Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

WANG

9. 6. 2008 12:40
dobry clanek

bohuzel poukazujici na zblbost volicu, ptz ti nejsou casto schopni ruzne populismy (rude, modre, zelene atd.) rozeznat. Z meho pohledu je jednoznacne kralem planych slibu Paroubkova CSSD, ktera toho uz naslibovala skutecne mnoho a skutek utek. presto diky manipulaci s odbory (vsichni predaci jsou v CSSD) se jim dari vyvolavat paniku ve spolecnosti a momentalne treba ucitele se tim nechali zblbout. Ptam se, proc nestavkovali jiz za CSSD.

absolutni souhlas s autorem je ohledne okupovani koty v Brdech ekologistickou firmou GP, zakrok mel prijit uz davno.

0 0
možnosti

AlenaNovák

5. 6. 2008 13:45
Souhlasim s vami

a je mi uprimne jedno, jestli je hladovka jen o vode nebo jestli smi k tomu jist i polevky. To Dharmaboy:  I po týdnech hladovky lze v klidu chodit do práce a fungovat? Tak zkuste nejist tyden a jit treba ucit! ;-)

Je to vydirani a Tamas si tim jen honi popularitu. To je asi jedine, z ceho ten loser zije. Tak vztrvejte a vyzente je z tech lesu, poslete to i Parkanove, at se chztne za nos!

0 0
možnosti

petr.mara

5. 6. 2008 20:27
Re: Souhlasim s vami

A kdo říká, že to nezkusil? I začátečník může chodit do práce (pokud to není fyzická práce - horník, dřevorubec) a musí si jen zvyknout na "nové věci";-).

A ohledně rychlých soudů o jiných (popularita, vydírání) - raději nejdříve hodně cestujte, čtěte, přemýšlejte a teprve pak....V

0 0
možnosti

pepr22

4. 6. 2008 10:20
legrační

že začal s hladovkou tentokrát za radar Doležal. taky vydírá? ;-D

0 0
možnosti

ja_david

4. 6. 2008 10:14
o politice vim prad, ale vim toho dost o pustech..

Takze pust je jenom voda a nic jineho, existuji i formy sucheho pustu, kdy neni prijimana ani voda. Klasicky pust je po natrenovani mozne bezpecne drzet az 40 dni. Pri pustovani se telo po zhruba 3 dnech prepne na spalovani vlastnich tukovych zasob, dale zacne dochazet k procesu ocistovani. Jednoduse receno, telo sezere a vylouci vsechno co nepotrebuje. Takze mizi ruzne vyrostky, nadory, leci se revma, mizi nasledky prechozenych nemoci apod.

Hladovka neni pust. Pri hladovce je prijimano omezene mnozstvi potravy, napriklad ovocna stava je take potrava. A oni tusim pili kafe, jedli zeleninove polevky a pili stavy. Dlouhodoba hladovka je nebezpecna, jelikoz nedojde k prepnuti na spalovani tuku a telo zacne hladovet.

0 0
možnosti

harkonnen

4. 6. 2008 17:44
Re: o politice vim prad, ale vim toho dost o pustech..

A pak lidé, kteří ač doktoři toho neví ani dost o hladovce, budou rozhodovat o výstavbě radaru. Zatímco my, tupí voliči máme tak akorát právo jednou za 4 roky odevzdat hlas a pak držet ústa. Skutečně nechápu, jakým "osvícením" projde člověk (kupříkladu takový herec nebo chirurg), který získá poslanecký nebo senátorský mandát, aby mohl být přes noc expert na strategickou rovnováhu sil ve světě, výstavbu strategických vojenských zařízení, raketovou obranu, či šíření jaderných zbraní.

0 0
možnosti

J i ř í

4. 6. 2008 9:19
Černobílé vidění hladovkářů.

Za článek děkuji, je velmi přínosný. Problém vidím v tom, že v životě nic není černobílé, vždy je věc složitější. Postavit radar má svoje negativa i pozitiva (podle mě ta pozitiva převažují; i 10 % pravděpodobnosti, že islámské země ohrozí naši civilizaci, je příliš vysoká). Cogito ergo sum; ale ti hladovkáři nepochybují. Copak si nepřipustí určitou možnost, že vše může být jinak, než v jejich černobílém vidění, že existují informace, které nemáme, a že možná bojují za špatnou věc? Sám budu rád, když se ukáže, že radar je zbytečný, ale se 100% jistotou to může tvrdit jen hlupák.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

4. 6. 2008 17:07
Re: Černobílé vidění hladovkářů.

Přínos vidíte v tom, že hladovka je vydírání? Hladovka přitahuje pozornost, to je i důvod proč ho někdo volí. Aby se např. dostal do médií to kvůli čemu ji drží. Je to výhradně jeho věcí. Lze mu to jako nerozumné vůči vlastní osobě rozmlouvat, ale to je tak asi všechno, co se s tím dá dělat. Hladovka sama vydírat nikoho nemůže, ani mne ani vládu.

0 0
možnosti

MightyFucker

4. 6. 2008 9:06
Žádné vydírání

Nejedná se o žádné vydírání, je to jen projevení nesouhlasu, které je z pohledu zákonů v pořádku, ale naprosto zbytečné a na rozhodnutí vlády nabude a ani nemůže mít žádný vliv... také by mne zajímalo, jak se dá takto dlouho držet hladovka a být naživu... jestli oni kuci trosku nepodvadeji.... ;-)

0 0
možnosti

Hufner

4. 6. 2008 8:25
Blbost je....

Richarde, znovu dokazujete, že blbost je nezničitelná...určitě jste byl lektorem VUMLu....

0 0
možnosti

EasyR

4. 6. 2008 9:41
Re: Blbost je....

Tohle je ovšem argument "levicového intelektuála", formátu přinejmenším Slávka Jandáka...

0 0
možnosti

palok59

4. 6. 2008 8:17
názor

problém hladovkářů dle Vás tkví nejspíš v tom, že hladovku drží za myšlenku, se kterou nesouhlasíte. Je zajímavé, že jedna hladovka je bojem za svobodu, demokracii, ideály apod., kdežto jiná hladovka je vydíráním. Stejně jako jedna demonstrace je bojem za svobodu a na druhou se reaguje prohlášením, že na ulici se jednat nedá. Můžeme s názorem hladovkářů souhlasit či nesouhlasit, ale to, že za svůj názor jsou ochotni držet hladovku je dle mého názoru docela obdivuhodné. Já ani Vy bychom to nejspíš nedokázali. 

0 0
možnosti

4. 6. 2008 5:09
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

suchar

4. 6. 2008 7:26
Re: ano další hladovce!

my tady držíme protestní žravovku za radar a dostavbu Temelína anikdo si nás nechce všimnout to je hnusná diskriminace

0 0
možnosti

karel60

4. 6. 2008 0:28
Super zpráva.

Dříve komunistický novinář, dnes feťák ve službách iDnes, J.X.Doležal vyhlásil, že od pátku 6.6. až do podpisu Smlouvy o radarové základně mezi USA a ČR, bude držet na podporu radaru hladovku.;-D Co na to autor bloggu?

0 0
možnosti