Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Pane Sentenský, každý, kdo neztratil zdravý rozum a soudnost, s Vámi musí jednoznačně souhlasit.

A ti, kteří si možná poklepávají na čelo, čili nechali se totálně zmanipulovat zmíněnými psychopatickými, všehoschopnými tvory, by se měli dopředu omluvit následujícím generacím, kterým takto připravují nezáviděníhodnou budoucnost, kde nějaká práva a svobody občanů budou naprosto cizími pojmy.

Za Váš článek velká karma R^

3 1
možnosti
Foto

Mně se tihle nelíbí už od padesátých let minulého století.

1 0
možnosti

Bez poslanců zbývají dvě možnosti: anarchie nebo diktatura. Není lepší věnovat trochu úsilí o to, aby demokracie fungovala tak jak by měla?

1 0
možnosti
FS

To je právě ten základní omyl. Součást iluze, které mnozí věří. Demokracie funguje přesně tak, jak má.

1 0
možnosti
JD

J47a50n 47D26o56u76š33e63k

14. 12. 2020 16:17

Pomiňme na chvilku obvinění v článku, které pochází od jistě velmi rozezleného člověka, prohlášením že žádná epidemie neexistuje se zcela zdiskreditoval, postavil na stranu konspirátorů a tím jaksi znemožnil ostatním lidem chuť si vyslechnout jeho argumenty.

1 0
možnosti
FS

Ok. Najděte si parametry epidemie a podělte se o ně zde s námi veřejně. Můžete rovnou zkusit i pandemii. To je celkem férová nabídka, ne?

1 0
možnosti
Foto

Zaplaťpánbu, že nejste poslanec nebo senátor.

6 2
možnosti
FS

"Proč?" Bylo na Havránka. Asi tady chybí optimalizace pro můj systém.

0 1
možnosti
JH

Nechci se zastávat politiků, natož těch českých, ale přesto mi takové texty přijdou jako duševní nemoc:-(

10 2
možnosti
Foto

Kdežto Váš komentář přímo přetéká skvělými myšlenkami! ;-D

2 3
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 10,93
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik