Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

ak1975

22. 11. 2007 10:22
dojíždění do práce

Stále nechápu, proč by Plzeňák nemohl pracovat v Plzni, Brňák v Brně, Ostravák v Ostravě atd atd, proč všichni musí jezdit do Práglu??,

0 0
možnosti

regazzi

30. 11. 2007 9:22
Re: dojíždění do práce

Prachy jenom prachy necekaji....jen po nich sahnes, a uz te maji.......;-D

0 0
možnosti

Milan

21. 11. 2007 18:07
Socka tomu říkaj akorát snobové a Pražáci.

Cena jízdného MHD stoupá - bodejť  by nestoupala, když stoupají ceny všeho a navíc ještě velká města přišla o příjmy do rozpočtu ve prospěch malých vísek.

Koho budete volit při prezidentské volbě, pane Seqensi? Klause nebo Švejnara? Protože je to před senátorskými volbami, určitě o tom budou Vaši voliči informovaní. Někým.

A tu svou předvolební agitaci byste mohl více rozkošatit. Cena MHD a ČD je sice zajímavé téma, ale jenom na tom voličské hlasy určitě nezískáte.:-)

0 0
možnosti

Marvin

21. 11. 2007 13:34
Kdo? Ti co doteď.

Já bych se o hromadku nebál. Je naivní domnívat se, že se valná většina cestujících ze dne na den rozhodne, že zahodí tramvajenky a půjde si koupit do bazaru auto. A věřte, kdyby se tak náhodou stalo, po pár dnech neprůjezných silnic by se jich většina ráda vrátila do té "socky".

Srovnání s plně obsazeným autem  trošku kulhá, Vám by se chtělo každý den čekat, až se sejdou všichni Vaši "spolujezdci"? Všímejte si kolem sebe, kolik z aut, která ráno potkáte, jsou plně obsazená? Proč asi?

Otázka co je v konečném důsledku levnější, je na dlouhé povídání. Nezapomínejte ale započítat opravdu VŠECHNY náklady, ano? A počítejte reálně - to plně obsazené auto se podaří opravdu málokomu.

Kdo jezdí autem, bude jezdit dál. Pokud se někdo rozhodl pro hromadnou dopravu, s největší pravděpodobností ho ani tohle zdražení neodradí. Tak radikální to zdražení zase není. A faktorů proti přesedlání na auto (kolony, cena paliva, ostatní náklady) přibývá přinejmenší stejně rychle jako těch pro. Nebo ne?

0 0
možnosti

Jarda

21. 11. 2007 13:31
Plzeňáci jezdí do Prahy autobusem.

Od tý doby, co se ve vlaku nesmí kouřit, nejezdí vlakem do Prahy ani kuřáci. Vlakem je to totiž nejenom dražší, ale taky to trvá dýl.

Ale znovu Vás žádám, pane senátore, vyjádřete se na svém blogu k eutanázii. Nejen mne, ale i ostatní vaše voliče bude zajímat, jestli vy jako lékař v roli senátora zvednete ruku pro nebo proti zákonu, kterým se bude eutanázie umožňovat.

Kdo jiný by o tom problému měl napsat zasvěcený článek než lékař a zákonodárce současně?

0 0
možnosti

Radka

21. 11. 2007 13:19
Auto jedině se slouhou-šoférem

Já. Protože řízení auta je pro mně po mytí hajzlu nejodpornější činnost.

0 0
možnosti

Velká hlava

21. 11. 2007 13:16
Plzeň, to je někde u Brna ?

Tak jo, já s tím něco udělám, když jsem ten "Vobyčejnej vobčan"...apropo, proč to tedy nějak neřešíte vy, copak slovo senátor pochází jenom z toho, že má v hlavě seno?

0 0
možnosti

Bedrich

21. 11. 2007 13:39
Re: Plzeň, to je někde u Brna ?

Senátor je od toho, aby si zapálil dýmku a rozdával moudro davu chudého duchem. Voni o tom zrušení svejch výhod blábolí pravidelně, ale jako vždy skutek utek.

0 0
možnosti

jája

21. 11. 2007 13:09
kdo tou "sockou" bude jezdit

Tak až tu ty plzeňáci a já nevím kdo ještě nezacláněj.

0 0
možnosti

Krak

21. 11. 2007 13:38
Re: kdo tou "sockou" bude jezdit

Jájínku, ty jsi nenapsal až co. Jsme zvědaví na tvou velkou myšlenku...

0 0
možnosti

Karolina

21. 11. 2007 12:54
O socku žádný strach!

Pokud jde o dojíždění do Prahy,je cesta vlakem rychlejší - známý dojíždí z Kutné Hory do jedné pražské banky vlakem, i když má k dispozici služební auto, protože vlakem jede hodinu a autem hodinu a půl - jedna cesta. Problém v Plzni je kromě ceny ještě jeden - MHD tam je těžce nefunkční - dostat ze např. z univerzitního areálu na Borech k hlavnímu nádraží nebo na Mikulášské nám. na Slovanech trvá až 40 minut a ne méně než 30 - zkratkou to je cca 5-6km. Zdatnější běžec by tam byl rychleji.Autem 7 až 15 min podle provozu.Cyklistické stezky neexistují.Takže do Prahy vlakem, po Plzni autem, tak blbá MHD jako v Plzni se hned tak nevidí. Abyste byl v obraze, co se děje v podhradí!!

0 0
možnosti