Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tromi

8. 7. 2008 9:57
městská benga jsou tu jen pro otravování

jde většinou o nedoučené blbečky, kteří si masírují na řidičích ego, ale pro co byli primárně zřízeni, to nedělají, pouze otravují. Starostové vesnic řvou, protože si nakoupili drahé hračky a ošklivý papínek jim je chce sebrat. Vidím bordel po vsích, rozmlácené silnice a chodníky, na nic prý "nemají" ale na radary ano:-©

0 0
možnosti
JD

icmek

8. 7. 2008 10:14
Re: městská benga jsou tu jen pro otravování

mýlíte se. přijde čas, kdy budete děkovat za to, že městská policie existuje. třeba až narazíte na idiota, kterej Vám stojí před garáží, a domluva na něj neplatí. třeba až uvidíte ožralu, jak Vám přes plot chčije na psa. třeba až uvidíte, jak před školou bijí Vaše dítě parchanti o dvě hlavy větší. (případ známého...parchanty chytil za vlasy, rozflákal jim huby a když přijeli jím zavolaní strážníci, řekl, že jim jeho syn takhle namlátil. strážníci vzdali úctu synkovi a parchanty si odvezli)... prostě přijde čas. a jestli jezdíš po městě, nauč se jezdit jako člověk, né jako mladej posranej tuningář, kvůli kterýmu spadaj všichni mladí řidiči do jednoho pytle.

0 0
možnosti
JD

icmek

8. 7. 2008 9:13
no...

já jen podotknu, že 1-2 km/h může někomu připadat jako nepatrné, ale to bychom pak hranici tolerance mohli zvyšovat donekonečna. podstatné je, že 50km/h je MAXIMÁLNÍ POVOLENÁ rychlost, tedy hranice, za kterou již řidič nesmí jít. v praxi to znamená, že by měl řidič jet 45 - 46 - 47 - 48 km/h. tedy tachometrových 50 a vše bude v pořádku. skutečných 50km/h je potom nejzašší mez, kterou již nelze překročit. takže promiňte mi, ale zdá se mi jakákoliv tolerance zbytečnou alibismem pro řidiče, kteří nechápou termín "maximální".

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Lékař.