Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tahle chřipka se nějak všem zrovna hodí do krámu. Spoustu jiných chřipek a dalších onemocnění přecházíme bez povšimnutí. Vlastně naposledy jsme si všímali té ptačí a prasečí, také to začalo takovou mediální panikou a nakonec z toho nic nebylo.

0 0
možnosti
FS

Ne, že nic nebylo. Někomu to ukázalo, že cokoliv vypustí, média budou poslušně papouškovat a národ se nechá snadno oblbnout. A přitom, jaksi mimochodem, proběhly parádní kšefty s vakcínami - pamatujete? Podobnost s dneškem čistě náhodná :-)

0 0
možnosti
Foto

Až vás to čapne a s těžkým průběhem (teď zrovna to mají 3 mí kamarádi), tak budete zpívat úplně jinou písničku.

0 0
možnosti
FS

Dobře, takže budu víc já s covidem, než někdo, komu může jiná operace zachránit život? To jsem rád, že na mě myslíte

0 0
možnosti
JK

Mám, na to méně extrémní názor. Čísla se starou dobrou chřipkou nelze srovnávat opatření a strach z tohoto viru všechno výrazně zkresluje.

Jinak fotky jsou super a "bulharská konstanta" je bezva terminus technicus.;-)

0 0
možnosti
Foto

Rv - kromě fotek, ale ty vykouzlila příroda. Nadávat umíte hezky...

0 0
možnosti
Foto

Moc pěkný fotky. Parádní "padouchy". Díky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 12,45
  • Průměrná čtenost 610x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik