Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z vás by měl každý psychiatr radost.

1 0
možnosti
FS

Pořád si ještě myslíte, že nemám pravdu? Troufnete se mi podívat do očí a říct mi: to co jsi napsal je nesmysl, děje se to úplně jinak?

0 0
možnosti
Foto

J58a95n 83H96o88r11n60í74k

13. 10. 2021 12:58

Při mém rozhodování, koho volit, jsem se závistí neřídil.

Blog je veden ve velice obecné rovině, težko o něčem diskutovat.

0 0
možnosti
Foto

"...Tak je tedy Babiš poražen. Ale kým? Těmi, co tady tento stát rozkrádají daleko více a daleko déle než on?..."

Kdo co rorkrádá?

0 0
možnosti
JK

Kdybych byl jako těch 93% obyvatelstva. Napsal bych vám : samozřejmě to vše vím a taky s tím počítám. Myslím, že to je ta správná cesta po kterou musíme jít. Bohudík, že takový nejsem a je mi z toho zle.

0 0
možnosti
FS

Šetřete síly. Zle teprve bude. Bohužel všem. I těm, co to teď s radostí chystají. Jen to ještě nevědí.

0 0
možnosti
VB

Z více než 65 % voličů, kteří se účastnili voleb, jich výrazná část (přes 40 %) vsadila na udržení demokracie a právního státu, podle předvoleb. průzkumů se nadějně ukázala koalice SPOLU, proto jim velká část voličů dala hlas, i kdyby je jindy nevolili. Mezi mými známými byli tací, kteří chtěli volit socdem (např. i jen proto, aby ve sněmovně byly vyváženější pravicové a levicové pohledy), ale radši dali tentokrát hlas "pravicovému středu", protože nechtěli p. Babiše ve vládě. To byl hlavní motiv podle mě, bohužel mnozí před volbami postrádali u politic. stran jasné stanovisko ke covid-19 a očkování, resp. ti, kteří si umějí hledat informace i v zahraničí, postrádali jasnější příslib, že se po volbách bude odvíjet zdravotní politika podle úspěšnějších zemí, jež neomezují práva občanů ani kvůli dozvukům infekce - např. Skandinávie své občany nedusí tak, jak to dělal ministr Vojtěch. Mnozí ale očekávají (podle předběžné komunikace např. se SPOLU), že se po volbách i u nás začne postupovat smysluplněji, že se občané např. nebudou vydírat covid-pasem, že se nebudou nařizovat roušky nadbytečně ani vynucovat testy u bezpříznakových lidí. Už žádný lockdown, jedině lokální rozumná opatření, pokud by to bylo na místě. Postupovat podle vědec. poznatků, nikoli podle zvůle politika.

0 0
možnosti
FS

To je hodně alibistické! Všichni víme, že Spolu byli a jsou všichni ti největší zloději a jen díky tomu se dostal Babiš k moci. Všichni víme jak hlasovali o lockdownech. Můžete lhát všem kolem sebe, ale své svědomí neobelžete. Nezlobte se - nebudu korektní. Stáhli jste nás do neskutečného svrabu. A proč vlastně? ... Všechny informace byly celou dobu k dispozici. Jen v TV říkali ... Jenže všichni víme, že média lžou ze všech nejvíc. Házíte bahno na Lipovskou, která to jen rozkrývala. Její největší prohrešek byl, že na ní nic nemají. A všichni(!!) jste na to skočili. Tak teď se nevymlouvejte. Je to trapné.

3 0
možnosti
KC

Nářek lidí, jako jste vy je velmi, velmi zábavný. Jen pokračujte a zalkněte se svou záští a závistí.

4 5
možnosti
Foto

Máte v příjmení Chytrý, ale uvažovat vás nikdo moc neučil, že ne?

5 0
možnosti
PC

Vidím to úplně stejně, bohužel. KarmaR^, i když ne zrovna radostná.

4 0
možnosti
Foto

Take se mi zda,ze vyznam pojmu suverenita CR nekam mizi a slovo patriot ci hrdost na svuj narod se stavaji nadavkou. EU by se nejradeji chovala jako federace, v necem uz se tak chova.

S KSCM je to tak, jak pisete, ti byli aspon citelni a sami o sobe neskodni..

To nejlepsi,co v politice muze nastat je asi vyvazenost. Hlavne ne jednu prilis silnou stranu a nebo jen jeden smer. At se klidne perou mezi sebou o volice,bude je to drzet zpatky od naznaku totality.

3 0
možnosti
JB

J60i34r24i 80B12o12r

10. 10. 2021 12:22

Smysl má pouze poslední věta.

1 1
možnosti
FS

Dle výsledku voleb neočekávám, že tomu bude rozumnět víc než 3% lidí. Smysl (logika) je dán jen informacemi aktuálně obsaženými v mozku. 97% populace je tam prostě nemá. Nepište tedy smysl nemá, ale smysl pro mě nemá.

4 0
možnosti