Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Díky za jeden z mála střízlivých článků na toto téma. Úplně se shodneme.R^

2 0
možnosti
JR

J48a84n 32R33á58ž

16. 2. 2021 15:42

Když se dívám na nejezdící vleky, je mi smutno, protože nechápu proč tomu tak je.

Přímo miluji točené pivo i pokec hospodě, ale z toho. že jsou zavřené stejně smutný nejsem, neb vím proč tomu tak je.

PS. Dnes jsem mluvil s kámošem, kterého po čtrnácti dnech na JIP přenesli na "normální" pokoj. Každého, kdo se o "koronáči" vyjadřuje jako autor blogu, tedy bez znalosti věci, nepovažuji zrovna za rozumného člověka.

1 2
možnosti
Foto

Covid je stejná nemoc jako každá jiná. Jediný rozdíl o proti jiným nemocem je v publicistice. Takovou žádná jiná nemoc nemá. Má stejné příznaky jako chřipka. I na rýmu se umírá. Za celý měsíc leden na běžné nemoci u nás zemřelo 9 000 lidí. Přitom každou 2o minutu zemře jeden člověk na zhoubný nádor, zhruba každou 17 minutu zemře jeden člověk na akutní infarkt myokardu. Stejně tak narození, tak i smrt je součástí našich životů.

2 0
možnosti
JB

J35i18r76i 80B63o88r

16. 2. 2021 11:44

20dolarů? Znáte cenu ostatních vakcín?

0 0
možnosti
Foto

Z Vašeho článku: "Neříkám, že je to lehká rýma. Je to něco na úrovni chřipky. Plus mínus. S podobnými potížemi, s podobnou smrtností. Budeme umírat. Nejde tento život ukončit jinak než smrtí. Nebo Vám někdo sliboval nesmrtelnost? - - - - Koukněte autore, kolik už lidí umřelo na ten kovid ve Vašem okolí? Jen by mne to tak zajímalo..... kolik jich umřelo na kovid za poslední 2 měsíce a kolik jich umřelo na chřipku za posledních třeba 10 let... A taky, ti, co to prodělali (měsíc dušnosti a totální slabosti a ani teď, 2 měsíce od "vyléčení", nevyjdou naráz 5 schodů), kolik znáte takto těžce postižených po chřipce? Já tedy v minulosti párkrát chřipku měl a nebyly to malé horečky, třeba 41 po dobu mnoha dnů, ale po skončení nemoci jsem byl schopen docela dobře fungovat a rekonvalescence byla spíše ve stylu "moc nedivoč hned od začátku". Když vidím některé lidi ročníků 60+, jak s tím bojovali a prozatím to vybojovali ale jsou úplně zničení, tak na rovinu musím říct, že tohleto jsem nikdy u chřipky neviděl a Vy prostě buď nic nevíte nebo prachsprostě lžete. Takže karma ne.

2 2
možnosti
Foto

Dcera i moji známí prodělali covid. Dcera měla teploty, ztrátu chutě, bolesti kloubů, svalů a hrozná únava. Zavolala své obvodní doktorce a té řekl příznaky. Dokorka ji řekla, že jsou typické příznaky covidu, má si brát na teplotu Paralen a ležet. Pak se ji zeptala s kým se minulý den setkala a dcera ji řekla, že byla rodinná oslava, kde nás v bytě bylo devět osob. Doktorka ji řekla, ať nám zavolá, že se máme hlídat. Dcera je od dětství asmatik a tak spala v sedi s mokrým kapesníkem přes pusu, protože tak se ji vždy lépe dýchá. Pokud si lehla dusila se. Po tře dnech bylo po teplotách a po pěti dnech už ji bylo fajn. Zavolala opět doktorce, ta ji doporučila být ještě týden doma. Zeptala si ji co rodina a dcera ji řekla, že nic. Bylo ji sděleno, že je vidět, že rodina má silnou imunitu Manžel se od ní nenakazil ani syn. Obdobně to měli naši známí.

0 0
možnosti
Foto

Moc pěkné fotky, autore... Jinak která ta vakcína stojí 25 tis. /asi za dvě dávky/? A v tom jsou dvě dávky pro celou republiku?

1 0
možnosti