Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HH

Problém covid testů je, že můžete být pozitivní i po očkování. To jsem zvědav, jak to vláda vyřeší.

0 0
možnosti
Foto

jakmile Bidet nastoupí do funkce presidenta U.S.A., Covid okamžitě zmizí.

4 1
možnosti
Foto

A jako vicepresident bude Splachovač. ;-D

1 1
možnosti
Foto

J78i32ř78í 34K21i66n76d95l

28. 12. 2020 14:22

Virus covidu je mírný a pouze dvě procenta nakažených covidem má těžký proběh, zbytek jsou všechno lehce zvládnutelné věci.

0 0
možnosti
JR

J46a81n 95R61á35ž

28. 12. 2020 11:15

"Rychlá" přivezla pacienta, který při převozu zemřel. Co mám napsat jako příčinu smrti, ptá se lékař primáře. Napiš COVID. Ale on má devět bodných ran v hrudi, reaguje lékař.

Tak napiš, že zemřel na COVID, když se vyskytly náhlé sekundární komplikace .

8 0
možnosti
PB

P26e23t61r 11B10u92r62i59a87n

28. 12. 2020 20:52

Vzpomněl jsem si na jiný výborný vtip:

Ruský pochůzkář píše hlášení o nalezené mrtvole:

"Mrtvý měl v hrudi dvě střelné rány velikosti dvacetikopějkových mincí, jednu ránu velikosti padesátikopějkové mince a dvě střelné rány v zádech velikosti rublové mince. Dohromady tedy pět střelných ran v celkové hodnotě dvě devadesát."

2 0
možnosti
JS

Co budete říkat, až Vám umře někdo z rodiny , který byl dosud naprosto zdravý ?

2 12
možnosti
DS

Že nebyl naprosto zdravý. Mnohé rodiny mají genetické zátěže o nichž ani nevědí a které by se při horším zdravotnictví dál nešířily, protože by vymřely bez potomstva. Mám konkrétní příklad, léčitelný ale díky nekomunikaci v rámci zdravotního systému převážně neléčený ani v některých případech, kdy byl diagnostikován.

10 0
možnosti
ČP

Upřímě, nevím co si o vás mám myslet. Vy jste opravdu za 9 měsíců nepochopil, je ti mrtví tady nejsou hlavně proto, že se proti viru za zavádějí přísná opatření? Dovedete si opravdu představit, jak by to tady dopadlo, kdyby se všechno volně pustilo? A uvědomte si prosím, že toto se děje v celém civilizovaném světě. Už vím, co si o Vás mám myslet. Ale nemohu to tady napsat.

6 12
možnosti
KP

Čekalo se tedy, přes léto,aby se to mohlo zavřít na podzim? To měl coviďák prázdniny?8-o

2 0
možnosti
BM

Hledáte námět na konspiraci? Tak sledujte ČT.

5 0
možnosti
LP

Na vaši otázku, proč se vláda snaží donutit veřejnost k očkování, existuje jednoduchá odpověď. Doufá se, že proočkovanost společnosti povede k odstranění omezujících opatření likvidujících ekonomiku.

Mně to přijde celkem jednoduché.:-)

13 4
možnosti
DS

Proočkováni budeme v nejlepším v půlce roku 2022. Vláda slibuje podzim 2021, připočtěme jednou takovou dobu a to jsme optimisté. Letos se PCR prokázaně od září do konce roku nakazilo asi 500 000 lidí a ti mají minimálně po 8 měsíců protilátky https://www.prolekare.cz/covid-19/testujme-s-rozumem-dlouhodobe-protilatky-proti-sars-cov-2-u-senioru-125253 . Takže za 5x takovou dobu se prokázaně nakazí další 2,5 mil. lidí. Spíš ale násobně tolik, při už celkem provařené falešné negativitě testů a podivnostech s hlášením a zvaním. Potřebujeme ještě nějaké očkování? Ostatně, kdo ho zaplatí, když nikdo produktivní nezbyde aby platil daně.

Potřebujeme dobré testy na imunitu. A očkovat ty, kdo jsou skutečně ohroženi, to možná zvládneme v rozumném čase. Snad je tím ještě více neohrozíme.

5 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 8,61
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik