Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Děkuji za Vaše psaní. Slyšel jste německou neuroložku? (https://gloria.tv/post/D33ZmAxebBfd4WbkeyAbTKCeZ) Jaké to je utrpení, když člověk vidí jen jít člověka v roušce po venku, kde nikdo není. Děti ve školách jsou dnes dušeny i bez roušek, s rouškama už mi to připomíná přímo plynovou komoru pro všechny.

Jak je možné dnes podpořit vládu lidského rozumu proti organizovanému nesmyslu? Co udělat proti celosvětovému veřejně organizovanému zločinu?

2 2
možnosti
PC

Pane Pavelko,

děkuji za odkaz. Slova německé neuroložky by si měl poslechnout každý a šířit je dál !R^R^R^

0 1
možnosti
MK

Vláda potřebuje udržovat epidemii za každou cenu. Proč jinak by zakazovala sport a pobyt na zdravém vzduchu?

To by tak hrálo aby lidi sportovali. A ještě k tomu na zdravém vzduchu. Jen ať jsou hezky zalezlí ve svých městech a pořádně přidušeni rouškami a smogem. Bez pohybu, bez otužování. Jen hezky seďte doma a tloustněte. To by v tom byl čert, abyste toho vira nechytli a my vás pak mohli zalígrovat do karantény. A hlavně se všichni bojte.

5 3
možnosti
MS

Ten zákaz ubytování lyžařů je kravina. Stačilo pouze zakázat shromažďování ve společných prostorách. Ti lyžaři jsou stejně většinou členy jedné domácnosti, tak je úplně jedno jestli přespí doma, nebo v pokoji v hotelu.

4 1
možnosti
Foto

Koronáč po nich v těch pokojích zůstává jako dárek pro ty, co přijdou po nich. A nejen on

1 2
možnosti
Foto

Nebudeme umírat na silnicích, neboť zůstaneme sedět doma, což je ostatně účelem. ;-)

5 1
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 12,11
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik