro stát jako je ČR požehnáním ve srovnání s bandou darmožroutů - Topol, Jyrka, Džamila, Vondra, Kalousek, atd...:-©

0 0
možnosti

symir

11. 12. 2007 8:42
Pravdivý článek

Stejný pravdivý článek může napsat ruský novinář o volbách v Čechách. Zde prosím osnova:1. ovlivňování voleb medii, tajnými službani/Kubice/, nerovný přístup do medií. Zveřejnění tajných dokumentů.2. tahanice okolo sestavování vlády- přetahování poslanců- Dalík- nakonec vláda založená na dvou přeběhlících.3. pronásledování a kriminalizace poctivých a úspěšných českých podnikatelů. Snaha je ,,dostat,, i v cizích zemích. Pitr, Krejčíř, Kožený. Ještě že v zemích jako JAR, Seyshelly vládnou demokratické režimy a podnikatele nevydají.4.  Záměrné neobjasnění případů vražd našich ,,kapitánů,, průmyslu- např. Mrázek...Jejich vazby na politiky.

5. Členy vlády vyšetřuje policie, falešní svědci, podplacení svědci, odebrání případu vyšetřovatelům i státním zástupcům a předání kauz těm ,,povolným,,

0 0
možnosti

Divící se

11. 12. 2007 3:04
Ale, ale .....

Z článku: ...."Mluvit o nich jako o svobodných, tak to by byla hodně veliká nadsázka, ...."  --- to napsal autor článku, zapomněl však říci, v čem byly ruské volby nedemokratické. .... Proč to nenapsal? Postě proto, že to není pravda. Volby v Rusku byly i dle čečských kritérií jak demokratické, tak i svobodné, prostě většina voličů rozhodla a sw tím nikdo nic nenadělá.. Spíš by se měl autor zajímat proč se tak stalo, jaká by mohla být jiná cesta Ruska, zda by to nebyla cesta do chaosu a zda k rozhodnutí ruských voličů nepřispěli i čeští vládní proameričtí vrtichvostové. 

Z článku:  "Putin velmi dobře využívá nejednotnosti Evropské unie, vede separátní jednání s Německem, s Francií." .... - A proč ne? Vždyť Francie a Německo jsou evropské demokratické velmoci, v nichž jsou u moci mnohem rozumnější politikové, než nappříklad typy jako Topolánek, Bursík, Čunek, Nečas, Langer, Vondra, Schwarzenberg a podobná sebranka!

0 0
možnosti
CC

cekon

11. 12. 2007 6:07
Re: Ale, ale .....

Zapomněl jste Paroubek, Rath, Sobotka, Gross, atd. (Y)

0 0
možnosti
M

morbidni_kreten

11. 12. 2007 0:09
:-p

kdo ho za tyhle kecy platí?Dick cheney?;-D;-D;-D

0 0
možnosti

pavel.vitek@bluewin.ch

10. 12. 2007 22:34
Porad lepsi Putinland nez Jelcinland

Za Putina se Rusko konecne zvedlo z bahna kam ho privedl ozraly Jelcin .Je jak ekonomicky tak vojensko politicky tak silne, ze si nemusi nechat srat od USA na hlavu jako predtim.Taky nedovoli vice plundrovani sveho nerostneho bohatstvi od americkych monopolu a plundrovat ho mohou jen Zide s ruskym obcanstvim s Abramovicem v cele. Bezny Rus konecne dostava vyplatu za kterou si muze neco koupit a pensisti pense. Co chcete vice vy "demokrati". Novou VRSR ?;-€;-€[>-]

0 0
možnosti

marold3

10. 12. 2007 19:45
Volby v Rusku nebyly tajné?

To je ovšem skandální!!!

0 0
možnosti
K

kuksemtam

10. 12. 2007 18:52
Neskutečná naivita Čechů

Stejní naivkové jako jste vy všichni tady,

přiblblí antiamerikanisté a obdivovatelé primitivů z východu, obdivovali kdysi fešáka Hitlera. Hloupost a naivita byla krutě potrestána.

0 0
možnosti

ondrazusti

10. 12. 2007 19:59
Re: Neskutečná naivita Čechů

nemůžu než souhlasit...putin si teďka dělá u sebe co chce a brzo mu to už nebude stačit...je to despota...člen kgb! ...hergot lidi! vzbuďte se!!

0 0
možnosti

Bobo

10. 12. 2007 18:28
Rudé Právo před dvaceti lety

Stejný typ manipulace a demagogie. Autor článku zřejmě našel ve sklepě starší  vydání zmíněného deníku a lehce upravil text (pro méně chápavé - ostří kritiky nemíří tentokrát na západ, ale na opačnou stranu). Zdá se, že to volání po zrušení senátu  má co do sebe. I takovéto "analytiky" si platíme z našich daní. No nazdar.   

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Lékař.