Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na Bureše mám nejspíš podobný názor jako vy - ovšem nikoliv z důvodů, o kterých píšete. Hlavně proto, že jaksi tisíckrát přeháníte. Proč by děti, které něchodí pár měsíců do školy a i většinu kroužků mají online, měly zkaženou budoucnost? Mám sedm vnoučat - všech pět školních výuku zvládá, kroužky mají přes net, pohybu mají díky rodičům tak dost, byly i na horách, ta pětiletá se naučila lyžovat na kopci kousek od Prahy... Všechno je to o rodičích, o jejich přístupu... a taky o tom, jestli je pro ně důležitější, aby děti měly ještě dalších 10 let babičky a dědečky - a "zaplatí" za to tím, že si letos nezalyžují a místo s partou kamarádů se vídají třeba jen s jedním. A nebo jestli je jim jedno, že prarodiče pomřou, aby jejich děti nebyly ani nijak "omezovány".

1 2
možnosti
PC

Vlastně mají dnes ty děti záviděníhodný život - do školy nechodí už skoro rok, kroužky přes net (to musí být zajímavé např. pro kroužky taneční, sportovní apod., ;-D), ZUŠ vlastně taky přes net. ;-D, intenzivní a pravidelný sociální kontakt už je asi přežitkem stejně tak jako jasně daný pravidelný režim dne ... a můžeme pokračovat donekonečna.

Spousta jejich rodičů je už ekonomicky i psychicky na dně, razantně se zvyšuje úmrtí (nejen seniorů!) na zanedbanou zdravotní péči, počet sebevražd trojnásobný, státní dluh astronomicky stoupá.... čeho se asi ještě dočkají? Zapomeňte, že se o nějaké "letos" určitě nejedná! Mnozí z těch, kteří uvažují jako vy, to vůbec nejsou schopni ani domyslet! Kdo nemyslí jen na sebe, je mu naprosto jasné, že tu s takovou vlastně "v klidu" zanecháme našim dětem spálenou zemi. To vám, p. Šporková, asi nevadí, že? 8-o

Já bych s dnešními dětmi a mladými lidmi tedy neměnil ani za nic!

0 0
možnosti
PC

Vynikající, naprosto pravdivé!R^R^R^

Ta celková nezodpovědnost nejen politiků, ale především vyděšených coviďáků vůči mladé generaci je přímo děsivá.

1 0
možnosti