Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Že se ta "naočkovanost" (zde metaforická) národa nezastaví ani u dětí, je opravdu smutné. Že si každý může nechat píchat do sebe, co uzná za vhodné, je jedna věc, ale aplikovat či nechat aplikovat svoje (na manipulaci a vlastní intelektuální lenosti založené) přesvědčení i na život někoho jiného – najmě vlastní děti! – je za hranicí čehokoli únosného, zvláště když ta věc je pro ně minimálně nepotřebná (spíše však vyloženě kontraproduktivní a z dlouhodobého hlediska pravděpodobně nebezpečná) a sama o sobě je ve fázi pokusu, přičemž negativní odezvy, ač médii usilovně zamlčovány, se ve znepokojivých číslech projevují. O sociálním a psychickém dopadu nemluvě.

Karma.

5 0
možnosti
Foto

Je znát, že hrdinně a s plným nasazením udělujete "hraběcí" rady jiným. A vaším "kvalifikovaným exkurzem" do oblasti práva je zbytečné se zabývat.

0 3
možnosti
FS

Od začátku tvrdím a křičím, že vše je jen záměr někoho, koho neznáme. A že jen děláme užitečné idioty jiným. Tady o tom máte důkazy: https://sentensky.blog.idnes.cz/

Vy jste tam také od začátku - jen v jiném vlaku. A pořád se vám výhled z okénka líbí co? Nebo vlastně - máte plné stoly, co byste koukal z okénka, že?

0 0
možnosti
IB

I76v51o 48B50o41u18š53e

3. 9. 2021 9:27

Jak vy vlastne definujete epidemii? A jak zdravy rozum?

1 4
možnosti
Foto

Nejde o to, jak ji definuje autor. Jde o oficiální definici. U nás je to 1600–1800 případů na sto tisíc obyvatel. Víte, kolik jich tu podle MZ máme ke včerejšku? Celých 26.

Ano, zdravý rozum... kam se poděl. Ale my jedeme v tom "co kdyby", že jo. To se dá dělat klidně ještě deset let...

2 0
možnosti